Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 CthuLhu said: Hey sen macar pati! Magyar Hafizak gibisindnen bi parti var ya, heh ona kaydol ve 12 gün sonraki başkan seçiminde bana oy ver! evet daha ne duruyorsun? söz mazot 1 HUF olacak, aylık herkese q5 food dağıtılacak! SON 4 gün haydi koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hey hadi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bu oyunda türklerin neden adam olamadığını birkez daha gördüm ya bizim milletimiz hiç mi akıllanmıyacak bütün anadolu elden gitmiş hala salaklar israil e saldırıyor baştaki hıyar harbi esaslı bir hıyar, hile yapıp bütün silah fabrikalarını kaybetmeyi başarmışlar.Kimse savaşın denen yerde savaşmıyor ülke ekonomisi yerlerde milyon tane silah fabrikası var ama fabrikayı döndürecek hammadde yok vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 mighty, hükumetin çevirdiği çok şey var. hükumette çok konumda yer aldım ve biçok şeylerini biliyorum, burakkocamis 17 yaşında aptal bi adam zaten çok yanlış kararlar alıyo. Yunanlılara saldırırken dedim mpp leri aktive etme sırpları landswaple getirsek bile işgale gider bunun sonu, polonyanın yükselmesiyle amerika da mpp ile yardım ederse biteriz hemen. adam gitti saldırdı ve mpp leri aktive etti. israil çözümlerimi dinlemedi, hep biz hep biz. Zaten 400-500 arası multi hesabı var adamların, nerdeyse 2 yıldır iktidardan o yüzden kimse indiremiyo bunları. Ama karşı multi topluluğu geliştiren bi grup başladı çalışmaya, inşallah çok yakın bi zamanda iktidarı ele geçiricekler. İktidar eşittir multi topluluğu ya da en azından türkiye için hep böyle olucak, çünkü çok profesyonelleşmişler bu işte. Tespit etsen bile banlatamıyosun not: ahmetin yani teknik562nin 500 civarı q5 silah stoğuna sahip silah fabrikası var şuan ama kimseyle paylaşmıyo acil durumlar için, o da pro multiciydi temize çekti kendini. bütün q5 şirket zincirlerini multilerle oluşturduğu paralarını temiz bi hesaba monetary'den aktararak geliştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kahnx bu türkçeleştirme işine cevap vermemişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 uk ordusundayım ben hala. işler phoenix için kötü gidiyor. polonya deli babyboom yaptı, almanya ve fransa paylaşıldı. bi sonraki hedef uk olacak büyük ihtimalle. trnin israil hamlesi çok kötüydü ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 q5 weapon 1 huf olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Arkadaşlar oyuna başlıyorum her türlü pis işlerinizi hallederim var mı böyle bir pati grubu falan, beraber oynuyabilecek kol kanat gerecek adam arıyorum, verebileceğim tek şeyim sadakatim. Dayısını arıyan Tefo gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bi ara zamanı gelince hesapta overthrow yapıcaadık yalan oldu heralde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 seçim yarın vote for Ferit G! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 CthuLhu hangi ülkedesin sen söyle oraya göçeyim bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hungary magyar hafizak mıydı neydi parti adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 biri şu topiği sabitlesin bişe yapsın, sürekli dolanıyo ortalarda dfgfdgddgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 heh bayadir beklettigim atilimi gerceklestirdim gittim silah fabrikasi kurdum upgrade ettim vs. Teklifim su.. 10 golda ihtiyacim var bugun 10 gold alabilirsem 30 gun sonra 15 gold olarak iade edecegim..ilgilenenleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 battalgazi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Nasıl yaparlar ya bunu resmen oyunu bırakın diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 beyler ben turkiye citizeni olarak başladım hata mı ettim? Bi bok olmaz mı bu başımızdakilerle? Galiba siz hungarydesiniz öylemi? Yada hiçmi başlamıyım çok ilgi alaka zaman alan bir oyunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 75g param var. değerlendirmek istiyorum neler yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dragonutopia'ya ÖM at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Reksa said: 75g param var. değerlendirmek istiyorum neler yapılabilir? gurbetciler organizasyonuna bağış yap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 doğrudur valla. ben zaten sıkıldım oyundan. milletvekili adayı oldum şimdi, onda da seçilemezsem bırakırım yani oyunu.. istersen benim karakterden devam edersin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 75 gold hmm..sirket kurmak 20 gold onu upgrade etmek ayrica bi 20 gold..Q2 sirkete 40 golda ulasabilirsin geri kalanda yatarim araci olur.. 50 golda ulastiginda Q3 e yukseltirsin..poland yatirim icin en makul yer.. yada 100 gold daha verin q4 fabrika aciyim zamanla oderim size :P..ticket mantikli su siralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Katakulliyle işi olmazmış :D Çarpılırsın Jahrein. Sırf kendi hesabımdan dünya kadar mal gonderdim sana karşılıksız. Ben sana dedim ama multi yapma bir sıçrarsın iki sıçrarsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dsf crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar