Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 noluyo lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 msn GG değil kafanızda kurduğunuz bişi bu (2 saniye önce bağlandım birazdan da koparım herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hahah pardon çok atarlıyım biliyorum şimdi açıldı ama genel bi durummuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 google da gg yurt dışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tek isteğim bi bira içip uyumaktı. en azından akşam üstü uyanmayı başarabilmekti halbuki tek isteğim tek ...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Her msnden düştüğünüzde topic açmayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 noluo lan gidip gidip geliyor tek isteğim blogumun temasını değiştirmekti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yurtdışı yurtiçi gg. bi sözlük bi pati açılıyor. kablonun na koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mitzi said: Her msnden düştüğünüzde topic açmayın artık. her msn'e girdiğimizde açsak daha mı iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mitzi said: Her msnden düştüğünüzde topic açmayın artık. pardon aga burası garbage değil miydi yanlış mı geldik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 seni sevmiyoruz mitzi ÇIKŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben sevdim, selam mitzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sen git patates yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahhh sebahaaat abllaaa patiskadan perdeleri rüzgar taşır etekleriii saksıları çiçekleerrii aah kokuyor hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 camlarına vururken batan güneşin rengi radyoda ince saz söyle kalptekini ne ruhun esrarı ne aşkın kudreti herkes öder gün gelir hayırlar şêri mahallenin affilisi siyah meşinden ceketi yara gibi gülümserdi ahh eşref abi rakıyı sussuz içerdi sebahat ablayı sevdi ortalığı duman etti aaah eşref abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aynı gömleği giyer, aynı sigaraya takılır, aynı takımı tutardık. fener'in her maçına iddialaşıp millete az mı yemek ısmarladık!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 senden ayrılacagımı sanma birkac güne kalmaz bende gelirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yürü bea quel bea helal olsun! vallahi tebrik ettim bilen birinin çıkıcağını hiç beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bilmeyeni dövelim rıza hükmeder ben çıkıom aga evden, ankara sokaklarında kaybolma vakti geldi çattı. hakkınızı helal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar