Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Eğer ki finalleriniz bittiyse ve bildiğin attention whore triplerinde bunu iletinizde CAPS LOCK aça aça yazıyorsanız dikkatli olun, sabah uyanamayabilirsiniz. Ayrıca biliyorum bunu isteme düşüncesi bile yanlış ama biraz elinizi vicdanınıza koyun ve daha nice kimselerin hala bu muzdarip nedenden sorumlu olduğunu hatırlayın, sizin çektiklerinizle kıyaslayın ve yukarıda belirttiğim asalaklıklardan uzak durun. "Bir dost" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Pyro said: CAPS LOCK aça aça oynaya oynaya gelin çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sal bi. ''bir kenk'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 olm cidden benim bile finalim sınavım yok ben bile rahatsızım durumdan keşke benimde sınavlarım olsaydı lan diyip bunalıma giriyorum. pyroya destekçi olurum adamın ıkulunuda yaktırmam bütün suçu üstüme alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Biteli 4-5 gün oldu kanka, kıçımı falan yaydım sağda solda üstüne. Bitmeyenler düşünsün banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 finallerim biteli 1 ayi gecti ayrica bu basligi kaan acmisti zaten, ,yeto oguz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 caps lock aça aça uludağ limonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hayır benim finallerim bitti ama destekçinim yavrum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 FİNALLER BİTTİ YEHUUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yapıldı bu espri :D http://forum.paticik.com/read.php?20,3826054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ne diyebilirim, taklitler asıllarını yaşatır. dlfgk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çene sökmeliden devam edelim, o topic daha etkileyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar