Utterable Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 axe, paris'e tasinmam maalesef mumkun degil abi su an icin. gelecege dair hicbir planimda fransa yok. ercin, evet abi kararini vericek, ona gore yurttur kayittir agustos sonu gitmesi gerekiyor normal sartlarda. dedigin gibi cok zor boyle biseyi yurutmek. onu her ne kadar hep desteklesem de gonlumun kalmasindan yana oldugumun zaten farkinda. ama ben de onun hayalleriyle oynayan adam olamam, ileride ikimiz de pisman oluruz herhangi bi durum sonucunda bana gore. aqu, haklisin abi, tatilimizi guzel sekilde gecirmeye bakicaz artik. her gidisin donusu vardir dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya bencil olcaksın tabiki. gitmek istiyosa senin gitme demenle gitmekten vazgeçmez zaten. kendi geleceğini düşünmek kendi sorumuluğu. kız senin sevgilin olmamış ama daha iyi bir geleceği olmuş ne işe yarıcak dimi :) pişman falan olmazsın abi, kız sanki burda çok fakirde yurt dışında okuyunca aşırı zengin olucak. o kadar okucak gene ev hanımı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kız avrupanın en iyi üniversitelerinden birine kabul edilmiş yok gitme falan dersen ayıp zaten öyle bi yaz yaşatki ona türkiye dendiğinde aklına ilk gelen sen ol zaten döndüğünde bi bakışmanızda tekrar aşık olursanız belki daha iyisini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahmetciğim kızı seviyorum diyosun gitmek istiyosa ve eğer gittiği yerde hayat onun için daha iyi olacaksa geleceği vesaire karışma derim seviyorsan o kızın geleceğini düşünmen yanlış olmaz tamam doğrudur araya mesafeler girince belki ilişkilerde soğuma olabilir ama bi denersiniz. olmuyosada bunu en güzel şekilde kavgasız gürültüsüz (ki bunu yapacağını bende biliyorum seni tanıyosam az çok) bi şekilde halledersiniz. ama dediğim şudur ki seviyosan bırak ki geleceği fransaya bağlı ise gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 seviyosan bırakacaksın abi. trollemek için filan demiyorum. ben faydasını göremedim. sen görürsün ama umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ginaly said: Bırak gitsin, eğer geri gelmezse zaten hiç senin olmamıştır. /fede. bi de şu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 said: ama beni dusunduren sonrasi senin sorunun fazla dusunmen. gunde 2 buyuk ve cila niyetine aldigi kadar bira yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 utopia said: bunu konuşun, kalan zamanınızı iyi değerlendirin bence birlikte. şimdi ben anlamadım temellimi gidiyo kız ? geri gelme gibi bi durum yokmu ? geri gelme gibi bi durum varsa eğitimden sonra bu laf kötü be selin. belki gittiğinde karakterli insanlardan oluşan ilişkiyse ilişkiye mesafede girse devam edebilir. ve türkiye ye geldiğinde o zaman şahane olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Gitmeden ne soylemek istiyorsan soyle, cunku sonu her zaman filmlerdeki gibi olmuyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi seviyosa gitmemesi için elinden geleni yapar. yurt dışında okuyunca illa hayatı değişcek diye bişeymi var yav, sanki ailesine para yollıcak orda çalışıp. gayette ekonomik durumu falan iyidir kızın yani. AHMET BENİ DİNLE OLUM, BUNLAR TÜRK FİLMİ ERKEĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 para kazanmak icin gitmiyor ki abi oraya. yillardir bir hayali varmis, eline gerceklestirmek icin daha iyi bir firsat gecmeyecek hatta. hersey mi para abi, diledigi seyi de yapmali insan yeri geldiginde bana gore. kermit, dedigin gibi, sakin bi adamim ben zaten ve ikimiz icinde en iyi sekilde sonuclanir dilerim. edit: gittigi takdirde yaklasik 4 yil orada kalicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi kız da salak değil bence kusura bakma yunusda kızda bu yaşımda sanki türkiyede kalıp ahmetle evlenmeyi mi düşüncemde napıcam sanki tr de diyecek kafa vardır eğer fransadan davetiye geldiyse. yani ahmetin kal demesine bakmaz ki aileside buna engel olur yani. olay güzel bi şekilde gitmesi ahmet "kal gitme nolur" kız "olmaz gitmeliyim ailem felanda hem...." ahmet "ii siktir git" dese daha mı iyi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yunusu topiğin ayısı ilan ediyorum kendi çapımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kermit said: utopia said: bunu konuşun, kalan zamanınızı iyi değerlendirin bence birlikte. şimdi ben anlamadım temellimi gidiyo kız ? geri gelme gibi bi durum yokmu ? geri gelme gibi bi durum varsa eğitimden sonra bu laf kötü be selin. belki gittiğinde karakterli insanlardan oluşan ilişkiyse ilişkiye mesafede girse devam edebilir. ve türkiye ye geldiğinde o zaman şahane olmazmı ? senin gibi iyimser olmayı çok isterdim bu konuda. ben ayrılsınlar demiyorum ki, akışına bıraksınlar yazdan sonra diyorum. ben kötü kalpli olduğumdan değil yani, ihtimalleri düşünmek lazım. insan sonra üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi sanane kızın hayalinden, senin sevgilin olmayan birinin hayalini önemsemek mantıksız. kalması için etki edebilceğini düşünüyosan etmen lazım kesinlikle. git dersen bozulcak üzülcek zaten bu beni önemsemiyo diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Utterable said: . ama daha sonra bir mektup geldi ona. fransa'dan, paris sorbonne universitesinden.hep okumak istedigi, heyecanla bekledigi sanat tarihi basvurusunu okulkabul etmis Senin de başlangıçta belirttiğin gibi, dikkatini çekmesinin en büyük nedenlerinden biri, şirin olmasının yanısıra nitelikli bir kız olması. Dolayısıyla kendini geliştirme sürecini (bireysel, akademik,v.s) dolu dolu yaşayacağı en baştan belliymiş. Sevdiğim kişinin herhangi bir konudaki başarısı, mutlu ederdi beni, ve gurur duyardım sanırım. Senin açından da öyle olduğunu düşünüyorum. Utterable said: ama beni dusunduren sonrasi. gitme kararini verirse yurutmek imkansiz olur diye dusunuyorum. ayrilik vakti geldiginde butun yasanmisliklar bir kenari birakilip "hoscakal" denilip bitecek mi? sorduguma bakmayin baska turlu olmasi beklenemez zaten. ......................... son zamanlarda aramiz biraz gergin, nedenini anlamadigim sekilde. Ama şu alıntı, ilginç geldi biraz. Eğer birbirinizi sevdiğinizi düşünüyorsanız, ayrılık ilişkinizin sonlanmasına niçin neden olsun ki? Bana kalırsa, ilişkinin güçlenmesini bile sağlayabilir ayrılık. Kaldı ki, şu anda da farklı şehirlerde yaşıyormuşsunuz. Tamam, Paris'e giderse, daha seyrek görüşeceksiniz, özlem, canınızı acıtacak v.s, ama sevginiz güçlüyse, bunların hepsi aşılabilir, sevginiz daha güçlenebilir. Ama senin; onun gidişinin kesin sonucunu, ilişkinizin bitmesi olarak nitelemen bana garip göründü. Bunun nedeni bana kalırsa, kendine, ya da karşı tarafa (ya da her iki tarafa da) duyulan güvensizlik nedeniyle oluşan korku olabilir. Son zamanlarda aranızın garip olmasında bunun payı olbilir. Yani kız senin korku ve güvensizliğini hissetmiş olabilir, hatta o da aynı şeyleri hissediyor olabilir. Şunu söylesem işe yarar mı bilemiyorum ama, her ikinizin de kendinizle ya da karşı tarafla ilgili güven sorununuz, korkularınız var ise, uzakta da, yakında da hatta aynı mekanda da olunsa, bu sorun zaten belli bir süre sonra kendini gösterir Güçlü bağlar olduğu sürece mesafenin fazlaca bir önemi yok bana kalırsa, ama o bağlar, güçlü değilse, her nerede olunursa olunsun çözülür gibime geliyor. Kolaylık diliyorum =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 utopia said: kermit said: utopia said: bunu konuşun, kalan zamanınızı iyi değerlendirin bence birlikte. şimdi ben anlamadım temellimi gidiyo kız ? geri gelme gibi bi durum yokmu ? geri gelme gibi bi durum varsa eğitimden sonra bu laf kötü be selin. belki gittiğinde karakterli insanlardan oluşan ilişkiyse ilişkiye mesafede girse devam edebilir. ve türkiye ye geldiğinde o zaman şahane olmazmı ? senin gibi iyimser olmayı çok isterdim bu konuda. ben ayrılsınlar demiyorum ki, akışına bıraksınlar yazdan sonra diyorum. ben kötü kalpli olduğumdan değil yani, ihtimalleri düşünmek lazım. insan sonra üzülüyor. benim demek istediğimde akışına bıraksınlar yani "kız fransaya gidiyo ohooo o ilişkiden bi hayır gelmez ayrıl bence" denmemeli işte aynı şeyleri diyoz galiba. bırakın bi deneyin. sen kendine düşeni yap sevgine sadık ol karşılığını belki alırsın belki alamazsın o karşı tarafa kalmış ama sen kendi karakterine yakışmayan şeyleri yapma ahmet ki yapmazsın zaten şeker gibi çocuksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi sana gore mantiksiz olan sey bana gore de bencillik iste. bunlari diyebilecek bi adam degilim ben. kabulu geldi diye zil takip oynamadim, gonlumun kalmasindan yana oldugunu da biliyor. karar asamasinda bu onun icin yeterli bana gore. onun hayati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kermit said: abi kız da salak değil bence kusura bakma yunusda kızda bu yaşımda sanki türkiyede kalıp ahmetle evlenmeyi mi düşüncemde napıcam sanki tr de diyecek kafa vardır eğer fransadan davetiye geldiyse. yani ahmetin kal demesine bakmaz ki aileside buna engel olur yani. e tamam işte bunu diyorum bende, sen ne kadar kal desende gidesi varsa gitcek zaten. ama gitmek konusunda tereddütü varsa ahmetin etkisi olması lazım o noktada. ahmette gitmesini desteklerse boku yerler zaten. abi ayrı olmuşunuz kızın geleceği olmuş, peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yunus elessoysa egoizmin kitabını yazdı adam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok aslında yunus da haklı. bencillik değil yani dediği. durumu iki ucu boklu değnek şeklinde özetliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 O zaman şöyle diyim, kızın bencilliği daha haklı.Sevgi ikisinin ama hayalleri onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benzer olay benim başıma geldi 3 yıl önce. git dedim, ben bugün varım yarın yokum geleceğini bana göre kesinlikle çizme dedim. sürekli gitmesini övdüm vs... kız bunlara rağmen kaldı gitmedi, ama sonrasında başıma kaktı benim git dememi falan. sürekli senden kal demeni bekledim vs.. dedi, hoş olmadı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi insan evladinin gelecek kaygisi biterse, gecim kaygisi iyi kotu bir sonuca baglanirsa aska falan vakit kalabilir. oncesinde asigim uhu diye aglamak falan sacmalik. bilader kusura bakma; kiza omrun boyunca bir geliri garanti edemiyorsan anca aglarsin. onu da gectim benim kizim olsa, yurtdisinda bir basina yapabilecegine inandiracak kadar akilli olsa, ben onu yurtdisina okumaya yollayacagim ve o ama asikim falan diyecek. serefsizim once asik oldugu lavugu yakar, sonra kizimi keser, sonra hanimi camdan disari atar, sonra bir sigara yakarim. netice itibariyle birakin bu ask mesk islerini. hayatinizi adam etmeye bakin, cikar arada birileri kesin. hem sonra aile facialarina sebep olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sigara sağlığa zararlıdır huun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar