sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hep kaçırıyorum yeni gelen kızları :( Alıntıla
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Venaprincess said: aaa tşk ederim bende kısaltma sandım, hoşbulduk :) zaten teknik olarak kısaltma sayılıyor, neyse hoşgeldin ^^ Alıntıla
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tşkler hoşbulduk. başka birşeyin kısaltması sanmıştım diyeyim o halde :) fede said: abin kaç yaşında acaba? neden sordun ki ? 29 yaşında :) Alıntıla
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sanada slm mulgear :) Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ay ay çok nazik. ((: wtp welcome to paticik dimek. paticik gelenei gibi bişi. üstte biri demişte ben kendim izah ediim dedim şimdi başkalarına pek güven olmayabilir.. :P Alıntıla
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hoşgeldin güzelim. Fotoya falan gerek yok, hertürlü kabulümsün. Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Venaprincess said: ay pardon bakmadım mesajlara ama bağırıp kızdırma beni tırmalarım haaaaaaaaaaa :) okuyorum şimdi ZaugnaKhaldun said: oha şu an gözümde canlandın özge ahahaahh abim olduğunu söylemiş miydim boylu poslu olduğunuda ekleyeyim o halde :P dur dur sen orda bi abin varmış felanda napalım yani. bizimde babamıza eyvallahımız yok yani hemde daha boylu poslu Alıntıla
Venaprincess Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tşk ederim hepinize çok naziksiniz :) killjoy senin teyit etmeni bekledim ztn :) kermit said: Venaprincess said: ay pardon bakmadım mesajlara ama bağırıp kızdırma beni tırmalarım haaaaaaaaaaa :) okuyorum şimdi ZaugnaKhaldun said: oha şu an gözümde canlandın özge ahahaahh abim olduğunu söylemiş miydim boylu poslu olduğunuda ekleyeyim o halde :P dur dur sen orda bi abin varmış felanda napalım yani. bizimde babamıza eyvallahımız yok yani hemde daha boylu poslu hiiiiiii korkmadın yani ? ? ? :( bana bak sen, saçını başını yolarım senin abime gerek yok ben döferim seni ufacık ellerimle. böyle uslu durduğuma bakma cadıyımdır biraz hııııııııııııııııııııııııı! korktun mu ? :d Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.