SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Çok beyazım ya, ne bu kız teni gibi lan, bembeyaz, iki güneşi gördüm kısa kollu tişörtle, tam bi çizgi var kolumda, ensem de öyledir kesin, denize de girebilitem yok yakın zaman içinde girersen gir gerçi ilk seferde komik oluyor sonuçta çok fena yanlız ya, bakıyorum arada gülüp kapatıyorum, sinirden mi gülüyorum acaba, otobüste üstteki tutunma zımbırtılarını tutmaya korkuyorum tişört kayacak gözükecek diye çok beyazım vesselam, aşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 beyazlık iyidir,gunes alerji yaratmadığı surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 değerini bil!! ben de beyaz sayılırım ama çabuk yanıyorum. ve kararmamak içn 50+ faktörle dolaşıyorum.işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 tanrı zencileri amele yanıgı olmasınlar die kutsamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 alerjim yok benim hiç ha dur toz olunca azıcık burnum kaşınır, bi de kestane burnumu şey yapar yine ama güneşle ilgili alerjik sorun yok, ama şu amele yanıkları, ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kıllı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hayır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 şu solaryum zımbırtısının tersi olsa,böyle girdikçe beyazlatan.ah biri duysa sesimi.bi yapsalar. çok istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 SeaGle said: hayır :D Giderin var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bella said: şu solaryum zımbırtısının tersi olsa,böyle girdikçe beyazlatan.ah biri duysa sesimi.bi yapsalar. çok istiyorum! öcü http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/10/23-End/michael-jackson-neverland.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 DAMARLARIM GÖZÜKSÜN. ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hueahsfklg abi esmerlik iyidir ne uğraşıyosunuz beyazlamaya sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ıyy çok kötü bence. hiç sevmiyorum diyorum ya 50+ ile dolaşıyorum ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bunu diyeceğini biliyorum, o 5 liranın acısını çıkarmak içindi di mi bu asdagfag yanlız bu şekilde giderim yok cidden, ben olsam iğrenirdim lan bu görüntüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ginaly said: SeaGle said: hayır :D Giderin var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gider miydiniz beyler? benimki daha insancıl bi koyulaşma, kızarma değil, birde daha üstte çizgiler kollarda, pazu kısmında asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ooh tam kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kırmızı>kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çilekli vanilyalı dondurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Fedon gibi yanarım daha yok mu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 keşke tişörtle değil gömlekle gezseydim, göğsümde v harfi gibi yanık olurdu da v harfi işime yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ginaly said: SeaGle said: hayır :D Giderin var o zaman. afasgfgasfdgfdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://images2.dezinfo.net/image/06.2009/howtotan/1018.jpg http://images2.dezinfo.net/image/06.2009/howtotan/1023.jpg http://images2.dezinfo.net/image/06.2009/howtotan/1025.jpg http://images2.dezinfo.net/image/06.2009/howtotan/1012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben de vampir tenliyim, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 aynı şekilde topluca yandık beyaz arkadaşlarla. Sırtımda otoban var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar