Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
altin konusunda yazmis olduklariniz sayesinde bazi sorularimin cevaplarini almis oldum ama seninde en son sordugun sorunun cevabini merak ediyorum. cidden ulkelerdeki altin ve para oranlari neye gore belirleniyor?
Mesaj tarihi:
gold fiyatları,ülke ekonomisine,ülkenin üretimine ve sanırsam kazandıgı savaslara baglı.fiyatlar ise daha cok üretim yapan firmalara baglı.mesela yeni üretime baslamıs olan bi sirket piyasaya girmek icin az biraz fiyatı asagı cekio diger sirketler de ona göre fiyat belirliyo dikkat ederseniz fiyatlar cok minik miktarlarda degisio.
altın_ülke parası nda ise ülke üretimi gold ücretlernn belirlenmesinde etkili oluyor.mesela önceleri amerika önceleri 1.sıradaydı ama savas kaybetti ülke topraklarının cogunu kaybetti ve oradaki sirketler,ganimetler saldıran ülkeye gitti.
Mesaj tarihi:
worldmap i güncellemişler,artık hangi ülkenin sınırı nereye kadar kim kiminle ittifak halinde gösteriyor ve wp e ulasımda kolaylık getirmisler ama üzerinde biraz daha calısılması lazım.aslında googleearth tarzı olcak :P

map

http://www.erepublik.com/en/article/the-new-erepublik-map-899660/1/20

Mesaj tarihi:
arkadaslar shufta(nerowarden) ile olan röportjımız taze sıcak sıcak cıkmıstır.

link

http://www.erepublik.com/en/article/-nl-t-rk-y-netici-ile-zevkli-ve-faydal-bir-r-portaj--901130/1/20

lütfen okuyun gercekten cok yararlı bilgilere ulasabilirsiniz.ayrıca yorum olarak da bisiler yazın pati nickinizi ve oyun nickinizi yazın böylece bütün patiler birbirinden haberdar olsun.tabi ki de vote ve subscribe etmeyi unutmayın =)
Mesaj tarihi:
30 gün boyunca kesintisiz çalışırsan 5 gold alıyorsun,
str 5.00 olunca yine 5 gold kazanıyorsun,
davet ettiğin adam lvl 6 olunca yine 5 gold,
sonra bir lvl den sonra sanırım 15, her level için 5 gold geliii
Mesaj tarihi:
abi koskoca amerikayı dagıttılar.atıp tutuyodu amerika rusya basta olmak üzere cogu devlet saldırdı simdi bi kac eyaleti kaldı.ama amerika atıp tutuyodu rest cekti aldı 3ün1ini.ispanya neden bu hale geldi onu anlayamadm.

sirket vs. kurmak isteyenler bi baksın.

http://www.erepublik.com/en/article/-nl-t-rk-y-netici-ile-zevkli-ve-faydal-bir-r-portaj--901130/1/20

Mesaj tarihi:
ispanyanın patlamasının sebebi sanırım yanlışlıkla devlet bütçelerini satılığa çıkardıkları bir şirketin kasasında unutmaları eheh. 10k mı ne altın varmış şirkette, macaristandan birileri aldı. 10k altın pufff diye uçtu. pek takip etmedim ama bildiğim kadarıyla da üzerine bi bardak soğuk su içtiler usülsüzlük filan tespit edilemeyince.
  • Admin
Mesaj tarihi:
16knın yarısıylanda fransa oluşturuldu şimdide adamlar ispanyanın topraklarını kapatıyorlar..Bukadar yüklü bir altın kaybını bütün ülke playerlarına yıkmak cok saçma öyle yada böyle müdahale edilmesi gerekiyordu..neyseki ispanyol şirketim bu durumdan iyi yararlanıp günlük 1g kar etmeye başladı :)
Mesaj tarihi:
kaç gündür topici takip ediyorum ama bi türlü başlamaya yemedi yani. Biraz karışık geldi birazda beklemek zor geldi ama oynamakta istiyorum bi türlü karar veremedim:D
Mesaj tarihi:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Rynrifenelefys

burdan girersen benim işime yarar evet :p
macaristan'dayım ben, işim iyi patronum iyi falan, savaşlar mavaşlar gırla, tavsiye ederim yani
rusya da iyi diyorlar ama sen bilirsin
Mesaj tarihi:
tamamdır oyle ettim

adım barzoka

ekleyin canolar

macaristan şe ettim ama macarca mesajlar fln gelyiii
türkyieden başlayıp macaristana geçsem daha mı iyi olurdu acaba?

bi elmas şirketinde işe girdim günlük 5 huf,0 skill istiyor

hadi hayırlısı
Mesaj tarihi:
You cannot work today because the company does not have enough money to pay you. We have just sent an alert to the general manager about this issue.

anaa bende sevindiydim 5 huf iyi para heralde diye

üf
Mesaj tarihi:
iş buldum çalıştım
train ettim

şimdi heralde yapcak bişi yok daha
level 5'e kadar böyle takılıcam sonra savaş ortamlarına girecem dimin?

duruyormu hala önceki sayfalarda sözü edilen msn grubu fln?
Mesaj tarihi:
ya msn grubu şey işte, normal kişi ekler gibi ekliyorsun sonra ekleyen herkeşi görüyorsun
acil bir sorun olduğunda fln msn'den bilgi alabiliyorsun bir çok kişi ekledi zaten, paso online'ız.

şimcik lvl 5 olana kadar pek bir olay yok, çalışcan, şınav çekecen, çalışcan, şınav çekecen :P
  • Yeni Oluştur...