Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Birçok iyileştirme içeren Vista SP2 çıkmış birkaç hafta önce ben bir süredir takip edemiyordum o yüzden yeni haberdar oldum. Nette birkaç yerde gördüm yüzeysel olarak baktım ancak ingilizce versiyonlar için yayınlandığını gördüm. Türkçe sürüm ne zaman çıkar acaba bir bilginiz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ben İngilizce kullanıyorum da ne zamandır Windows Update'de göremedim, x64 sürümü mü çıkmadı acaba daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sanmıyorum kontrol ettin mi siteyi ? Popüler downloadlarda 2. sırada. http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/quick-start/service-packs.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=656c9d4a-55ec-4972-a0d7-b1a6fedf51a7&displaylang=en Tam linkini buldum ama 5 dil desteği var şuanda sen indirebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 topiği gördükden sonra güncelleştirmeleri kontrol ettirdim işte sp2 64bit buldu yüklettim falan derken hdd de 19gb kalan yerim 60gb a yükselmişdi.silinen herangi bi programda görünmüyor göz önünde şaşdım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Korkma sorun yok :) said: Windows Vista SP2, geçen hafta ortaya çıkmış ve bazı sorunları azaltıp, hızı artırmak için optimize edilmişti. Bu iddiaların bazılarını gerçekten başardı fakat PC World okuyucuları, hoş bir sürprizle de karşılaştılar. Pek çok kullanıcının bildirdiğine göre, Vista SP2 yüklendikten sonra; önemli ölçüde sabit disk kapasitesi kazanıldı. Hatta bu, bir okuyucunun ifadesine göre 40 GB seviyesinde gerçekleşti. Bazı kullanıcılar da bu iddiayı desteklediler. İfadelere göre; 90 GB'lık boş alan 120 GB'a fırlayıvermişti. Bunun en çarpıcı tarafı ise, kullanıcıların ekstra hiçbir işlem yapmadıklarını söylemesi oldu. Vista SP2, gelişmiş bir temizlik aracı sunuyor. Bu aracın adı da compcln.exe... Bizim tahminimiz, compcln.exe'in otomatik olarak, belirli periyotlarda çalıştığı yönünde... Ancak bu konuda, Microsoft henüz bir açıklama yapmadı. Microsoft, bu gelişmeye sessiz kalmayacaktır çünkü bu çapta bir sabit disk kazanımı, her kullanıcıyı mutlu edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Eee baggio ne yaptın yükledin mi ? İzlenimlerin neler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Netten buldum yükledim de, henüz öyle bir boş alan coşkusu ya da gözle görülür bir değişiklik çarpmadı gözüme, zaten Vista ile sorun yaşayanlardan değildim SP1 varken de :) Win7 RC çok cezbediyor aslında da üşeniyorum. Bir format şimdi, release zamanı bir daha, arada beğenmezsem Vista'ya dönüş falan, kim uğraşacak. Dual boot da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Vista 40 GB çöplük tutuyor insanlarda bunu kullanıyor muydu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Haydi herkes Linux'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Elbette (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Subjektif olarak "elbette" olabilir de yeri bu konu değil, sunduğun da pek bir argüman değil. Merak edip kendim çalıştırdım, 13 GB'den 14.4 GB'ye yükseldi alanım sadece, öyle deli gibi açılmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bende oldukça memnunum vistadan ilk başlarda sorun yaşarken hep vistayı suçluyordum ama ramlerimi değiştirdikten sonra hiç sorun yaşamadım, performans olarak gayet iyi durumda. Aynen ya... Bende win7 denemek istiyorum ama aynı gerekçelerle hiç elleşmedim en iyisi çıkış tarihini beklemek olacak. Penguenlerde tatlı şirin yaratıklar tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Belirtmeyi unutmuşum bu arada, öyle "gelişmiş drive cleaner" falan değil de daha çok kurulu update ve Windows componentlerinin setup dosyalarını kaldırıyor sanırım, bir daha uninstall edemezsiniz diyor çünkü sorarken. Dolayısıyla ara ara çalışıp temizlik yapması gibi bir şey söz konusu değil gibi duruyor, update yaptıkça olur olsa olsa. Sistem klasöründen programı elle çalıştırmayı bile denemeden tahmini yorum yazan teknoloji sitesi/dergisi de süpermiş, "önüne gelen konuşuyor" resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 eskiden windows 95 vardi, 98 vardi, ne service pack vardi ne bisi, bildigimiz tek pack packman idi, onuda yanlis biliyomusuz zaten. Bu arada guncelleme bilgisi icin tesekkurler cekiyorum bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hızlanma durumuda yaşamadım ben bu sp2 den sonra hatta diyebilirim ki boot sürem arttı bile. önceden sadece loading ekranı gibi çubuk 2-3 kere fullenir gibi olup direk vista topu gelirdi.şimdi ise o çubukdan sonra dos daki gibi yazı imleci geliyor 3sn civarı. edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha paticik bile hizlandi, paticik sp2 olmasin bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yalniz bu arada bos olan 40GB sabit disk alanim 70GB oldu, inanilir gibi degil. saka gibi lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 64 bit türkçe için var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Türkçe için olan versiyonu birkaç gün önce release edildi. Ben daha uzun sürmesini bekliyordum açıkçası şaşırdım görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar