Burax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Off be sonunda bugün 20HUF'a iş buldum gerçi kesintilerden sonra 17HUF alıyorum ama güzel günde neredeyse 0.5 gold geliyor (: sermayem artıyor oh yeah q4 ev yakın zamanda inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 q4 ev ne ise yariyor, ev ne ise yariyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 evi geçtim, HUF ne? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 huf macaristan para birimi,ev ise sana faydalı olan wellness kazandıran ticaretini yapabildigin esya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ev aldıktan sonra satabiliyor muyuz? eğer öyleyse q5 kasmama gerenk yok q4 alarım sonra şirket açtıktan sonra fln kasarım q5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Satılıyor bildiğim kadarıyla ama alıcı bulunamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Burax said: Off be sonunda bugün 20HUF'a iş buldum gerçi kesintilerden sonra 17HUF alıyorum ama güzel günde neredeyse 0.5 gold geliyor (: sermayem artıyor oh yeah q4 ev yakın zamanda inş. senin skill kaç bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 4,46 land skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 etürkiye tamamen gg olma yolunda ilerliyor.CG savasında türkiyenin gücü olmadıgı anlasıldı.yunanistan 3 ayrı yere savas acmıs(epirus,thessaly,peleponnese) ve sanırım 3 ünüde alacak.lazokratlar artık 100k mı vurur 1000k mı vurur ne yapacaklarsa yapsınlar sayelerinde etürkiye gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Şu anda saldırı altında olan yerlerin işe yarar bir tarafı yok yani kaybında da üzülecek bir şey olmayacak. Önemli olan bu yerlerden sadaece birini elimizde tutmamız çünkü CG'ye komşuluğumuzu kaybederiz 3 bölgeyide kaybedersek. Ayrıca Türkiye GG filan değil şu anda en fazla elimizdeki işe yaramaz Yunan bölgelerini kaybedeceğiz. ( gerçekten işe yaramaz bu bölgeler :) ) Türkiye topraklarına saldırmaları durumunda MPP'lerimiz aktif olacağından böyle bir hataya düşeceklerini sanmıyorum. Keşke düşseler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Yunanistan savaşı sadece Lazokratların istediği bir savaş değildiki. Komünistler hariç neredeyse herkes bu savaşı istiyordu. Ha sonucunun bu şekilde olacağı tahmin edilmezdi. Aslında alamayacağımızı biliyordum ama hareket oldu biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yunusemre said: Şu anda saldırı altında olan yerlerin işe yarar bir tarafı yok yani kaybında da üzülecek bir şey olmayacak. Önemli olan bu yerlerden sadaece birini elimizde tutmamız çünkü CG'ye komşuluğumuzu kaybederiz 3 bölgeyide kaybedersek. Ayrıca Türkiye GG filan değil şu anda en fazla elimizdeki işe yaramaz Yunan bölgelerini kaybedeceğiz. ( gerçekten işe yaramaz bu bölgeler :) ) Türkiye topraklarına saldırmaları durumunda MPP'lerimiz aktif olacağından böyle bir hataya düşeceklerini sanmıyorum. Keşke düşseler ;) abi su yazdıkların seye benziyor biz sizin kolunuzu kesdik ama siz bizim sakalımızı kesebldnz kesilen kol bi daha düzelmez ama kesilen sakal daha da gür olarak yeniden cıkar.umarım dedigin gibidir.yalnız yunanistan her savasa 8-10 ittifakla giriyor.bi de MPP nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mpp ittifak anlaşmaları. Saldıran ülke eğer kendi orjinal toprakları dışında bir ülkeye saldırıyorsa saldıran ülkenin MPP leri aktif olmuyor fakat savunan ülkelerin MPP leri aktif oluyor. Buda demek oluyorki Yunan savaşında tek başımıza 9 ülkeyle birden savaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 MPP dediğim şey ittifak zaten, onlar aslen bizim olan bir bölgeye saldırmadığından bizim ittifaklarımız bu savaşta aktif olamıyor. Yani olayın sakalla, bıyıkla ilgisi yok :) İşe yaramazdan kastım da ne düzgün populasyonu var bölgelerin, ne de üretilebilen bir madde. Sadece bir bölgede medium grain var. Ne hastane, ne başka birşey o nedenle işe yaramaz bölgeler diyorum. O bölgelerin tek yararı Central Greece'e ulaşımı sağlamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahaaha tesbih de hata olmaz :) tskkrler cevaplar icn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mobilden baglaniyorum, yunan savaslari ne oldu? Yukarida yazilanlara bakilirsa olumsuz bir sonuc aldik gibi. Tr bir an once lazokratlardan kurtulmali yoksa sonumuz kanada gibi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Dean 2 cephe açık şu anda ve ikisinde de gerideyiz. Yunanlar kendi topraklarını birer birer geri alıyor. Hükümet pasif bir politika izliyor, sanıyorum CG'ye komşuluğumuzu kesecek bir cepheye kadar bu pasif politika devam edecek. Ancak Peace ile görüşülmüş ve anladığım kadarıyla İspanya'nın High Iron yatakları alındıktan sonra CG için Peace yanımızda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arkidişler biri bana bi gift yollayabilir mi ? =) 40 ın altına düştüm çıkamadım bi türlü :S DRaGoN_SLaYeR =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 rynrifenelefys'e de yollayabilirseniz süper olur, zahmetli bişey değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Param yok pek şu anda eğer gift i alıp bana donate ederseniz, size offer layabilirim. nick cezbettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 param olunca öle yapayım okthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oy bana gerek kalmadı bu arada, level 6 olunca 5 gold veriyomuş oyun, aldım hemen iki paket şimdi savaşa gittim sonra hastaneye gittim ordan, wellness da tavan yaptı böylece, oh mis hastaneye günde bir kere filan gidebiliyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bu aralar oyun için pek vakit bulamadığımdan organizasyon hesabımı birine vermek istiyorum. İlgilenicek biri varsa öm atabilir. Org. linki: Org. İçindeki şirketin linki: Şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Evet Saeros günde 1 kere kullanılabiliyor ve kullanabilmek için o gün en azından bir kere savaşmış olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Dün herhalde eRepublik in en büyük faili oldu, gördükçe hala gülüorm :D İspanyollar bir Q1 odun şirketini satışa çıkarmışlar ama gel gör ki herhalde ülke hazinesinin bütün parası o şirkette kalmış gibi bi süprüz oldu :D Hungary şirketi 35g a aldı ve ne gördü, tam tamına 16k (onaltıbin) gold şirket hesabında duruyordu. :D:D http://up.mibbit.com/up/qHd9DOJ2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar