Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

firatram

Öne çıkan mesajlar

Şu anda saldırı altında olan yerlerin işe yarar bir tarafı yok yani kaybında da üzülecek bir şey olmayacak. Önemli olan bu yerlerden sadaece birini elimizde tutmamız çünkü CG'ye komşuluğumuzu kaybederiz 3 bölgeyide kaybedersek.

Ayrıca Türkiye GG filan değil şu anda en fazla elimizdeki işe yaramaz Yunan bölgelerini kaybedeceğiz. ( gerçekten işe yaramaz bu bölgeler :) ) Türkiye topraklarına saldırmaları durumunda MPP'lerimiz aktif olacağından böyle bir hataya düşeceklerini sanmıyorum. Keşke düşseler ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Şu anda saldırı altında olan yerlerin işe yarar bir tarafı yok yani kaybında da üzülecek bir şey olmayacak. Önemli olan bu yerlerden sadaece birini elimizde tutmamız çünkü CG'ye komşuluğumuzu kaybederiz 3 bölgeyide kaybedersek.

Ayrıca Türkiye GG filan değil şu anda en fazla elimizdeki işe yaramaz Yunan bölgelerini kaybedeceğiz. ( gerçekten işe yaramaz bu bölgeler :) ) Türkiye topraklarına saldırmaları durumunda MPP'lerimiz aktif olacağından böyle bir hataya düşeceklerini sanmıyorum. Keşke düşseler ;)

abi su yazdıkların seye benziyor biz sizin kolunuzu kesdik ama siz bizim sakalımızı kesebldnz kesilen kol bi daha düzelmez ama kesilen sakal daha da gür olarak yeniden cıkar.umarım dedigin gibidir.yalnız yunanistan her savasa 8-10 ittifakla giriyor.bi de MPP nedir :S
Sosyal ağlarda paylaş

MPP dediğim şey ittifak zaten, onlar aslen bizim olan bir bölgeye saldırmadığından bizim ittifaklarımız bu savaşta aktif olamıyor.

Yani olayın sakalla, bıyıkla ilgisi yok :)

İşe yaramazdan kastım da ne düzgün populasyonu var bölgelerin, ne de üretilebilen bir madde. Sadece bir bölgede medium grain var. Ne hastane, ne başka birşey o nedenle işe yaramaz bölgeler diyorum. O bölgelerin tek yararı Central Greece'e ulaşımı sağlamaları
Sosyal ağlarda paylaş

Dean 2 cephe açık şu anda ve ikisinde de gerideyiz. Yunanlar kendi topraklarını birer birer geri alıyor. Hükümet pasif bir politika izliyor, sanıyorum CG'ye komşuluğumuzu kesecek bir cepheye kadar bu pasif politika devam edecek. Ancak Peace ile görüşülmüş ve anladığım kadarıyla İspanya'nın High Iron yatakları alındıktan sonra CG için Peace yanımızda olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Dün herhalde eRepublik in en büyük faili oldu, gördükçe hala gülüorm :D

İspanyollar bir Q1 odun şirketini satışa çıkarmışlar ama gel gör ki herhalde ülke hazinesinin bütün parası o şirkette kalmış gibi bi süprüz oldu :D Hungary şirketi 35g a aldı ve ne gördü, tam tamına 16k (onaltıbin) gold şirket hesabında duruyordu. :D:D

http://up.mibbit.com/up/qHd9DOJ2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...