xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 şimdi bende dvd player var ve divx falan çalıştırıyor ama alt yazı olayı olmuyor. olmadığı için hani bazı filmleri açarız alt yazıyı yüklememize bile gerek kalmaz önceden yapılmıştır üzerine yerleştirilmiştir ya işte o olayı nasıl yapabilicez ? bilio musunuz ? mcks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 onun bi programı var ama hiç kullanmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben kullanırım ? nedir o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 işte ismini bilmiyorum.lazım olmadıgından detaylı araştırmadım.ama öyle bi program var eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evet öyle şeyler yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 BİLGİSAYARLA YAPILIYOR DİYE BİLİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 trollenmeden güzel bir insan yardım edecek bana. biliyorum. hadi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 filmin adıyla altyazının adını aynı yaparsan ör: asd-cd1.avi asd-cd1.sub şeklinde.. büyük ihtimalle playerın otomatik olarak algılaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar