Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyük numara ayakkabı nerden bulurum yardım pls

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

adidas'ın istinye park ve cevahir'deki gerizekalı çalışanlarını kınıyorum (bir de kadıköydekileri galiba). istiklal caddesindeki subede 48.5 buldum, süper oldu.
nası lan ben adidas a gidip selam 48,5 no ayakkabı varmı dedigim de.. basket ayakkablılarında belki diyolar.. basket ayakkabısı mı aldın nedir
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

47-48 "antreman ayakkabısı" dediğimiz türden spor ayakkabı nerden bulurum istanbulda, avrupa yakasında bakmadığım çok az adidas outlet kaldı sürekli " abi geçen hafta geldi şu an elimizde kalmadı" cevabı alıyorum. büyük numara ayakkabı mafyası kovalıyo peşimi sanki.birileri hemen alıp bitiriyolar
hayır anlamıyorum ben lisedeyken 50 felan giyen adamlar vardı benden kısa kimse mi üretmez arkadaş büyük numara ayakkabı
adidas veya nike gibi firmalarda bulursun zaten elinde yoksa bile en fazla 1 hafta içinde sipariş edersen geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
büyük numara ayakkabılar cok dayanıksız oluyor.

Adidas'tan 48 numara bi ayakkabı aldım. 1. ayında yırtıldı.

Şimdi geri vericem fakat başka ayakkabım yok.

48 numara ayakkabı arıyorum, hiç bi yerde yok.

Adidas'a, Nike'a gidip dayanıksız bi ayakkabı da almak istemiyorum.

ama başka yerlerde max 44 numara ayakkabı satıyor.

adidas, nike ve puma harici büyük numara ayakkabı satan yerler nereleri?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

büyük numara ayakkabılar cok dayanıksız oluyor.

Adidas'tan 48 numara bi ayakkabı aldım. 1. ayında yırtıldı.

Şimdi geri vericem fakat başka ayakkabım yok.

48 numara ayakkabı arıyorum, hiç bi yerde yok.

Adidas'a, Nike'a gidip dayanıksız bi ayakkabı da almak istemiyorum.

ama başka yerlerde max 44 numara ayakkabı satıyor.

adidas, nike ve puma harici büyük numara ayakkabı satan yerler nereleri?

ben de 48 giyiyorum ama genelde yurtdışı çalışıyorum. footlocker.com 'u falan tavsiye ederim.

Abi şu ana kadar 10 tane 48 numara basket ayakkabım oldu. Hepsi de 200-230 lira civarı fiyatlı idi. 1 tanesi hariç hepsi inanılmaz dayandı. 2003te alınan basket ayakkabımı 1,5 senedir hala fitness'da kullanıyorum o derece.

Bence şans ve aldığın ürünün üretim tarzı ile alakalı. Ben hep en fazla destekli ve geniş yayılmış dikişli ürünleri tercih ettim.

Asıl komiği ben dağcılık da yapıyorum. Firmalar ile çok yazıştım şu model max. kaç üretiyorsunuz falan diye. 48 buldum bir tane 6 ay bekledim öyle aldım.

XXL giyersin bol gelir XL giyersin kısa gelir. SIrf bu yüzden body yapayım dedim nerdeyse zaten. 1.90 üstü olup bi de ayakkabınız 46 numara üstüyse dansöz gibi oynarsınız bu dünya'da. ( amarigalı zenciyseniz rahatsınız o başka )
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

42-43 bulmakta sorun yok.

Basket ayakkabısı da heryerde var. Ben gündelik giymek için ayakkabı bulamıyorum.

mesela Zara'da güzel ayakkabılar var. Ama max 44 numara üretiliyormuş.

oha doğru hayatım şu ana kadar öğrencilik ile geçtiği için normal ayakkabı olayını unutmuşum :).

48 çok zor harbi onlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...