Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 siz niye almadınız la pintiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fixmen said: Dün herhalde eRepublik in en büyük faili oldu, gördükçe hala gülüorm :D İspanyollar bir Q1 odun şirketini satışa çıkarmışlar ama gel gör ki herhalde ülke hazinesinin bütün parası o şirkette kalmış gibi bi süprüz oldu :D Hungary şirketi 35g a aldı ve ne gördü, tam tamına 16k (onaltıbin) gold şirket hesabında duruyordu. :D:D http://up.mibbit.com/up/qHd9DOJ2.jpg ahuuu manyak olmuş :D yalnız bendede dün garip birşey oldu normal olarak günlük çalışmamı yaptım bugün bana diyorki 1 gündür çalışıyorum 29 günün daha var 7-8 günüm kalmıştı ne oldu anlamadı bu sorunu yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Şirketmi değiştirdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 şirket değiştirince farketmiyor ki, hangi şirkette olursa olsun her gün çalışırsanız sayılıyor yani 29 demesi için 1 gün çalışmamış olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet şirket değiştirince farketmiyor hayır şirket değiştirmedim ve %100 biliyorumki dün çalıştım ve savaştım ayrıca oyunun içinde haberlerde bir çok hack haberi var şuan bir sallantı var ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 arkadaşlar wellness a yardım etcek biri aranıyor :) gift q1 alsam birine donate etsem geri bana donate edebiliyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 7 gün içinde şirket için ortak bulamazsam 27-28 altına q4 ev alacam macaristandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Dragon_Slayer senin donate etmen, benim de sana offer etmem gerekiyordu sen bana offer etmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lol dur geliom oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben altınlarımı biriktiriyorum iron şirketi açmak için cg yi alırsak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aldığımız evi satabiliyor muyuz? q4 ev 941 HUF'A düşmüş, bende 893 HUF var, 3 güne alıyorum evi 1gold 35 HUF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aslina bakilacak olursa oyunda savas sistemini ben tam olarak anlayamiyorum. mesela bir savasa katilip dovustum diyelim. dovusmeden hemen onceki ekranda savasanlarin resimleri ve kac hasar vurdugunu gosteren yerin altinda bi grafik var. en altta sehir yonetimine kadar inen taraf mi savasi kazanmis oluyor? birisi bu konuda biraz aciklama yapabilir mi? ben hangi tarafin kazanacagini anlayamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Saldıran tarafın kazanması için o bölümlerin hepsinin kırmızı olması gerekiyor, yani (-) vuruşların (+) lardan çok olması gerekiyor. Savunan tarafın kazanması için ise vuruşların (+) olması yani saldıranların en alt tarafa inmemesi gerekiyor. Savaşın sonucu 24 saatin sonucunda cephedeki durumun + - kim kaç vurmuş ne etmişe bakılarak karar veriliyor. - fazla ise saldıran kazanmış, + ise savunan kazanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Eğer saldıran taraf Conquer yerine getirmişse kazanıyor. Secure de ise kaybediyor. Ortada bi yerde biterse uzuyor conquer veya secure olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 an itibariyle kaydoldum, herkes türk vatandaşımı patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 erepublik te pati fırtınası :P evet patiler gazetemiz cıkmıstır vote larınızı ve subscribe lerinizi eksik etmeyin :)-D tık http://www.erepublik.com/en/article/merhabalar-2-893234/1/20 patiler olarak bütün dünyaya yayılmıs durumdayız sadece türkiye de degil bütün dünya da vatandaslarımız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oyunda diyorum genel olarak dahil olduğunuz bir yer varsa oraya geleyim. tabi sen de oyunu kast ettiysen ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 genel olarak herhangi bir yer yok.ama cogunluk macaristan da türkiye de olan patiler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ahahaah süper sabah 1 goldu 34,8HUF'dan almıştım, hatta 34,5'a kelepir koyanlar olmuştu :F şimdi herkes uyumuş 35,088 den koyup, ben 35,075-35,070-35,050 le piyasayı topladım gün içerisinde iki kez, tüm paramı altına çevirdim, 2 kez tekrar HUF'a geçtim toplam kar 10HUF günlük 16 HUF kazandığımı düşünürsek süper bence bu arada q4 ev 918HUF'a düşmüş, yarına benden önce alan olmaz saat 11 gibi bir adet ev almayı düşünüyorum. mıh mıh mıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 biri inv edince gold gelecegini bilmedigimden baslamis bulundum turkiyede nick Aente ilk 26 sayfayi okudum topicde bitiricem tamamini. bir olusum iyi bir sirket is imkani vs varsa haberdar edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 en kısa zamanda ticket alıp macaristana fln gel olmadı araştır ülkeleri ekmek fiyatına bak, iş imkanlarına bak ona göre ülke değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 türkiyeden kaçıyor mu herkes nedir ? ekonomik olarak saçma bir gidişat var gibi okuduklarımdan anladıgım kadarıyla ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 macaristan iyi ya sdf. 4. kez filan zam yaptı maaşıma benim şirketin sahibi, 2.30 huf'la mı ne girdiydim 5 huf oldu şimdi, ohs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 q4 ev aldım (: mıhmıhmıh dün wellness 96ydı, q1 ekmek + q4 evle birlikte bugün 98,7 oldu, bence güzel oldu, her gün 1 kez daha fazla savaşabileceğim bu da günlük fazladan 2exp demek olii (: aldığım maaşı da artıgın sadece silah için harcıyore, o da güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 HALP! birincisi şirket isimlerini nasıl aratıp bulacam oyunda, neowarden'ın şirtketine bakayım dedim mesela arama kısmı bulamadım. 2.si 4. lvldan 5e geçmek için 15/25 xp durumum. work 1 train 1 food 1 günde 3xp geliyorsa 4 gün daha mı beklemem lazım 4ten 5 e geçmek için -.-' ? 3. macaristan rusya ya da ingiltereye gitmek istiyorum. newsleri takip edebilmek açısından açıkcası gittiğim ülkede ingilizce konuşulmasını tercih ederim ki olayın rp boyutuna da girebileyim biraz. tavsiyeniz ne olur 4. bana ucuz uçak bileti sağlayabilecek insan var mı beyin göçü yapabilmem için, türkiyede çürüyorum adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar