Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 altin konusunda yazmis olduklariniz sayesinde bazi sorularimin cevaplarini almis oldum ama seninde en son sordugun sorunun cevabini merak ediyorum. cidden ulkelerdeki altin ve para oranlari neye gore belirleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gold fiyatları,ülke ekonomisine,ülkenin üretimine ve sanırsam kazandıgı savaslara baglı.fiyatlar ise daha cok üretim yapan firmalara baglı.mesela yeni üretime baslamıs olan bi sirket piyasaya girmek icin az biraz fiyatı asagı cekio diger sirketler de ona göre fiyat belirliyo dikkat ederseniz fiyatlar cok minik miktarlarda degisio. altın_ülke parası nda ise ülke üretimi gold ücretlernn belirlenmesinde etkili oluyor.mesela önceleri amerika önceleri 1.sıradaydı ama savas kaybetti ülke topraklarının cogunu kaybetti ve oradaki sirketler,ganimetler saldıran ülkeye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bana 2 gold atacak olan var mı :) Gazete kurma hevesine girdimde daha sonra taksit taksit öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 worldmap i güncellemişler,artık hangi ülkenin sınırı nereye kadar kim kiminle ittifak halinde gösteriyor ve wp e ulasımda kolaylık getirmisler ama üzerinde biraz daha calısılması lazım.aslında googleearth tarzı olcak :P map http://www.erepublik.com/en/article/the-new-erepublik-map-899660/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 map leziz, oh northern ireland'da q5 hastane varmış, yarın akmaya başlıyorum savaşlara ehiki ehiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 arkadaslar shufta(nerowarden) ile olan röportjımız taze sıcak sıcak cıkmıstır. link http://www.erepublik.com/en/article/-nl-t-rk-y-netici-ile-zevkli-ve-faydal-bir-r-portaj--901130/1/20 lütfen okuyun gercekten cok yararlı bilgilere ulasabilirsiniz.ayrıca yorum olarak da bisiler yazın pati nickinizi ve oyun nickinizi yazın böylece bütün patiler birbirinden haberdar olsun.tabi ki de vote ve subscribe etmeyi unutmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bu achievementları tamamlayınca ne oluyor, bişey kazanıyor muyuz? xp? çil çil altınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 30 gün boyunca kesintisiz çalışırsan 5 gold alıyorsun, str 5.00 olunca yine 5 gold kazanıyorsun, davet ettiğin adam lvl 6 olunca yine 5 gold, sonra bir lvl den sonra sanırım 15, her level için 5 gold geliii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 her level için ha, iyiymiş be baya zorlaşıyor gerçi level atlamak ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ispanya darmadagan oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi koskoca amerikayı dagıttılar.atıp tutuyodu amerika rusya basta olmak üzere cogu devlet saldırdı simdi bi kac eyaleti kaldı.ama amerika atıp tutuyodu rest cekti aldı 3ün1ini.ispanya neden bu hale geldi onu anlayamadm. sirket vs. kurmak isteyenler bi baksın. http://www.erepublik.com/en/article/-nl-t-rk-y-netici-ile-zevkli-ve-faydal-bir-r-portaj--901130/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ispanyanın patlamasının sebebi sanırım yanlışlıkla devlet bütçelerini satılığa çıkardıkları bir şirketin kasasında unutmaları eheh. 10k mı ne altın varmış şirkette, macaristandan birileri aldı. 10k altın pufff diye uçtu. pek takip etmedim ama bildiğim kadarıyla da üzerine bi bardak soğuk su içtiler usülsüzlük filan tespit edilemeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 eauh http://up.mibbit.com/up/qHd9DOJ2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 16knın yarısıylanda fransa oluşturuldu şimdide adamlar ispanyanın topraklarını kapatıyorlar..Bukadar yüklü bir altın kaybını bütün ülke playerlarına yıkmak cok saçma öyle yada böyle müdahale edilmesi gerekiyordu..neyseki ispanyol şirketim bu durumdan iyi yararlanıp günlük 1g kar etmeye başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kaç gündür topici takip ediyorum ama bi türlü başlamaya yemedi yani. Biraz karışık geldi birazda beklemek zor geldi ama oynamakta istiyorum bi türlü karar veremedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bi olayı yok ya her gün 5 dakika :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yav merak ettim bi deneyeyim bu oyunu sizinde işinize yarıyacaksa invite edin oyle başlıyayım dogggmeat et hotmail ayrca macaristanda mı başlıyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.erepublik.com/en/referrer/Rynrifenelefys burdan girersen benim işime yarar evet :p macaristan'dayım ben, işim iyi patronum iyi falan, savaşlar mavaşlar gırla, tavsiye ederim yani rusya da iyi diyorlar ama sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tamamdır oyle ettim adım barzoka ekleyin canolar macaristan şe ettim ama macarca mesajlar fln gelyiii türkyieden başlayıp macaristana geçsem daha mı iyi olurdu acaba? bi elmas şirketinde işe girdim günlük 5 huf,0 skill istiyor hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yalnızca bulunduğun ülkedeki haberleri alıyorsun orda malesef ama gazete olayı var, türk gazetelerine subscribe olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 You cannot work today because the company does not have enough money to pay you. We have just sent an alert to the general manager about this issue. anaa bende sevindiydim 5 huf iyi para heralde diye üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ahah oy çok fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 iş buldum çalıştım avatar kodum train ettim şimdi heralde yapcak bişi yok daha level 5'e kadar böyle takılıcam sonra savaş ortamlarına girecem dimin? duruyormu hala önceki sayfalarda sözü edilen msn grubu fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet level 5'te kavga dövüş başlıyor anca msn grubu hakkında bilgim yok pek alakam olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya msn grubu şey işte, normal kişi ekler gibi ekliyorsun sonra ekleyen herkeşi görüyorsun acil bir sorun olduğunda fln msn'den bilgi alabiliyorsun bir çok kişi ekledi zaten, paso online'ız. şimcik lvl 5 olana kadar pek bir olay yok, çalışcan, şınav çekecen, çalışcan, şınav çekecen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar