Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 son reklamlar cidden ayrı bi hava kattı. :(
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ac/dc var ya, bunlar konserlerinde çok fazla ışık gösterisi falan kullanıyorlar mı?
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya burda tartışma çıktı demin, ispanyol eleman var konserine gitmiş, bi de çek bi eleman var ardeth gibi, diyo ki çek ac/dc ışık efektleri kullanıyo, o yüzden gitmiyorum konserlerine. ispanyol da dediki yoo kullanmıyolar öyle. ardeth benzeri çek dedi ki müzik güzel ama ben ışık efektleri yüzünden gitmiyorum. ispanyol da bi daa dedi ki yok efekt falan normal konser işte dedi. ardeth benzeri çek eleman mmppfh gibi bşi yaptı gitti.
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rak muzigi yapiyorlar, gitme, satanist hepsi.
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ardeth benzeri ne lan. ama adam haklıymış
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bende reklam felan çıkmıyor yav. opera'dan dolayı mıdır. adblock felan da yok firefox zart zurt.
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Allah seni seviyor ve seks kızları baslikli reklamlar , eşsiz bir uyum icersinde.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 blocklayınca da çok boş kalıo be abi :D
Öne çıkan mesajlar