DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Belki garbage olacak ama.. çok şaşırdım ya.. hadi kör takilidi spastik takilidi yapanı görmüştümde..
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Adam Eski Jimnastikçilerdendir Belki :p[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 adamdaki azme bak be..bi de madem bu kadar esneksin git bi sirke katıl dicem ama adam da haklı nerden bulcak burda sirki..neyse azım acık kaldı
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oha ya bunu olimpiyatlara alsınlar[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yuh bu ne ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Allah korusun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Oha yani.![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yuha.. lol =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
narin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bende günahını almıyım ama mercedes'e den inip dilenen gördüm.[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Abi tamam insan zorunda çok zorunda kalırsa belki ama,bunlar ne böyle ya...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 cus oldum yani =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: narin, 04 Haziran 2004 17:43 tarihinde demiş ki: Bende günahını almıyım ama mercedes'e den inip dilenen gördüm. bende show haberde cep telefonu sahibi 3 5 dilencinin sürekli konuşarak organize çalışaraktan dilendiklerini görmüştüm
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yesilkoy'de sosyete dilencisi var... abi bi 5-10 milyon versene be... sigara alacam... diye dileniyor... ahaehea.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 adamın kemik yapısında falan bir şeyler vardır zaten. höh ama hakkaten.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Thestral, 04 Haziran 2004 17:18 tarihinde demiş ki: Adam Eski Jimnastikçilerdendir Belki :p ondan şüphen olmasın[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 auhhahaaahha[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oha abi ya[signature][hline]all fired up
SethGarrett Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu dilenmiyo abi hakkıyla kazanıyo o parayı. o ne öle ahua[signature][hline].
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Amerikada ki bir dilencinin jeep i vardı. ''Hepsi gerçek'' de yayınlandı. Bizim Türk dilencilere yetişemezler yinede. ''oha'' fln diyenler acaba MMORPG oynarken hiç yapmamışlar mı? Sizden iyi dilenci mi olur bee? Allah için 1k verin!! Açım, çocuklarım da aç. 1k plss!![signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: SethGarrett, 04 Haziran 2004 18:20 tarihinde demiş ki: bu dilenmiyo abi hakkıyla kazanıyo o parayı. o ne öle ahua walla yaw harcanıomuş bu adam sokaklarda :P
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 dilenenlerin ihtiyacı olsun olmasın hepsini kınıyorum.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ahahha koptum abi bu ne hahahaa[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ii güsel de bahanesi ne bu herifin "bakın ne güsel lastik gibin geriliyom ne güzel dimi ehe bi sadaka pls" mi diyo yani?[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Öne çıkan mesajlar