zgrw Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Anket gibi bir şey yapmak istiyorum; Bir online satış sitesinde neler beklersiniz? Nelerin olması sizi tatmin eder? Öncelikleriniz nelerdir? Şahsen ben, hızlı kargo, para iade garantisi, kredi kartı bilgileri güvenliği beklerim.. Peki ya sizler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hızlı kargo güvenilir arayüz (bu çok önemli) gerektiğinde yüzyüze veya telefondan görüşebileceğimin güvencesi (bu da önemli. "lan bu nası olcak" dediğimde arayabilmeliyim. msn destek hattı bu noktada yeterli değil, "x şirketi buyrun iyi günler nası yardımcı olabilirim" sesi her zaman msn den daha güven vericidir) kredi kartlarına destek, taksit falan filan. gerektiğinde kapıda ödeyebilme, mobil pos. satış sonrası destek birimi. oradan yaptığım alımlardan sonra problem çıkarsa ortada kalmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 %90 hepsiburada.com kullanıyorum yurtiçi için. En büyük şikayetim kargo süreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Boşuna uğraşma gir amazon.com tüm özelliklerini yaz. Ta!DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 50 mılyona araba alabıleyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 online olmasini ve satis yapmasini beklerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu mu yani? bu kadar mı? :) Hiç mi şöyle "yaw şunu da yapabilseler, dünya daha harika bir yet olurdu" demiyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 negatif yorum alınan yada kolpa mal satanlara acımayan anında uçuran bir yer olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 zgrw said: bu mu yani? bu kadar mı? :) Hiç mi şöyle "yaw şunu da yapabilseler, dünya daha harika bir yet olurdu" demiyorsunuz :) öyle bi fikrim olsa kendime saklarım. burda niye bedavadan sana vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu basit bir anket, hani seçim olsa kime oy verirdin gibisinden :) yada sony'nin yeni PS'te neler istersiniz gibi birşey :) Mesela şunu diyebilirsin, bana ufak armağanlar göndermesini isterim.. gibi :) Yada, doğum gününmde beni tebrik etmeli :P Yada, eşimin doğum gününde bana hediye fikirleri önersin.. vs :) edit: bazı yazdıklarımdan vaz geçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cok $en bir mesaj olmus. gulerek kizmak boyle bisey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bi yerleri olmasini en kotu halder atlayip arabayla gidebilmeyi ama buna gerek kalmadan telefonla problem coze bilmelerini isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ilgilendiğim ürünlerle ilgili güzel kampanyalar yapdığında mail değilde sms atsın isterim. kargoda da çok önemli bi etken benim için çabucak bana ulaşsın isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 durup dururken 50tl lik çek versin bana :) istediğim bir alışverişimden düşebileyim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 KHaRoN said: cok $en bir mesaj olmus. gulerek kizmak boyle bisey olsa gerek. Şen kısımlarımı göremeden silmiş zat-ı muhterem... Ama bir insan yazdığıma kızsa kızsa niyetini ortaya çıkardığım için kızar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 daha çok insanların içinde utanmaman için silmiştim.. ama çok istersen geri de koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1v1leri buradan halletmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar