EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aramızda peruya gitcek biri varsa karasakaldır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bütün patiler birlesmeliyiz,bende patiden 8 arkadas ekli.tek basına olunca oyundan bişi anlasılmıyo benim nick falchata,ekleyin mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Peruya beklerim. işgal edelim nüfus olarak yönetimi ele geçirelim. savaş yerine daha modern bir teknikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Karasakal said: Olmak Yada Olmamak... Peru Dağları bizleri bekliyor. Yüksek iron wood grain ve medium oil'le ve tabii, Peruda kızlar teklif ediyormuş... seviyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Arkadaşlar altınlarınızı harcamayın,gerçekten değerli bir şey Eğer yemek alamıyorsanız isim vermekte sakınca görmüyorum:Mehmet ulutürk sanırım,bu arkadaş bayağı yardımcı oluyor ufak levellere bedava yemek veriyor. Ülkenin içinde bulunduğu durum gerçekten ekonomik olarak kötü, pati grubu olarak bir yapılanma içine giriceksek,benim düşüncelerim şöyle; öncelikle alt yapı diyelim oyun ilk level5 e kadar hem yavaş hemde şu şartlarda yemek almak çalışmayla falan çok zor,alt yapı ekibinin görevi yeni gelen üyeye level 5 e kadar bedava food temin etmek ve oyunu bir anlamda öğretmek Level 5ten sonra orta yapı devreye girecek,burda yemek yardımı yerine silah yardımı ve gift yardımı yapılacak,gerekirse bilet sağlanıcak ve tabiki savaşlara göre yönlendirme taktik yardım yapılacak. Ustalar parti ve şirketlerin yönetimine göre kanalize olucak,özellikle diğer ülkelerin birbirleriyle olan diplomasisi çok yakından takip edilmelidir. Önemli olan bunun bir oyun olduğunu unutmadan eğlenerek tek yürek şeklinde hareket edebilmek. Oyundaki ismim : Merk103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 KillerLord said: Karasakal said: Olmak Yada Olmamak... Peru Dağları bizleri bekliyor. Yüksek iron wood grain ve medium oil'le ve tabii, Peruda kızlar teklif ediyormuş... seviyorum seni Gey olmadğm için seni sevemeyeceğim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Agmahan said: Oyundaki ismim : Merk103 Tüm dediklerin Sekretarya tarafından Hallediliyor, Organizasyon Zaten var, ve Şu an oyundaki çoğu grupran daha hızlı ve kaliteli gelişiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konu grev, maaşların düşüklüğü yiyecek ihtiyacının çok pahalı olması. Ve yardımımıza biri koşuyor o bir halk kahramanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ne güzel döktürmüşüm öyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 cemuzanı diyo kendi üstüne alınma haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ahuahsd Cem uzan çoşturmuş orda hahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Monetary Market hesaplamaları yaparken kafayı yemek üzereyim. ciddi anlamda kitlenip kaldım. onu ona çevir bunu buna çevir. Bu işleri yapacak bir tool/site/vs var mıdır? en iyi para ticarettedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Of piyasa cidden feci durumda. Adam silah deposunda işçiyi 3 liraya çalıştırıyo, sonra başkaları gidip q1 foodu 5-6 liraya satıyo olaya bak. Ama neyse bugün daha bi inmiş sanki fiyatlar. Zaten o silah deposundaki işimden çıktım bugün, ham madde kalmamış üretim yapılmıyo çalışamıyoruz falan. Dönerciye geçtim şimdi, aç kalmayacam en azından. Ölcektim yakında yoksa, 36 wellness var lol Bi de bikaç gündür konuşmaları takip edemedim eğer 5. level olarak yapmam gereken ya da yapabileceğim bi şey varsa kısaca özetleyin, yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 wellness ini 40 ın üzerine getir, bi savaşa katıl, hastanede tedavi ol wellness artsın, wellness in 40 civarlarına düştüğünde savaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 O zaman hazır Macarlarla aramız iyiyken en yakın zamanda durumumu düzeltip, yetişebilirsem Polonya savaşına katılırım. Edit: Yok yetişemiyomuşum ama neyse, başka savaş buluruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Macarlar dalıyor mutlaka bir tarafa.İttifak anlaşması yapılsın onların savaşlarına gireriz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Kojiroh said: Of piyasa cidden feci durumda. Adam silah deposunda işçiyi 3 liraya çalıştırıyo, sonra başkaları gidip q1 foodu 5-6 liraya satıyo olaya bak. Ama neyse bugün daha bi inmiş sanki fiyatlar. Zaten o silah deposundaki işimden çıktım bugün, ham madde kalmamış üretim yapılmıyo çalışamıyoruz falan. Dönerciye geçtim şimdi, aç kalmayacam en azından. Ölcektim yakında yoksa, 36 wellness var lol Bi de bikaç gündür konuşmaları takip edemedim eğer 5. level olarak yapmam gereken ya da yapabileceğim bi şey varsa kısaca özetleyin, yapayım :) train yapma yani askeri eğitime gitme 1 wellness oradan kurtarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Yeni başlayan adamın o explere ihtiyacı var. Train yapılması lazım 1 exp onemli lvl 7-8 olana kadar. Ekonomiyi bu hale getirenlerden, ekmek yoksa pasta yiyin diyenlerden hesap sorulması lazım. Adam savaşa gir wellnessini düzelt diyor yahu. Ekmek için çözüm üretmiyo. Ama şu anda yasa tasarısı var asgari ücret 4.5 try olacak. Geçiyo kongreden. O zaman bişeyler düzelir dicemde ekmeğe zam yaparlar o zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 biri bana hediye yollamış wellness çoştu. girebileceğim bi savaş var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1lackice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yasa tasarısı için geç bile kalındı millet zor duruma zaten biran önce yürürlüğe girmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hayır nasıl bi mantıktır bu ya? Adamlar gold bozdur bozdur wellness arttır diyolar. Nasıl bi yüzsüzlüktür bu? Yani tamam mecburen bozdurdum da bu iş böyle yürümez. Hayır, kafaları da basmıyo, bu gidişle herkesin wellness i 40 ın altına düşüyo, işçiler bu yüzden az üretiyo, az üretim de kendi karlarını düşürür. Hem bu şekilde yeni gelenler de oyundan soğuyo ve bu da daha az işçi demek. Her türlü ülkenin altını oyuyolar bi ekmekten 2 lira daha fazla kar edicez diye. Bizim organizasyon bir an önce şirket filan kursa da kendi çapımızda bi komün kurup kendimizi şu davarlardan izole etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Patiden olanlar, oyunda, MSN grupta ve Organizasyonda mümkün olduğunca aktif olun. Tek başınıza ne gelişebilirsiniz, nede ,en önemlisi, oyundan zevk alıp eğlenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Adamlar ekmeğiniz yoksa ekmek verelim diyolar. Ulan eşşolusu ekmek vereceğine maaş ver ben ekmeği alırım. Sadaka verir gibi ekmeğe talimmi yapacaz. Fırında çalışıp fırın sahibinin al sana ekmek vereyim bugün karnın doydu sorunun yok bedavaya çalışırsın demesi gibi bişey. İnsanları köle düzenine alıştırmışlar çalıştırıyolar. Bide şirket sahibine mektup atmış lokavta gidin min maaştan iş açın mecburlar çalışacaklar demiş. Sonra lazokratlar boyle dedi diyince yok benim şirketimin başında CE var ben lazokrat değilim ama gruptanım ekü ekü ekü diyolar. Az delikanlı olun ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bu lazokratlar çok amele geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ameleler evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar