stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 identfy scroll cok önemli bir şey değil heralde dimi ? her şeye basıyorum ben, zen le falan alınmıyordum umarım. bide bu abuk subuk kitler var satılıyor mu city hall'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi ilk başlarda su gibi harcanan şeyler ilerde parayla satılır muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Map Contestler de güzel. Dün Tower District'te quest yaparken başladı mesela Relic Hunt contesti. Sen normal questine devam ederken, yerdeki relicleri topluyorsun. 15 dakika içinde en fazla toplayan ilk 3'e rune ödülü veriyorlar. Fena değil, güzel düşünülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 rezalet bir register sistemi soğudum 5dkda. düzelince oynarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 karzov vura vura biçti beni, identy scrol lzm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bir cleric olarak karzov hpmi bile götürememişti, nerflerler o zaman kesin sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bende control wizardım ama bir şeyi kontorl ettim yok. anca hp'mi kontrol edebiliyorum blacklake distrc dost oldu şimdi drow warriorlar çıktı. (blacklake nwn 2 den tanıdık geliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya register olurken termofregisteri kabul etmedin diyo ne ayak bu? beta için yeter bu kadar adam taktiği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Küçük bir kutu vardır bir yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 e tıklyorum tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 do you even click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bi gemiye çıktım catapult yaktım, kaldım gemide inemiorm. edit: indim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 pvp zevkli ya. bi rogue vardı biraz önceki dominyonda adam biçti resmen. atlı ya zıplıya adam kesiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 scrol of identy 15 zen diamond diyor. Şaka dimi ? Daha lvl 8im 10 tane undefi item var. nereden bulacam zen diamond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 şuan kendi email adresime bile alındı diyo. gg neverwinter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 stormeagle said: scrol of identy 15 zen diamond diyor. Şaka dimi ? Daha lvl 8im 10 tane undefi item var. nereden bulacam zen diamond ottan bokdan düşüyor o scrol. ben hiç eksikliğini hissetmedim. biraz senin şanssızlığın olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 grup ile oynanırsa zevkli olur, öldüğün zaman en baştan başlığo, nc ler yeniden spawn oluo. çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 stormeagle said: scrol of identy 15 zen diamond diyor. Şaka dimi ? Daha lvl 8im 10 tane undefi item var. nereden bulacam zen diamond oyunda 3 çeşit birim var ; gold : potion , profession materyalleri , default mount alınıyor onun dışında başka bi olayı yok sanırsam astral diamond : AH da da kullanılan para birimi , daily questler ile kazanabiliyosunuz , görevler 1000 ila 3000 arası veriyor. Günde ~21000 kasabiliyosunuz maximum. Ayrıca Zen e çevirebiliyosunuz GW2 daki gold-gem exchange olayı gibi , anlık duruma göre değişiyor diamond-zen değerleri dün baktığımda ~420 diamond = 1 zen di. son olarak da zen var , açıklamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 server gitti. 10 dk diyorlar inş 10 dakkaya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beta ne kdr devam ediyor ? pati grubu kursun bıçkın bir delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Oyunda 5+ currency var. Zen, parayla alınan Astral Diamond, daily questlerden geliyor (Zen ile takas oluyor) Trade bar, nereden geldiğini bilmiyorum ama sanırım end level pve currency Gold, moblardan düşen ve basit itemleri almaya yarayan Glory, PvP'den geliyor. Bi tane daha vardı sanırım ama hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 daha çok olsaymış yetmemiş (günlük questler nerede var, ben lvl 10'um daha hiç diamond fln görmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 tam install ettim bakıma aldılar ya 4 saat falan diyodu sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Günlük questler Rinx mi Finx mi ne veriyor, şehirde AH'nin olduğu yerde. Eventlerden de alınıyor, Skirmish eventinde mesela verilen süre içerisinde skirmish tamamlarsan 1000 diamond alıyorsun, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bazı player made questlerde daily sayılabiliyor. genelde açıklamalarında yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar