Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ankaradayım ben de bu miss tantuni nerede ? Duydum ki iyilermiş.Ankaranın ne taraflarında nasıl bulabilirm ya da eve servis varsa numarasını verebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 beni ara. ben götürürüm seni, bizim evin yakınında. bi tantunini yerim ama. ehhe 100.yılda miss tantuni. başka şubesi varmı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Fatih ağzım sulandı hacım beni de götürsene gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gerçi aden dürüm'e götürsen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben seni nerelere götürecem, gel sen de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bebeyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben 100.yıl da işçi bloklarındayım.Yakınım heralde o zaman.Ben anlayamadım amacın tantuni ısmarlatmak mı, kaynaşmak mı yoksa daha başka şeyler mi ama istersen bir tantunimi yersin.Yani isterim ki bir tantunimi yiyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bence fede niyeti bozmuş. İlaçlı tantuniyle seni vinko vinko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 haha yok abi ısmarlatma filan :) kilerin ordaki taksi durağının karşısında miss tantuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sen bana ısmarla o zaman ? Neyse teşekkür ederim akşama yiyeyim bir bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ısmarlarız. ayıbettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi bu miss tantuni de tantuni yiyecektim değil mi ? Hani başka bir şeyi meşhur değil.Yedim ben tantuniyi ama eskişehir de daha güzel daha ucuza yapan yerler var yahu.Yanlış şey mi yedim diyorum acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar