knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://military.erepublik.co.uk/ royal guard uk'de kalıp ülke ülke gezmeyenler için ki burda pek action yok royal navy action isterim diyenler için. bana ticket verip endonezyaya yolladılar savaşayım diye ertesi günü geri dönüp brit ayaklanmasında dövüştürttüler mesela. q1 silah verilecek herkese deniyor ama sanırım şimdilik her savaşta bir fleet'i seçiyolar. special forces da elite bi kesim oluyör sanırım strnin yüksek olması lazım. applydaki soruya no dersen guard yes dersen navy büyük ihtimal bi de forums.erepublik.co.uk buraya üye olunuyo pm atarak girdiin ordu hangisiyse ona access alabilirsin. apply yaparken şifre ve username istiyo güvenli gayet. eriştiği bilgiler wellness str falan. edit: ben de bi referrer atayım belli mi olur :p http://www.erepublik.com/en/referrer/ssjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bende kaçcam bi gidişle tr'den lvl 14 olduk hala q1 food yioruz. Çektiğim acıların haddi hesabı yok :)Herkes nerede macaristan'a mı geliyim? Endonezya'ya gidiyim diyodum aslında eklemek isteyen varsa: cezbettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 İngiltere veya Amerikaya gitmek istiyorum ama şu an Türkiye ile savaşta oldukları için geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 wellness im 30 un altına düştü nasıl arttırıcam savaşmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gift yollayabilecek yokmu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dex, abi savastan savasa gidiyosun ok de para vermiyomalarmi onu soruyom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 lucretia85 said: İngiltere veya Amerikaya gitmek istiyorum ama şu an Türkiye ile savaşta oldukları için geçemiyorum. 2 moving ticket alip once neutral bi yere sonra amerikaya geciceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 çalışınca eskiden 1 wellness gidiyordu artık 5 mi gidiyor ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Reksa said: wellness im 30 un altına düştü nasıl arttırıcam savaşmadan ? abi sen birkac gün boyunca train yapma ve calısma sadece beslen.senin nick neydi sana gift yollayım ben.ama mutlaka birkac gün boyunca calısmak ve train yapmak yok taki ws 40 ın üzerinde olana kadar 40 tan sonra bi savasa girer düzeltirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben de yurtdışına kaçıyim diyorum. çoğunluk macaristanda sanırım, ben de geliyim:) hangi şehri tavsiye edersiniz? macaristan dışında herhangi bir ülke de olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gel abi,macar topraklarındayız pati olarak,ben central hungary deym,bilmediğim icin direk merkezi sectim,cogu pati merkezde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gelemiyorum şu an, dün iş değiştirmiştim 2 gün daha beklemem lazım. bu arada bizim ülke resmen batıyo. makalelerde bankaya gold bağışlayın diye çağrıda bulunmuşlar, bir diğerinde yurtdışına gidenler geri gelsin diye çağrıda bulunmuşlar filan... komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hakettiler abi,kendilerini bi halt sanıyolardı, o aga ben aga inekleri kim sağa :D artık kendi kendilerini parmaklasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şüphelerim vardı gitsemmi gitmesemmi diye, bu 2 makale üzerine kesin karar aldım gidiyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abi ABİ. said: Öncelikle, ülkemizin içinde veya dışında bulunan her grubu TÜRKİYE'ye ve tüm desteklerini vermeye davet ediyorum. Mkalenin önmnden dlayı bndan snraki ksmı şfreli yazacğm. Ülkemz açık olrk gold sıkıntsı çekmktedir. ahahahahahh AAHAHAH HŞİFREYE GEL http://www.erepublik.com/en/article/seferberl-k-lani-t-m-t-rk-halkina-duyurulur--862990/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abi gift yollayabilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Reksa said: abi gift yollayabilecek varmı ? dostum senn nick neydi ben yollayablrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şfrli msaj yimiş hrbi bzde ble knşalm bundn sr k? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 googletranslate e atıp okumasınlar diye yapmısadamlar ne varki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 nickim Reksa atabilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Türkiyede Moving Ticket almak isteyen varsa patilere özel piyasa fiyatının altında verebilirim. Shufta nickim. Pm atın oyundan halelderiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 maxigenous said: çalışınca eskiden 1 wellness gidiyordu artık 5 mi gidiyor ne ? calistigin sirketin qualitysine bagli q1 sirket 1w goturur q5 sirket 5w goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Lemur Saman macaristan topraklarında faaliyete girmiştir 500 hufluk ana paramız vardır kasamızda ne zamanki kar yapmaya başlarız omzn kar ortaklık teklıflerımız gelecektir :) pazar lideri Lemur Saman ^^ bi resim koyamadım ya :S edik:resim şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Icon-bell_notifications-empty We are sorry to inform you that the General Manager of Mega Iron has decided to fire you! But don't worry, you can get a new job or you can even buy a company. 52 minutes ago Icon-bell_notifications-empty We are sorry to inform you that the General Manager of Little Iron has decided to fire you! But don't worry, you can get a new job or you can even buy a company. 5 hours ago neden ya neden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 wellnessin dusuk mu? dusukse ondandir. bazi sirket isimlerinde olur 80+ wellness 90+ wellness diye. eger o wellnessin dusukse zarar ettiriyosun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar