Mino Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 42 sayfayı aradım da böyle bir konu bulamadım, gözümden kaçmışsa şimdiden özür dilerim... Neyse anketvari bir konu yapalım... -Hangi çalgıyı çalıyorsunuz? -Hangi müzik türünü çalmaktan hoşlanıyorsunuz? -Seviyenizi nasıl buluyorsunuz? -Başka enstrüman öğrenmeyi düşünüyor musunuz? -Grubunuz var mı? falan filan. İsteyen ekleme yapabilir. Ben klavye-piyano çalıyorum. Genelde slow şarkılar ve soft-jazz çalmayı severim. Doğaçlamadan hoşlanırım. Oturup takılırım günde 1-2 saat Seviyem ise orta düzeyde... Elim çok hızlı değildir ama genel olarak fena değilimdir... Şantör tadında olduğumu söylerler... Ya siz? Bu konu forumdaki müzisyenleri içeren referans olsun... [Bu mesaj Mino tarafından 25 April 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Gitar çalmaya çalışıyorum -Çalabilsem progressive metal ve nu metal çalmaktan hoşlanırdım herhalde -Nubi , zaman bulamamak -Bi bunu öğreniyim bakarız -Yok[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -davul çalıyorum. -fena değilim.... -grup vardı, ama şu anda sadece çalıştığım ve çalıştırdığım birileri var. -seviyorum yaşamı... (başka soru neydi).... ha ayrıca o progressive rock abi, metal deil... ben him falan çalmak sitiyorum şu günlerde, ayrıca post-punk, emo-punk vs....
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 - Guitar Caliyorum ama bir iddam yoktur en iyim diye... - Blues/Jazz/RocknRoll - Orta karar ... daha yani sahne cikmak icin 1,5 yil lazim - Belki bilemiyorum not a ogreniyorum (notasiz calardim) ogrendikten sonra olabilir - Sayilir ama ciddi birsey degil zaten Kanada da :) Cok guzel forum doldurumus gibi oldum[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bateri calıyom ROCk&roll dinlerim ve o tur müzikleri CALARIM[hline]God's mercy and grace Trabzon was back
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Hangi çalgıyı çalıyorsunuz? elektro-gitar -Hangi müzik türünü çalmaktan hoşlanıyorsunuz? blues ve entrümantal -Seviyenizi nasıl buluyorsunuz? orta -Başka enstrüman öğrenmeyi düşünüyor musunuz? hayır -Grubunuz var mı? yok anam virtüöz olcam.tek takılcam.[hline]this is my hatred mind and myself
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Davul caliyorum (bateri yani) -Drum machine kullanmayan her sarkiyi calmak icin ugrasirim, gee de metal ve rock -Son derece amatorum, ama tabları verilirse bir parcayi calabilirim biraz calisip (Acid Rain gibi manyakliklar verilmedigi surece) -Cocukluktan gelen org + piano egitimi var, bi de muzik kulagim gelismistir, ayrica nota okuyabilirim kolayca ve sarkiyi calmadan kafamda canlandirabilirim (piyano ve bateri de ama sadece) -Grubum yok, heralde de olmaz[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bu arada son sorumun cwpını cıddıye almayın[hline]this is my hatred mind and myself
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Cok sufer Islik calarim Her turlu sarkiyi uyarliyorum Zor olmuyo valla ezberledim yolu... hayir isliktan memnunum Istanbul orkestrasinda calmaktayim ayni zamanda amator bir grubum var backislik yapiyorum [Bu mesaj karpuz tarafından 25 April 2003 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Sayiyim mi? :) -Baglama -Gitar -Piano -Yan Fülüt -Akordiyon -Darbuka -Bateri daha varda var.. ama bi grubum filan yok. belki daha sonra.. Seviyem iyi düzeyde.. Bos zamanlarimda bi basladimmi çalmaya üst ve alt kattakiler kapiya dayaniyo walla sesten. :D Çaldigim ve dinledigim müzik ise her tür müzik! O an aklima ne geliyosa o! Nediyosak o! :) 8 sene konservatuar egitimim war.. yeter sanirim.. bigün Samsun'a yolunus düserse beklerim Adres: istiklâl Cad. No:54 Uludag iskender Restaurant[hline]orduma katilin gücünüze güç katin >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 25 April 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Gitar çalıyorum -Metal,Rock dinlerim -Sahneye daha 1.5-2 yıl var -burda ne vardı:) -Grup var..Adı da: The Striders[hline]Experience My Dead Side
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Gitar caliyorum (elektro da normal de) -Kulaama güzel geleni calmaya calisirim.. (calamam ayri mesele) -Klasik gitar orta-elektro gitar vahim -Eskiden dusunuyodum yan flut ama hevesti gecti. -Yok. Yalniz calisirim (yalana bak.. almiyolar demiyorum da..)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 len sen müzik ögretmeni olursun kesin[hline]this is my hatred mind and myself
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 - 4 yıldır piyano çalıyorum - Klasik, jazz-blues sevdalarım arasında. - Teknik olarak ortanın üstü, nota bilgisi-armoni vb olaraksa vasatın altındayım (-8 Öss den sonra iyice çalışmak lazım. - Bi aralar kemana merak salmıştım, ama hala "ım" olarak duruyo o. - Var, yeni kurduk, babacum ve behranla (klavye + bas gitar + davul ), jazz-blues takılmayı planlıoruz [Bu mesaj Gimli tarafından 25 April 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 "tarak arasi jelatin" adli milli bir enstrumanimizi calabiliorum
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Hangi çalgıyı çalıyorsunuz? -Hangi müzik türünü çalmaktan hoşlanıyorsunuz? -Seviyenizi nasıl buluyorsunuz? -Başka enstrüman öğrenmeyi düşünüyor musunuz? -Grubunuz var mı? -klasik gitar, yan flüt, ud, kanun. -klasik gitar ile albeniz, tarrega, villa lobos, bach gibi klasik bestecilerin eserlerini ve uyarlamalarını çalarım. flüt ile şimdilik ne denk gelirse... kanun ve ud ile klasik musiki ve tasavvuf musikisi eserlerini çalarım. -klasik gitar en iddialı olduğum sazdır. flüt ile hala cebelleşiyorum. ud ve kanun zayıf. -tambur öğreneceğim. -grup biraz karışık ama var. kardeşim klasik gitar+klasik kemençe+ud+flüt çalar. onun hanımı profesyonel çello sanatçısıdır. müzikolog tamburi bir arkadaşımız var ama artık yurt dışında yaşadığı için malesef bizden ayrı. radyo sanatçısı bir neyzen arkadaşımız var. o da artık işe fazla daldığı için görüşemiyoruz. ritm çalacak bol sayıda arkadaşımız var :) . bir de süper bass gitar çalacak bir arkadaşımız var :):)
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: HellHound, 25 April 2003 21:32 tarihinde demiş ki: "tarak arasi jelatin" adli milli bir enstrumanimizi calabiliorum ahahahuau süper :) ben ıslık bile çalamıorum gitar çalamamam normal ehueu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Craven Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 --elektro gitar -doom-power-yeri gelir hardcore- heavy metal - melodik olan her tür.neyi kulağıma hoş bulursam o -hergün daha iyi olmaya çalışıyorum -davul , ney , klavye , saz&bağlama -var[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 26 April 2003 07:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 [Bu mesaj Ryan tarafından 26 April 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 - elektro gitar - kulağıma hoş gelen herşey ama metal/rock/alternative ağırlıklı - 5-6 yıldır çalıyorum işte kendimce iyiyim ( hiç kimse mükemmel değildir) - davula ilgi duymaya başladım bilemiyorum başlarmıyım emin değilim - vardı dağıldı ..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -Hangi çalgıyı çalıyorsunuz? -Hangi müzik türünü çalmaktan hoşlanıyorsunuz? -Seviyenizi nasıl buluyorsunuz? -Başka enstrüman öğrenmeyi düşünüyor musunuz? -Grubunuz var mı? falan filan. İsteyen ekleme yapabilir. -Elektro gitar. -Bluez , soft metal, enstrumental -tam nubi 5-6 hafta anca odu ogrenmeye basliyali -hmm yok :) -var ndc grubu (nubilere dokunmayin calsinlar)[hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 müzik hocasından mızıkasını çalmıştım :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 eskiden piyano çalardım.. müzikle pek alakam yok :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hmm sly peki durumunu ne buluyorsun app master gm ??[hline]
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ha tabii piyano çaldıktan sonra oturup mııka da çalmıştım bi sene çalması kolay bi alet baya nefes gerektiriyo bi de alıştırma, ama konsepti basit nefes ver do nefes al re sağa geç nefes ver mi nefes al fa diye gidiyo :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Öne çıkan mesajlar