Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 mezun oldum vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 lise mi üniversite mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 lise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bundan 4 yıl önce bende öyle bişiler yapmıştım mezuniyet törenine katılmamıştım ama gidip izlemiştim:D çok eğlenceliydi adamlar o sıcakta pişiyolardı ben ehiehie diye dalga geçiyodum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bzm okul cimri mezuniyet töreni yapmıyor sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 9 yıl once bende karnemi almıştım. bakırkoy lisesi depremde yıkılmıstı yeni yapılan osmaniye lisesini paylaşıyorduk. e5 e paralel bi pazar yolu vardı böyle 2 km falan ama dümdüz gepgeniş ve bomboş. orda böle tek başıma yürüdüm elimde karne. vay ak dedimdi en son. hayatımın en güzel yürüyüşüydü sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Flassh said: lisepft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Flassh said: lise IY BEBEEEEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Flassh said: bzm okul cimri mezuniyet töreni yapmıyor sanırım :D bizimki daha cimriydi. adam gibi tören yapmadığı gibi bir de bardak falan satmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Flassh said: lise o günleri çok ararsın ( sanşlı bir hayatın yoksa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 arıcamı sanmıyorum nefret ediyordum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 benim hiç mezuniyetim olmadı ya pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 aynen benim de bitti bugün.üzgünüm baya dsfa.8 senelik okulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 dunyanın en zikindirik organizasyonları arasında ilk 3'e rahat girer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben de mezun oldum lan. hazırlıktan beri ilk kez belge aldım hatta. hazırlıkta dual takdir almıştım sdf şimdi anca teşekkür sdfs. mutluyum, eyw. 5 yıllık lise hayatım da burda bitmiş bulunmakta, 1 yıl süper 4 yıl düz lise olmak üzere lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sanırım bugün geri döndüm asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bende mezun oldum 4 yıl boyunca 1 onur belgesi, 1 teşekkür alamadım...takdir zaten lükse kaçar kriz var hiç gerek yok. He ama idareyle aram iyiydi. Disiplin cezaları, müdür odasında fırça yemek, disiplin kapısından dönmek, müdür yardımcısından azar işitmek vb. olayları belki bi 20 kez yaşamışımdır. Pişman da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 taktır belgesini en son orta 1 in ilk yarısı aldım. sonra pc aldılar bana. butun derslerım hep zayıf geldı. lisede falan torpille girdim. üniyi kazandığımda millet dumur olmustu. nası ya hemde 4 senelık yuh dedilerdi... sonra taktiri askerde aldım. su kafamla olsa okuldada toplardım taktirleri. pek küsel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben dağa kalkayım öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 batrider in firefly ı da çok imba be 80 dps ve ağaçların ustunden flaan kaçıo böle pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fly dıınce şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yeni gelen tauren daha imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar