Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Sizin orda karnaval var mı? Biz burda Rio'da hatunlarla samba yapıyoruz. Böylesine bir bonus var bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sıtmadan karnı şişmiş çocuklarla karnaval yapıyoz bizde endonezyada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 eUK'de royal navy'e girdim görevden göreve koşuyoz artık sürekli oturduum bir bölgem bilem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Gördüğüm kadarıyla baya aktif oyuncu var aramızda. Şöyle bir şey yapalım, küresel ekonomiyi kullanarak tasarruf edelim. Aramızda yemeği en ucuza alan diğerlerine o fiyattan donate etsin mesela. Hatta çok ucuz fiyattan alıyorsa biraz kar payı eklesin. İleride ortaklar halinde birleşip şirketler falan kurabiliriz. Sizlere de uyarsa katılanlar listesi oluşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mantıklı bence.yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 1 FIN'den satıyorum ben. Toplu almak isteyen varsa gold üzerinden satabilirim (min 10 tane). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sat sat kar et Loxias (: senin kar etmen önemli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ya baya stock yapmıştım. Fiyatlar coştu bugünlerde şimdi markete koydum :) 3-5 gündür stockdayım. 5 gün önce 0.6 dan giden food şimdi 1 FIN :) İşçi fiyatları deli arttı ama ya. Elimdeki stocklardan 3-4 gold gelicek bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 suanda grain sirketim kurulma asamasında fırın acacak olan varsa ileride birlikte çalışabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Dostum siz o mesajın konusunu anlamamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 2 gündür rusları püskürtüp duruyoruz ehah no mans land' i geçemiyor adamlar :D alaska bizimdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 pek vakti kalmadı canada ve usa'in :p dün fransadan nova scotia ve brittany aldık, usa direkt koydu zaten ambargo falan. uk'in yeri hakkaten gudik oldu bu savaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Loxias said: Ya baya stock yapmıştım. Fiyatlar coştu bugünlerde şimdi markete koydum :) 3-5 gündür stockdayım. 5 gün önce 0.6 dan giden food şimdi 1 FIN :) İşçi fiyatları deli arttı ama ya. Elimdeki stocklardan 3-4 gold gelicek bakalım :) gelsin geldin gold iyidir, gold candır. şey diyore şimdi ben hep bişiye kasarım bu tür oyunlarda, şimdi de ev almaya kasıyorum paramı biriktiriyorum kuru ekmek su (: max giderim acep ev almak mantıklı mıdır? ev ne işe yarar, tek yıldız evde [q1] kalmak demek her gün +1 demek midir yoksa ne demektir? şimdi q1 ev alsam ilerde çok ilerde param olunca q2 q3 q4 diye mi gitmek mantıklıdır, yoksa q1 bir işe yaramaz mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aha da gidiyür alaska. seyri değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 q1 ev hiç bir işe yaramaz. Alınacaksa q5 alınmalı para ona bayılmalı bence. yoksa +1 wellness pek bir işe yaramaz günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 +1 değil ki. hesaplaması var onun. wellnessa ve yemek kalitesine göre bonus veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://erepublik.ws/calculators/wellness evet q5 kullanırsan toplamda 6 wellness alıyorsun doğal olarak. özetlemek gerekirse 1 tane q1 ev, 1 tane q1 food etkisi yapıyor. wellnessla orantılı olarak ikiside azalıp artıyor zaten. özünde ikiside aynı. yani almışken q5 ev almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 patinin macar nufusu fazla,abi yok mu macaristanda sirketi olan hep beraber pati olarak orada calısalım,artık örgütlenmenin zamanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 evi ekmek gibi kolunun altında mı taşıyosun, yani diyelim bi q5 ev aldım türkiyede, başka bi ülkeye taşınsam yine inventory de mi kalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 evet. direk Q5 ev almak çok zor, 35 gold falan fiyatlar. Satarak yükseltmek daha mantıklı gibi. Q1 ev başlarda işe yarayabilir. Çalıştığın firmanın Q seviyesine göre almak mantıklı aslında, ona göre wellness düştüğü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Cons. skilli 2-4 arasında olan varsa bana bi ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Türkiyedeki Moving Ticket talepleriniz için Nox Moving Industries var. Patiler için iskonto yaparız. Oil ihtiyacı olanlar için uygun fiyata topluca oil satılır. Bilginize. Nox Corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ahah washingtona saldırdılar :D bi moving ticket alayım hazırda bulunsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 alaskada sirketim vardi amerikan vatandasiyim ben bi baktim bugun para birimim rub olmus diyorum bu ne :D alaska gitmis ya ambargo koymuslar amerikadan baska yere lisansim da yok kaldim oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bence brezilyaya göçtüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar