InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mesela birlik olup gunde 50 kisi reklamlara tiklasak ek gelir oluyo mu? tik basina komisyonu falan var mi yoksa aylik falan mi kiralaniyo banner space? imece yapariz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bir anormallik olunca hissedip mail ile iletişime geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 reklamları geri alıyolar kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 50 tane farkli ip'den tiklansa sorun olmaz heralde reklam veren de sayfa refresh sayisi/ziyaretci sayisina guvenerek veriyo galiba reklami zaten, tam bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben gece yatarken ghost mouse acip loopa birakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahhaha penth in dediği şeyi ben de düşünmüştüm. BENİ BANLARSANIZ 10 ARKAŞIMI AYARLICAM VE SÜREKLİ REKLAMLARA TIKLICAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 AÇILMIŞTIIAA!!! sizi şöyle alalım reklamlar hakkındaki sorular için. http://forum.paticik.com/read.php?2,4003135 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar