sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hep kaçırıyorum yeni gelen kızları :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Venaprincess said: aaa tşk ederim bende kısaltma sandım, hoşbulduk :) zaten teknik olarak kısaltma sayılıyor, neyse hoşgeldin ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tşkler hoşbulduk. başka birşeyin kısaltması sanmıştım diyeyim o halde :) fede said: abin kaç yaşında acaba? neden sordun ki ? 29 yaşında :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sanada slm mulgear :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ay ay çok nazik. ((: wtp welcome to paticik dimek. paticik gelenei gibi bişi. üstte biri demişte ben kendim izah ediim dedim şimdi başkalarına pek güven olmayabilir.. :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hoşgeldin güzelim. Fotoya falan gerek yok, hertürlü kabulümsün. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 what the puck demek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Venaprincess said: ay pardon bakmadım mesajlara ama bağırıp kızdırma beni tırmalarım haaaaaaaaaaa :) okuyorum şimdi ZaugnaKhaldun said: oha şu an gözümde canlandın özge ahahaahh abim olduğunu söylemiş miydim boylu poslu olduğunuda ekleyeyim o halde :P dur dur sen orda bi abin varmış felanda napalım yani. bizimde babamıza eyvallahımız yok yani hemde daha boylu poslu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hsgldnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tşk ederim hepinize çok naziksiniz :) killjoy senin teyit etmeni bekledim ztn :) kermit said: Venaprincess said: ay pardon bakmadım mesajlara ama bağırıp kızdırma beni tırmalarım haaaaaaaaaaa :) okuyorum şimdi ZaugnaKhaldun said: oha şu an gözümde canlandın özge ahahaahh abim olduğunu söylemiş miydim boylu poslu olduğunuda ekleyeyim o halde :P dur dur sen orda bi abin varmış felanda napalım yani. bizimde babamıza eyvallahımız yok yani hemde daha boylu poslu hiiiiiii korkmadın yani ? ? ? :( bana bak sen, saçını başını yolarım senin abime gerek yok ben döferim seni ufacık ellerimle. böyle uslu durduğuma bakma cadıyımdır biraz hııııııııııııııııııııııııı! korktun mu ? :d Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bu ne laminörk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Hoşgeldin :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.