Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bira diilde inanılmaz kötü bişi öğrendiğim bi akşam geçen yaz 10 vişne votka +1 redbull votka içmiştim. mide bulantısı vs öle bişi hatırlamıorm bile yani çünkü hiçbişi hatırlamıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bira hammallık ya mecbur kalmadıkca içilmemesi lazım bence (kafa olmak istiyosan) yoksa tadımlık 1 yada 2 iyidir ayrıca en fazlada 9 kutu extra içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bella said: asıl 23 dilim pizza yiyenler falan bana daha şok edici geliyor. rekorumdur. MADBOY said: 8 duble chivas icmisligim var, selam, elitim ve cok entel icerim. ayrica chivas saks. ama o vardi ne yapalim =( 1 şişe. sek. net. gris ve spidee şahit fdlkg buda böle hayvanlığımla niye övünüyosam öle bir post olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Meyvedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Of pardon yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya pizza hutdaki sınırsız da sınırsız kolada olsa bi 100 dilim yenir heralde ama kola beni sınırlıyor hacı kuru kuru gitmiyor bi kolada 4 kaaat anasnı satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya yemişim birayı, mezesiye muhabbetiyle 2 duble rakı etmez benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Spidee said: Meyvedir. abi bana meyve dedin. yalnış malnış anlamam. çileğimsin gibi mi dedin onu. öyleyse verebilirim gelince çünkü çileğim dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sana dedim elbette kirazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 pop my cherry ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha lan gidin başka yerde sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 iyi cilveleştiniz höeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Gökalp, Gris laptopumda pati accını açık bırakıp gitmiş, senin bölümde şu accı satıp parasını kırışalım mı ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 olurda %10 komisyon alırım ama kanka kural böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu herif birazdan uyanır, uyanmadan alıcı bulmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1 kere bustla beni ondan sonra satalım lan dur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 PhysX said: bira da hamallık be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 umut sarikaya ele almisti bu konuyu bir karikaturunde, efes basin aciklamasi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 16 efes icmistim bende xamaninda genctik yas 18 felandi aksam 10da baslamis sabah 4 sularinda bi bardak biraya 4 tualet yaparak bitirmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o zamandan beri mi böyle sarhoş gibi yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 surahiyle iciyoduk biz birayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bende yazlık yerde 20 üzeri bira içtim sabah 10 ertesi sabah 5te uyudum daha doğrusu bayıldım diyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 soulberry said: Asteroth said: Kız mıydın sen soulberry? hala öyleyim sdf. evet. ahahasdsfsdgsfasfse3rwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 epic cevap sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bir gecede bir kuzuyu yedim, şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar