Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ya o degilde, benim wellness 33 e kadar dustu.2 yildizi olan ekmeklerden almaya calisiyorum artmiyo bi turlu.Bide level 7 olmak uzereyim, hala duzgun bi is bulamadim, hala 10 liralik iste calisiyorum karnim zor doyuyo :) Varmidir bu isin bi puf noktasi?Anca gir train work,train work baymaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Train yapmadan work ve alabildiğin kadar 2 yıldızlı ekmek vs. al. 40'a ulaştığında savaşa gir sonrasında hastaneden heal ol wellnessin bayram etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 savasa nasil giriyoruz peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 train yaptığın ekranda aşağıda active wars var ona basarak savaşları görebilirsin.. yine bu başlıkta öğrendiğim her gece 10da millet wellness geliştirsin diye arjantin - şili savaşları yapıyorlarmış türk oyuncuların katılabildiği onlara katılabilirsin. Bir kez savaşıp hastanede heal olabilir, wellnessini yükseltebilirsin. Ama bir günde sadece bir kez heal olabildiğini unutma.. tekrar 30 a düşersen baya bir uğraşırsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 beyler healt'im 46. eğer savaşırsam 40 ın altına düşecek ve bi daha savaşamıycam savaşa girmeden healt'imi nasıl doldurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Hastaneye gitmek için bi kere savaşsan yetiyo. Yani şimdi savaşıcaksın, wellness 36 ya düşücek, hastaneden heal diyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Buyse said: para vermedim ya farkettim de cidden biraz mal bir oyun. oyundaki tripler gazeteler milletin AGA SEN HALK BANKASINI SOYDUN SİZ DE MERKEZ BANKASINI tripleri falan. sarmadı ne bilem. Bırak şimdi , kedi ciğer kombosu çaktırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 gunluk min 3 xp geliyor dimi yemek,işde calısma ve askeri eğitim. 25xpyi tamamlayana kadar kaç gün geçicek yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yemekten xp gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yemekten xp geliyo yaf. Günlük 3 xp diye biliyorum. Yemek Work ve Train. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hadi ya, hiç dikkat etmemişim eheh:) geliyo da olabilir aslında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 savastanda gelmiyomuydu xp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 savaştan baya bi geliyor hemde. work and train yapıp lvl 5 olmuştum bugün, 3 kere savaştım level 6 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hatta ve hatta -You can easily receive 3 experience points every day with just a few clicks – 1 experience point is received every time you train, work or eat. Also, you can obtain 7 experience points from the start by uploading your first avatar (2 EP) and by getting your first job (5 EP). Additionally, you will receive EP for your economic, military and political activity. Military – You receive 2 EP for every fight you take part in. Economy – You receive 5 EP for every quality upgrade in a company of your own. Politics – You receive 1 EP for every vote you express, 20 EP for winning a party or congress election and 50 EP for being elected country President.- oh mis post kasiyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ya gözunuzu sevem gift midir nedir birisi atsin bana sundan 32 wellnessda kaldim savasta yapamiyorum artmiyo wellness falan 3 yildizli yemek yiyoz okadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Banlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ahaha gül bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 korax ben sana q2 gift atayım sende bana q2 gift at karşılıklı ikimizinde işi görülmüş olsun olur mu? benimde wellness 29da kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 N'apıyorsunuz da teker teker banlanıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 SPectre88 said: korax ben sana q2 gift atayım sende bana q2 gift at karşılıklı ikimizinde işi görülmüş olsun olur mu? benimde wellness 29da kaldı yav q2 gift ne? parada yokki bende hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 q2 2yıldızlı 2.kalite 1gift 12try o kadardamı paran yok gerçi bendede 15try var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Calıstıgınız yere msg atın sahibi odun degilse yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Herkes teker teker banlanıyo yaf. Pati grubundan banlanan çok var. Invite yontemi ile oyunda hayvani para geldiği için şeytan dürtüyo milleti. Direniyorum multi hesap açmamak için. 2 şirketim 1 orgum var. Para dönmüyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 multi falan ayı gibi enflasyon yaratıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar