sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evet.İş için lazım =) Diyanet aracılığı ile Hacca gidenlerin listesini bulmam lazım.Buna nasıl ulaşabilirim. Resmi bir şekilde edinilmez sanırım.Fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 edilebilir ya sanirim kura ile seciliyor onnar sanirim cunku kesin bi yerde listesi wardir kurayi kazananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 da çok fazladır be abi o. baya fazla yani. direk liste olarak buluncağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tam listesi varmı bilmiyorum ama sitede tc kimlik no girip öğreniliyor. benim ve çevremdeki kimsenin hacla ilgisi olmadığından çıkan sayfa nasıl bişey onu bile göremiyorum belki tam liste olabilir o zaman sorgulama ekranında. turizm acentalarının gönderdiği yolcularla uçuş yolcu listesi ile öğrenebilirim sanırım aklımada başka birşey gelmiyor. gerçi doğru 70bin kişiden fazla. 500üne ulaşsam bile yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vurcan dimi hepsini kafir sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ikinci, ucuncu hatta yedinci kez gidenlere Allah akil fikir versin diyorum sadece. Bir kere gidip, cocuk okutup da sevap kazanabilirler. Araplari zengin etmekten amma cok hoslaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Gider gider abi. tercih meselesi. isteyen 10 kere hacca gider, isteyen her yıl avrupaya, amerikaya gider. benimi gerecek yani adamın parası. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fişleme var imdat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bide zor ha orda.o sıcakta kabe'nin etrafında dön o kadar kalabalık arasında,valla zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gece de dönebilirsin farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hacın artık bi esprisi yok uçakla gidiyorsun sonuçta eskiden olsa bi uğraş veriyorsun aylarca yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hacca gitmenin esprisi kalmadı evet. uçakla haca mı gidilir lan. noldu gittik geldik işte aga, rahattı yolculuk. nerde lan bunun eziyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Eziyet artık gittikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Abi şu an yaptığım iş hacca giden islami kesime yönelik projeler. ve emin olun adamların düşüncesi çok farklı. Keşke ömrüm imkanım el versede orda yatıp kalksam ölene kadar diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Killer said: vurcan dimi hepsini kafir sdkf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sinad said: Abi şu an yaptığım iş hacca giden islami kesime yönelik projeler. ve emin olun adamların düşüncesi çok farklı. Keşke ömrüm imkanım el versede orda yatıp kalksam ölene kadar diyenler var.cikarcan vatandasliktan buyur kardes dicen bindircen ucaga guzel proje lan giris bu islere ben de yardimci olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Penthesilea said: sinad said: Abi şu an yaptığım iş hacca giden islami kesime yönelik projeler. ve emin olun adamların düşüncesi çok farklı. Keşke ömrüm imkanım el versede orda yatıp kalksam ölene kadar diyenler var.cikarcan vatandasliktan buyur kardes dicen bindircen ucaga guzel proje lan giris bu islere ben de yardimci olurum Ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar