Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok saglam laptop

matama

Öne çıkan mesajlar

bizim sirket sallamaz :)

ama su var ben yien gosterdigim pavillion lardan birini alacam

2.5 senedir pavillion kullaniyorum cok memnunum, 12 lik pilde aldim 5 saatte gidiyor ve en onemlisi touchpadi cok guzel

muhtemel pahali olan ikinci aleti alicam zaten internette 2 milyara buldum onuda

sonyler guzel gibide oyle super dupe birsey gormedim pahali olma nedeni bluray gibin geliyor bence anlamsiz

qosmio onlari daha once gordum bende o aletleri alirken yanindada tasiyacak bir kole lazim, benim hayatimin yarisi seyahatle geciyo.

Dragonmax said:

bu arada şirket ödüyor diye KDV hariç 3buçuk milyarlık bi laptop almak da biraz küfür edermiş gibi olmazmı adamlara. hayırdır beleş buldun dibine sürüosun, bizi mi şeediosun demesinler sonra ?
Sosyal ağlarda paylaş

yetemenk said:

sony neyi öttürmüş yav :S ben o kadar da süper bişe göremedim o linkte. tamam sağlam alette de oha denecek vaziyette değil.
HDD 5400 rpm bi kere. ram ddr2, e-sata girişi yok yanlış görmediysem.

6 GB Ram, Blu-ray yazıcı, 1920 * 1080 çözünürlüklü ve 16" ekran, HD4650, vs.

bi de bunların kasasının karbon-fiber olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadariyla oyun oynamak icin kullanmiyorsun, hafif, sleek, kaliteli bisey istioyrsan premium sinifi aletlere bakicaksin. mid range markalarda istedigini bulamazsin. daha onceki konuda da dedigim gibi hp, toshiba, lenovo artik premium sinifta olan markalar degil. En pahali olan da en iyidir diye bisey yok esh in dedigi gibi, icinde hersey olupda mantik olmayan makineler var insanlar ne anliyor onlardan ben anlamiyorum.

Ben 15 liklere hic bakma, premium sinifta birinci sinif malzeme ile bi vaio Z veya SR serisi bi 13inchlik makine al, 15 inchlik makineyi de ev kullaniminda monitoru yuzunden diyorsan eve de bir monitor ile docking station ini koyarsin, evde masaustu bilgisayardan hic eksigi olmadan kullanirsin. seyahatlerde falanda hafif ve sleek bi makinen olmus olur kullanicak.

kesinlikle para sadece blu ray e falan verilmiyor. istege gore cift ssd disk, 7 saat batarya, lcd si, malzeme kalitesi(Z serisi multi layer carbon mesela), hdd icin shock protection, aluminyum klavye hede hodo. ayrica bildigim kadariyla 13 inch de 1600x900 cozunurluk destekleyen tek lcd bu seride.

@mr_hand
sony budget serilerinde carbon kullanmiyor. fw da ozel bi materyal kullanilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...