suvras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 selamlar, kurallara filan göz gezdirirken karşılaştım, yeni konu açmak istemediğim için mevcut olana yazmıştım. cinsellik kişisel bölümünde niye yasak - tu kaka - öcü - tabu kisvesi altında ele alınıyor anlamadım. patilerin cinsel hayatı olamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aaa patilerin cinsel hayatı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yasak mi ki? küfür müfür yasak yoksa cinsellik konusunda bi problemin warsa paylas yane ama biraz hmmmm nasil demeli dalga konusu olur genelde gayri ciddi insanlar cok yardır bone /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bence cinsellik burda tartışılabilecek bi kavram değil. üstelik trollenmeye çok müsait diğer insanlar tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 15 yaşında, hayatını deşifre etmeye meraklı genç patilerimiz buralara çok takılıyorlar. kontrollerini sağlayamayıp fazla ayrıntıya girerler, hoş olmaz. kimse bugün bizimkinde tık yok diye konu görmek istemez kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 BonePART said: yasak mi ki? küfür müfür yasak yoksa cinsellik konusunda bi problemin warsa paylas yane ama biraz hmmmm nasil demeli dalga konusu olur genelde gayri ciddi insanlar cok yasak olan kelimeleri neden kullanıyosun ki madem yasak. töbe estafurullah burayı da editledim, gondor'un gözü kör mü sandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ehehe cinsellik dedi çok komik ehehe heh.. he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 napae said: BonePART said: yasak olan kelimeleri neden kullanıyosun ki madem yasak. töbe estafurullah ee simdi sen quoteladin silsemde gitmicek ki sende ty ektin ustune ole olmuyo mu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 BonePART said: napae said: BonePART said: yasak olan kelimeleri neden kullanıyosun ki madem yasak. töbe estafurullah ee simdi sen quoteladin silsemde gitmicek ki sende ty ektin ustune ole olmuyo mu ahaha bilerek quoteladım. görsünler HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 adam ilk kişisel modu. Kişiseli bonepart kurmuş. o der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 desin o zaman. silmesine de gerek yok demek ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ffppsts hhffst cinsellik demiş tısısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yavuz gelsin silsin hakaret yok argo kullanimi war diye yargitaya gotrurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hakaret yok iyi niyet var maksat kullanıcıyı eğitmek. para cezasıyla yırtarsın bence yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu konuya şöyle bir çözümüm var. cinsellik konuşmak serbest olsun, o gün seviştiğini duyurmak isteyenlere ayrı bir bölüm açalım günlük gibi. "OH GÜNLÜK TEST YAPMIŞ NEGATİF ÇIKMIŞ ALLAM ÇOCUKLAR FALAN" tarzı cümleleri oraya yazsın isteyen. haksız mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yaw zaten yazabilirsin abi kisisele benim ereksiyon problemim war sanirim baba oluyorum sabahlari sevisme arzusuyla ates basiyo bagrimi felanda yane sonra sonuclara katlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 DÜZENLİ SEKS HAYATIM VAR gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Cinsellik konularının hepsi kendi başlarına bile tehlikeli konular -ki trollenmeye müsait filan olmasını geçiyorum, doğrudan trollenmek için yaratılmış havası yaratılır ya. senko said: DÜZENLİ SEKS HAYATIM VAR gibi Bu kadar sade ve masum olanı bile tehlikeli abi (eheheheh kim düzüyo ahahahahhahaha) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kkkfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 senko said: DÜZENLİ SEKS HAYATIM VAR gibi eaheahehaheahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cinsel hayat hakkında ne konu açabilir ki insan? "seviştim" diye bi konuya gerek yok, "sevişemedim" gibilerine de gerek yok. cinsel bi sorun varsa da en güzel yol doktora gitmek. sevgilinle yaşadığın bi şeyi burda paylaşmak zaten kökten saçmalık. geriye başka hangi cinsel konu taslakları kaldı ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 nasıl daha iyi öpüşülür.Sevişme öncesi moda nasıl girilir gibi konular olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mesela osbir cekerken bilegimi burktum dersen olabilir. (sdfhg) ama gecen melisi bir öptüm bir öptüm bir daha öptüm, ilik gibindi serrefsizim dersen olmaz. anlatabildim mi dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cinsellik konuşma teflifinden cıkan sonuca bak, bide konuşsak nolcak acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar