soulberry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 benim bi arkadaş ciddi ciddi iddia ediyo. bazıları da 10'un üzerinde içtiğini falan söylüyo. çay bardağı mı nedir anlamadım, 16 bardak bira insanın hacminden fazla. ben üçüncü kutuda şişip kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 16 50 likse içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 70 likse de içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kız mıydın sen soulberry? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 33 lük se de içili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 önemli olan ne kadar sürede içildiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kaç saatte içtiğine bağlı edit: ayıp lan fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 3 de az be. 16 daçokmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 içilir, ama çok yorucu olur tuvalete git gel sürekli. ben içemem o ayrı mesele hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bir gecede 43 tane 50lik şişe efes içen gördüm. adam hala ayaktaydı. vay lan nabıoki adam özledim keratayı lan muhabbeti iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben 20 yaşındayken taksimde karavanda 6 saatte 15 bira içmiştim rekorumdur. hatta dışarı çıktım ayıldım. edit: şimdi alkol kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bardak derken su bardağı mı? 4 kilo eder lan o. Bira diil su içemem ben o kadar. Edit: Ha tabi zaman faktörü var Sabah otur, akşama kadar içersin rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 asıl 23 dilim pizza yiyenler falan bana daha şok edici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yani bi oturumda 16 tane içtiğini söylüyodu. oturum dediği ne kadar sürüyo bilmiyorum. bi gününü falan ayırsa belki olur da, garip geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 8 duble chivas icmisligim var, selam, elitim ve cok entel icerim. ayrica chivas saks. ama o vardi ne yapalim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bi oturum ne yahu, mecliste mi içmiş arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Asteroth said: Kız mıydın sen soulberry? hala öyleyim sdf. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 valla ben öğlen 2 gibiydi oturmuştum gece 11 di sızmışım kalktığımda 14 şişe boş vardı. 1 kasa aldıydım o zmn 14 tanesini içebilmişim demekki. biradan bişi olmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Benim adamlarım var, onlar içiyor ben eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 11 rakı var benim ama 7 den sonrayı hatırlamıyorum arkadaşlar diyo. bi de 8 duble viski var onda herşeyi hatırlıyorum ama vicudu hareket ettiremiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bizim kopege blue label iciriyorum ben, 3. yasgununden sonra acikcasi talisker icirmeyi dusunuyorum. yarasin benim alfhonzoma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Spacecake var benim. götümün istemsiz oynadığını hissediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 az önceye kadar çok daha fazlasını içtim.. inşallah herkes keyifli anı diye içer.. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kablolu gitti lan uzaylılar mı gelii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yarasın tabi herkese herkes kendine içiyoda son zamanlarda neden bolca alkol muhabbeti dönüyo forumda yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar