matama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 boyut 15.4 ekran istiyorum touchpad i guzel olsun hafif olsun paranin onemi yok(sirket oduyormus :) ) yardimlarinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 madem şirket ödüyor, http://newtech.aurum3.com/images/apple-macbook-air.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 toshibanın 17" numpad li modellerini oneririm.hoparlorlerinden cıkan bassları cogu 2+1 ses sisteminden alamassın ayrıca tas gibi de makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 şirket ödüyosa en pahalısını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Pahalıdan ucuza doğru sıralatacan: http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=98&sp=ekran_boyutu____=15-16nokta4&sorting=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ben olsam ben de air alırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Oha ahaha en pahalısından almak da garip bi duygu olmalı :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dizayn önemli değil diyorsan monster öneririm. para sorun değilmiş nasıl olsa 7 milyara güzel parçalar var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=56672 Toshiba Qosmio F50-12B. Linkteki alttan 2. resimde pad'i görebilirsin... http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=57907 Bu HP Pavilion da bir alternatif. Bunun da pad'i hoş duruyor. Ancak bu 15.6". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 su iki urun arasinda kaldim urun1 urun2 ikincisi daha pahali ama tam anlayamadim nedenini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Dell Adamo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu varken gerisi hikaye. evladiyelik alet resmen. sony amca öttürmüş adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Alete bak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 boyle at penisi kıvamındaki laptoplardan ne zevk alıyor insanlar bilemiyorum =) hani 15.4 bile buyuk ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 16" 16:9 ekran pek devasa olmuyo ya, arkadaş aldı acer'ın böyle bi modelini. benim 16:10 15.4" MSIdan pek farkı yok. Bu bi yana, harbi öttürmüş sony ya hayran kaldım alete ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sony neyi öttürmüş yav :S ben o kadar da süper bişe göremedim o linkte. tamam sağlam alette de oha denecek vaziyette değil. HDD 5400 rpm bi kere. ram ddr2, e-sata girişi yok yanlış görmediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu arada şirket ödüyor diye KDV hariç 3buçuk milyarlık bi laptop almak da biraz küfür edermiş gibi olmazmı adamlara. hayırdır beleş buldun dibine sürüosun, bizi mi şeediosun demesinler sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 şirket amcanın olursa böyle istekler mazur görülebiliyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben olsam en pahalısından bir IBM Thinkpad ya da Toshiba Qosmio alırdım. İkisi de çok klas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bizim sirket sallamaz :) ama su var ben yien gosterdigim pavillion lardan birini alacam 2.5 senedir pavillion kullaniyorum cok memnunum, 12 lik pilde aldim 5 saatte gidiyor ve en onemlisi touchpadi cok guzel muhtemel pahali olan ikinci aleti alicam zaten internette 2 milyara buldum onuda sonyler guzel gibide oyle super dupe birsey gormedim pahali olma nedeni bluray gibin geliyor bence anlamsiz qosmio onlari daha once gordum bende o aletleri alirken yanindada tasiyacak bir kole lazim, benim hayatimin yarisi seyahatle geciyo. Dragonmax said: bu arada şirket ödüyor diye KDV hariç 3buçuk milyarlık bi laptop almak da biraz küfür edermiş gibi olmazmı adamlara. hayırdır beleş buldun dibine sürüosun, bizi mi şeediosun demesinler sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yetemenk said: sony neyi öttürmüş yav :S ben o kadar da süper bişe göremedim o linkte. tamam sağlam alette de oha denecek vaziyette değil. HDD 5400 rpm bi kere. ram ddr2, e-sata girişi yok yanlış görmediysem. 6 GB Ram, Blu-ray yazıcı, 1920 * 1080 çözünürlüklü ve 16" ekran, HD4650, vs. bi de bunların kasasının karbon-fiber olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bildigim kadariyla oyun oynamak icin kullanmiyorsun, hafif, sleek, kaliteli bisey istioyrsan premium sinifi aletlere bakicaksin. mid range markalarda istedigini bulamazsin. daha onceki konuda da dedigim gibi hp, toshiba, lenovo artik premium sinifta olan markalar degil. En pahali olan da en iyidir diye bisey yok esh in dedigi gibi, icinde hersey olupda mantik olmayan makineler var insanlar ne anliyor onlardan ben anlamiyorum. Ben 15 liklere hic bakma, premium sinifta birinci sinif malzeme ile bi vaio Z veya SR serisi bi 13inchlik makine al, 15 inchlik makineyi de ev kullaniminda monitoru yuzunden diyorsan eve de bir monitor ile docking station ini koyarsin, evde masaustu bilgisayardan hic eksigi olmadan kullanirsin. seyahatlerde falanda hafif ve sleek bi makinen olmus olur kullanicak. kesinlikle para sadece blu ray e falan verilmiyor. istege gore cift ssd disk, 7 saat batarya, lcd si, malzeme kalitesi(Z serisi multi layer carbon mesela), hdd icin shock protection, aluminyum klavye hede hodo. ayrica bildigim kadariyla 13 inch de 1600x900 cozunurluk destekleyen tek lcd bu seride. @mr_hand sony budget serilerinde carbon kullanmiyor. fw da ozel bi materyal kullanilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 o zaman bunu al ^^ http://www.pc.ibm.com/europe/catalogs/tr/wseries.html thinkpad w serisi 7000$ güzele benzio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar