Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gördüğüm kadarıyla baya aktif oyuncu var aramızda. Şöyle bir şey yapalım, küresel ekonomiyi kullanarak tasarruf edelim. Aramızda yemeği en ucuza alan diğerlerine o fiyattan donate etsin mesela. Hatta çok ucuz fiyattan alıyorsa biraz kar payı eklesin. İleride ortaklar halinde birleşip şirketler falan kurabiliriz.

Sizlere de uyarsa katılanlar listesi oluşturalım.
Mesaj tarihi:
Ya baya stock yapmıştım. Fiyatlar coştu bugünlerde şimdi markete koydum :) 3-5 gündür stockdayım. 5 gün önce 0.6 dan giden food şimdi 1 FIN :)

İşçi fiyatları deli arttı ama ya. Elimdeki stocklardan 3-4 gold gelicek bakalım :)
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Ya baya stock yapmıştım. Fiyatlar coştu bugünlerde şimdi markete koydum :) 3-5 gündür stockdayım. 5 gün önce 0.6 dan giden food şimdi 1 FIN :)

İşçi fiyatları deli arttı ama ya. Elimdeki stocklardan 3-4 gold gelicek bakalım :)

gelsin geldin gold iyidir, gold candır.

şey diyore şimdi ben hep bişiye kasarım bu tür oyunlarda, şimdi de ev almaya kasıyorum paramı biriktiriyorum kuru ekmek su (: max giderim

acep ev almak mantıklı mıdır? ev ne işe yarar, tek yıldız evde [q1] kalmak demek her gün +1 demek midir yoksa ne demektir?
şimdi q1 ev alsam ilerde çok ilerde param olunca q2 q3 q4 diye mi gitmek mantıklıdır, yoksa q1 bir işe yaramaz mıdır?
Mesaj tarihi:
http://erepublik.ws/calculators/wellness

evet q5 kullanırsan toplamda 6 wellness alıyorsun doğal olarak.

özetlemek gerekirse 1 tane q1 ev, 1 tane q1 food etkisi yapıyor. wellnessla orantılı olarak ikiside azalıp artıyor zaten. özünde ikiside aynı. yani almışken q5 ev almak lazım.
Mesaj tarihi:
evet. direk Q5 ev almak çok zor, 35 gold falan fiyatlar. Satarak yükseltmek daha mantıklı gibi. Q1 ev başlarda işe yarayabilir. Çalıştığın firmanın Q seviyesine göre almak mantıklı aslında, ona göre wellness düştüğü için.
Mesaj tarihi:
alaskada sirketim vardi amerikan vatandasiyim ben bi baktim bugun para birimim rub olmus diyorum bu ne :D alaska gitmis ya ambargo koymuslar amerikadan baska yere lisansim da yok kaldim oyle :D
  • Yeni Oluştur...