firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://www.haberciniz.biz/haber/googlenin-kurucusu-oldu-650279.html Manşet olurduda olmamış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 /.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Baba bu ifade ne ya yarım saattir çözmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 olmus evet, adam yuzmeyi bile ogrenememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 öğrenmeye çalışıyomuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yabancı kaynaklarda da var ama her zaman olduğu gibi manşey bir türk medya faciası. google'un kurucusu değil, google'ı kuranlara danışmanlık yapmış. bkz başlık böyle olur (yabancı kaynaklardan): "Rajeev Motwani, Google founder's mentor, dead" "Rajeev Motwani found dead in pool" Ama türk medyası içinde son derece mal insanlar barındırdığı için böyle şeylerle karşılaşmamız olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Haberin doğrusu bu : :D http://www.ntvmsnbc.com/id/24974401/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 haberden çıkarılması gereken ders: stanford'da cs'ci bile olsan kaza sonucu ölebiliyormuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben sana adam olamazsın demedim yüzmeyi öğrenemezsin dedim çıkarılan ders budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yazık lan, koca profesör ol yüzme havuzunda boğulup öl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar