mhatrack Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Merhaba arkadaşalr oyuna yeni başlamış durumdayım .. Aklıma takılan ve cevabını bulamadığım bazı sorular için sizden yardım istiyorum.. Bu soruların aklıma takılma nedeni ise diğer online oyunlar ile bağdaştırıp mantık kurmak... Sırasıyla... 1- Pazar kurma ve ıtem satma nasıl oluyor.. 2- Yanılıyor olabilir ama House ve Crafting olayları nedir nasıl yapılır ? 3- Item upgrade - Bonus Ekleme nasıl oluyor ve Talisman Slot nedir nasıl kullanılır... 4- Abilities-General sekmesine puanlerı nerden ekliyebilirm .. Önceden eklediğim yer 10 lv den sonra ekleme yapmama izin vermiyor 5- Blackguard nası bi xhardır yapılandırması ne şekilde yapılmalı.. Takılar nası olmaı Kullanılan Bonuslar ne olmalı ( str vs..) ve çift el silah kullanabilrimiyim Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder ayrıca aklıma gelmeyen önemli bilgileride paylaşır ve öğrenmeme yardımcı olursanız sevinirm İyi Günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 - Pazar kurma yok. Büyük şehirlerde (order -> altdorf, destruction -> Inevitable City) auction houselar var, onlardan item alıp itemin satılması için bırakabiliyorsun. Bu şehirlere RvR alanlarının yanındaki warcamplerde veya bazı haritalarda bulunan flight masterlar vasitasiyla gidebilirsin. Bir shifte basili tutup itemin üzerine tiklarsan, itemin linki chat penceresinde cikar, bunu genel region chat'e soylersen belki o an almak isteyen biri varsa konuşursunuz. dusuk levellarda pek bir sey satilmaz genelde yuksek level ekipmanla satiliyor. - Crafting için, bir tane malzeme toplama (butchering, salvaging, scavenging ve cultivating) bir tane de ekipman üretme (talisman making (hedge wizardlardan öğreniliyor), apothecary) skilli alabiliyorsun. Tam olarak mekaniklerini bilmiyorum ama butcheringden genelde apothecary ile ilgili seyler, scavengingden de genelde talisman ile ilgili seyler dusuyot gibi geldi. En fazla 200'e kadar cikiyorlar da dedigim gibi henüz 35in üzerine cikartmadim hic birini. - Upgrade yok, talisman koymak da, slotlu ekipman senin inventoryde iken, shift + sağ mouse tusuyla bastiginda bir pencere aciliyor, talismani oradaki slota koyuyorsun ve fuse'a basinca birlesiyor. - abilites'e puan ekleme derken? career trainerler vasitasiyla skill ogreniyorsun. lvl 11'den sonra da mastery tree'lere puan verebilirsin. lvl 11 - 21 arasi 2 lvl'de bir puan gelirken, 21-40 arasi level basina bir puan gelir. - hic tank oynamadim ama tanklar hasar vermek icin ofansif tree'ye gidip stryi artirip, 2 elli silah kullaniyorlar, defans icin kalkan + tek elli silah kullanarak, wounds ve toughness artirici ekipmanlar kullaniyorlar. Daha ayrintili bilgiyi tank arkadaslar verir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mhatrack Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Çok sağol bunlar bile işime çok yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Karakteri yeni açtıysan tank yerine magus veya zealot açıpta K8P ye uğrarsan Invadoria şahsım adına sölemiyorum :p bizim guild bekleriz.Tank ve Dps fazlamız olduğundan şu anda ihtiyaç duyduğumuz klaslar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaybarsMert Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 arkadaslar genellikle senaryo agırlıklı oynayacam order olarak hangi serveri onerirsiniz yani hep senaryo gelsin felan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 K8P 'ye gelirsen Exile guildi var bekleriz, genelde senaryo premade party miz oluyor cogu zaman. Bayagida kalabalik bir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yeni oyuncu addon soruları bu arkadaş listesini halledicek bi addon var mı?genelde arkadaşları offline gösteriyor.partideki adama player not found ayağı yapıyor.var mı bunları düzelticek bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Aramalardan arkadaş listelerinden felan kendini gizleme özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 /hide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 arkadaşlar rank 37 guildlerin özel binekleri varmış galiba nerden alabilirim onları suanki guildim rank 37 normal atım var onumu upgrade edecem acaba:) aha buldum 150g miş ya :) ha bide guildden cıkarsak mountlar patlıyomu elimizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asgard said: ha bide guildden cıkarsak mountlar patlıyomu elimizde? elbette sen guilddeyken kullanabilirsin sadece onu. haricinde normal bineğine devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Tandagh said: Karakteri yeni açtıysan tank yerine magus veya zealot açıpta K8P ye uğrarsan Invadoria şahsım adına sölemiyorum :p bizim guild bekleriz.Tank ve Dps fazlamız olduğundan şu anda ihtiyaç duyduğumuz klaslar bunlar. En sevdigim iki class... Turkiyeye kesin donus yappptigim gun magusumla sizin guild deyim insaallah:) (tabi alirsaniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vaako51 said: Tandagh said: Karakteri yeni açtıysan tank yerine magus veya zealot açıpta K8P ye uğrarsan Invadoria şahsım adına sölemiyorum :p bizim guild bekleriz.Tank ve Dps fazlamız olduğundan şu anda ihtiyaç duyduğumuz klaslar bunlar. En sevdigim iki class... Turkiyeye kesin donus yappptigim gun magusumla sizin guild deyim insaallah:) (tabi alirsaniz) Sen yeterki gel bu arada direk hızlı binekle başlamakta iyi olacak senin açından.Guild level 38 'e yaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 gecenlerde hizli binekli birisiyle yan yana gidiyordum, hep ayni hizda gittik. Kesin mu bunlarin hizli oldugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Anason said: gecenlerde hizli binekli birisiyle yan yana gidiyordum, hep ayni hizda gittik. Kesin mu bunlarin hizli oldugu? 3 order'i arkamızda zone'un bir ucundan diğerine koşturabilecek kadar hızlı.(arada dikiz aynasından kontrol edeceksin gelmiyorlarsa yavaşlayacaksın. :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok beni moonlapse zergi yakalamıştı bikere ordan biliyorum hızlı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Triali çekiyorum peki trialde olsa kredi kartı bilgilerini istiyor mu wow daki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Law said: Triali çekiyorum peki trialde olsa kredi kartı bilgilerini istiyor mu wow daki gibi ? trial bilgi falan istemiyor. 10 gün boyunca her char'dan 10 lvl kasabilir deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yeni konu açmayayım dedim gold scarablarla bişi alabiliyormuyuz alabiliyosak nerden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 LotD warcamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 saolasin ilk defa gidicem bakalım oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar