Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 47-48 "antreman ayakkabısı" dediğimiz türden spor ayakkabı nerden bulurum istanbulda, avrupa yakasında bakmadığım çok az adidas outlet kaldı sürekli " abi geçen hafta geldi şu an elimizde kalmadı" cevabı alıyorum. büyük numara ayakkabı mafyası kovalıyo peşimi sanki.birileri hemen alıp bitiriyolar hayır anlamıyorum ben lisedeyken 50 felan giyen adamlar vardı benden kısa kimse mi üretmez arkadaş büyük numara ayakkabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 senarious'a sormalı kişisele bakmıyor bildiğim kadarıyla. özel mesaj at ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eh ben 46 yla baya zorlanıyorum bulurken; 47-48 iyiymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 walla ben eminonunde alıyorum..bi nike war surekli orda 2 3 tane ayakkabı oluyo hep de sansıma benim sevdigim cins oluyo.. bi de gunesli nin orda bi outlet wardı sanırım avrupa yakasında ben 49 giyiyorum sdf=)) ayakkabı bulmanın en rahat yolu ise bi arkadasına amerikadan alırıcan 5 cift takılıcan sora sonsuza dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 49 mu ? bildiğin palet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sana sorcaktım bende, eminönündeki hangi nike öm atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 screwy de bildiğin balet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Çocuk mezarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yalnız mesela senarious'unda ayaklar vardı 50 falan ama idda ediyorum birleşsek dört kişi öle olamayız. ben bide onla spar yaptım. ağzımı kırdı. ): screwy yine tamam ayaklar büyükte adamda büyük. öldürür. palet falan demeden düşünün. YAFTALAMADAN...! yok yok ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 50 ne abi boyunuz kac ben 1 90 im ayagim 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 gaybar ve ayakkabı numarası evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Loex said: 50 ne abi boyunuz kac ben 1 90 im ayagim 46 ben 1 90 ken 44-45 giyiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 palyaco musunuz olm ahueheuwuew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 48 gıyıyorum bende genelde model beyenmıyorum 48 numaraları cıkar dıyorum ıcınden secıyorum nike ta rahat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 amerikada yaşayanlar bu sorunları bilmezler zira orada büyük ayak yoktur az zenci vardır. demir bir muhterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 büyük numara halı saha ayakkabısı arıyorum. bulamıyorum, bütün türkiyeye baktım artık, çıldıracam. yurtdışından getirebileceğim yer bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 barcin spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fizban said: büyük numara halı saha ayakkabısı arıyorum. bulamıyorum, bütün türkiyeye baktım artık, çıldıracam. yurtdışından getirebileceğim yer bilen var mı ? ayagin su toplar deli gibi soliyim. hali saha ayakkabisi dedigin ayagi saracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fizban said: büyük numara halı saha ayakkabısı arıyorum. bulamıyorum, bütün türkiyeye baktım artık, çıldıracam. yurtdışından getirebileceğim yer bilen var mı ?kaç numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Barcın tanıdık geliyor nerdeydi goztepe mi? Ayak 49 numara ve ayagıma tam birsey arıorum saracak yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Barcın a netten bakmısım.. 47 var orada en buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ayakkabicilara baktiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fizban barçının facebookta hesabı var, ekle mesaj at adamlar istediğin ayakkabıyı falan getirip evine yolluyor uygun fiyatlara. fb varsa bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ne biçim ayaklarınız var olm sizin, Spark'ı anlarım da Seren o kadar kolosal bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar