firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kazım uyuma boşuna polis gelicek birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 KAZIM BİZİM İÇİN O KADAR ÖNEMLİ Bİ İNSAN Kİ, ÖLÜCEM DİYE BAŞLIK AÇTI, 4 SAYFA YAZI YAZDIK, Bİ DE ÜSTÜNE 3 KERE EMNİYETE İHBAR ETTİK. KENDİSİ DE EFBEŞLEYEREK EGO DEPOSUNU DOLDURDU. FIVUUU. SÜPER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Birazdanda bu fazla enerjisini joplara devredecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 14 yaşında ilgi açı ergen tribi. yazık gıyamam. ayrıca rahat bırakın çocuğu intihar ettiğine ediceine pişman ettiniz,intihar ederken bile rahat yok ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım klasörleri gizle. adamlar pc'de de arama yapar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben kendimi öldürcek olsam ilaçla ne uğraşcam lan çok kötü olur heralde silahı alır çenemin altına dayar çene ağız beyin parçalattırır öyle ederim yani. kafaya sıkıpta kurtulanda var. ben sağlama alırım direk işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor.İLGİYE AÇIM BEN BU TOPİĞİDE DUR KAZIM NOLUR DİYE YALVARMALARINIZI İZLEYİP EGO KOTAMI DOLDURMAK İÇİN AÇTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sen once o kepslaki kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: ben kendimi öldürcek olsam ilaçla ne uğraşcam lan çok kötü olur heralde silahı alır çenemin altına dayar çene ağız beyin parçalattırır öyle ederim yani. kafaya sıkıpta kurtulanda var. ben sağlama alırım direk işi. Silah alacak param olsa ve taşıma belgesi alacak statüm olsa niye intihar edeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 firatram said: kermit said: ben kendimi öldürcek olsam ilaçla ne uğraşcam lan çok kötü olur heralde silahı alır çenemin altına dayar çene ağız beyin parçalattırır öyle ederim yani. kafaya sıkıpta kurtulanda var. ben sağlama alırım direk işi. Silah alacak param olsa ve taşıma belgesi alacak statüm olsa niye intihar edeyim ? silah dediğin şey pahalı bişi değil canım ya bana 2 3 aya kadar dede yadigarı silah gelecek orası ayrı ha bide intahar edenler niye ediyo acaba silah alıp felan orasıda ilginç senin mantığa göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 AMEN FOR THAT BROTHER! BREAKFAST GOSPEL SONG BROTHER!! http://www.youtube.com/watch?v=KypEQkIJGZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 epic fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım said: Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor.İLGİYE AÇIM BEN BU TOPİĞİDE DUR KAZIM NOLUR DİYE YALVARMALARINIZI İZLEYİP EGO KOTAMI DOLDURMAK İÇİN AÇTIM Ego kotası değil o ilgi kotası. Ego doldurmak isteyen adam selam ben kendimi öldürücem diye pankart açmıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 açık adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ego kotasını doldurmak için genelde kızılayda ego bayiler var orda dolduıruyorum ben ayda bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: firatram said: kermit said: ben kendimi öldürcek olsam ilaçla ne uğraşcam lan çok kötü olur heralde silahı alır çenemin altına dayar çene ağız beyin parçalattırır öyle ederim yani. kafaya sıkıpta kurtulanda var. ben sağlama alırım direk işi. Silah alacak param olsa ve taşıma belgesi alacak statüm olsa niye intihar edeyim ? silah dediğin şey pahalı bişi değil canım ya bana 2 3 aya kadar dede yadigarı silah gelecek orası ayrı ha bide intahar edenler niye ediyo acaba silah alıp felan orasıda ilginç senin mantığa göreBaba çok haklısın, özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fede said: ego kotasını doldurmak için genelde kızılayda ego bayiler var orda dolduıruyorum ben ayda bir lan hıyar o egolar kotalımıda. istediğin kadar yükleyemiyonmu onlara yada 2 binimlik felan olmuyomu onlar kotalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 firatram said: kermit said: firatram said: kermit said: ben kendimi öldürcek olsam ilaçla ne uğraşcam lan çok kötü olur heralde silahı alır çenemin altına dayar çene ağız beyin parçalattırır öyle ederim yani. kafaya sıkıpta kurtulanda var. ben sağlama alırım direk işi. Silah alacak param olsa ve taşıma belgesi alacak statüm olsa niye intihar edeyim ? silah dediğin şey pahalı bişi değil canım ya bana 2 3 aya kadar dede yadigarı silah gelecek orası ayrı ha bide intahar edenler niye ediyo acaba silah alıp felan orasıda ilginç senin mantığa göreBaba çok haklısın, özür. adam olcan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hemen yavşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: fede said: ego kotasını doldurmak için genelde kızılayda ego bayiler var orda dolduıruyorum ben ayda bir lan hıyar o egolar kotalımıda. istediğin kadar yükleyemiyonmu onlara yada 2 binimlik felan olmuyomu onlar kotalı kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kızılayda sıhıye köprüsünün orda ego bileti satan yerde yarın saat tam 13:17 de bekle fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: hemen yavşama. Kurbağalını bil pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar