Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oyunu bilmiyorum da sözlükte öyle gezerken bi manifestosunu okudum birinin, adam resmen kutsal kitap indirmiş. biz görülmeyenleri görürüz, bilinmeyenleri biliriz falan yazmış ne gaz oyunmuş arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bırakmayı düşünen varsa goldunu bana bırakabilir,hem ihtiyacım var hemde değerlendirebilirim. Nickim Merk103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 benden başkasına vermek caiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ben alayım madem daha yeni başladık malum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 20 level karakterimi bırakmayı düşünüyorum sanki .. emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bırakırsan donation'ı kime yapacağını biliyorsun KahnX =p Ferit G ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ferit g adl karakterimi isteyene veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 benimki ölmüştür lan format attım, üstteki kayıtlı sayfalar gidince unuttum girmeyi zoraki giriyomuşum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 seagle da bıraktıysa q3 food ve q3 grai,n şirketimizi de veriyorum o vakit isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ver bana o zaman Merk103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Para yollayacak var ise, ugurkhan =P. napolyon traini satın alcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Merhaba, Oyunu her gun 2 tikla oynamaktan sikilip, is hayatina atildim. Bunu surdurebilmek icin kaynaga ihtiyacim var. Eger donate etmek istediginiz para, gold varsa ben alabilir miyim? Bu da invite linkim: meaydinli Yeni baslayacak olanlar buradan kayit olursa lvl6'a geldiklerinde bana 5 gold kazandiracaklar. Yada bos vakti olup yardim etmek isteyenler, 2-3gunde 0'dan bir hesabi lvl6 yapabilirler. Bu da org. linkim: MadMed Sirketleri Rusya'daki sirketlerimde (iron ve gun Q1) ucuza calismak isteyen arkadaslari da beklerim. Ileride guclu ve zengin bir sirket oldugumuzda elimden gelen yardimi yaparim. Bunlarin disinda; artik oyunu oynamadiginizdan dolayi bagislamak istediginiz org, sirket yada karakter varsa onlari da kabul ederim. Sizin icin ilgilenirim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Valla arkadaşlar bende alabilirim kullanmadığınız iş org ve paraları ama cidden birakiyorsanız alırım yoksa ilerde pişman olmayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bende oynuyorum halen günde giriş 2-3 tık yapıyorum :) http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1554930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Arkadaşlar parti kuruyorum şuanda 100+ bir kadrom var burdan katılıp destek olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sonunda lvl 21 oldum anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sürekli unutur oldum ben bunu ya :p bi olayı kalmadı zaten hep aynı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi oyun yeniden canlandı,dönmek isteyenler dönsün.su an israil ve yunanistan akdeniz bölgesine saldırmıs durumda,e-tr de ki ic karısıklar duruldu.yeni yeni ittifaklar kurulmus durumda. israil http://www.erepublik.com/en/battles/show/10151 yunanistan http://www.erepublik.com/en/battles/show/10150 hesabın da gold olup ta oyunu bırakanlar öm atabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şu an oyundaki siyasi durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Son gelen haberlerde akdeniz bölgesini bırakın marmaraya taşının diyorlar,18 ve altı adamları devlet işlerine bırakırsan bu şekilde olur tabi,ilk oyuna başlarken buradan bir siyasi oluşum düşünüyorduk ama beklendiği gibi birlik olamadık,varsa adam gibi oynamayı düşünen siyasi anlamda katkı koyabilirim diyen gene bir birlik kurmaya çalışalım. Yoksa ülke elden gitti,nickim Merk103 ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hungary baya bitmiş yav bugün girdim work train war falan derken aa baktım heal olamıyorum, meğer northern hungary'deki hastane mortlamış, gittim central'a yerleştim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Macarlar Polonya ile uğraşırken, Hırvatlar ve Romenler saldırdı. Avrupa da tek bölge kalana kadar dağıttılar resmen. Asya' da da Çin HelloKitty bölgesine sürekli saldırıyor. Yaklaşık 1 haftadır bu durumda. 1gün içinde Macarlar Avrupada ki 2-3 bölgeyi geri almayı başardı. Eski sınırlara dönmek biraz zaman alabilir. Arada Brezilya da İspanya'ya yükleniyor. Hareketlendi oyun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bi dünya savaşı bitmeden öbürü başlıyo ben de uk ordusundan baydım belki iş kurarım diye rusyaya gittim şimdi gene çalışıyorum. bu hospital güncellemesi de fena bel büktü bi kaç günde bir 4 defa savaşıp mis gibi 100lüyoduk wellness'ı şimdi sanırım q1 + train için 100 wellness'da tutmak q4 gerektiriyor veya gift yollicak adam bulucan paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hatta bana çok efsane bi tablo lazım böyle q1de çalışırken q3 house + q1 food mu daha iyi yoksa q1 + 2 gift falan mı dier kalitedeki şirketler için de lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 knoxville q5 ev almanı tavsiye ederim giftleme için ben akşam saatleri online ım benimle temasa geçersen yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar