Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şu yaşıma kadar 2 hatunu gerçekten çok sevdim, ikisi de bana aynı cevabı verdi. FML. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kizdan arkadas olmaz en temiz niyetlerle ask mesk bulasmasa bile olmuyor denendi onaylandi ayni acilari cekmeyin diye diyorum ha arkadas oliyim ordan yakinlasiyim diyorsaniz zaten bastan 3-0 yenik basliyorsunuz aglamayin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kızla arkadaş olan meriçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 said: I had insanely passionate sex with him for four months and now we don't even talk anymore. Ha bak kıza ömrü boyu dostluk yerine bu dört ay hakkını alıp şansını denemek istediğinide söyleyebilirsin... Ha muhtemelen gene bir işe yaramayacaktır ama hadi, "insanely passionate sex" kısmı için şansını kim denemezki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 NoTwisT said: But if we dont start dating, we cant have sex. /discuss Taşra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ardeth said: kız fiziksel olarak çekici bulmuyor bunu her kime yazdıysa helal sina başarılı tespit bir geek e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 djklsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Asteroth said: Don't worry. You're so funny and smart and amazing, any girl but me would be lucky to date you. You'll find someone, I know it. And when you do, I'll be right by your side to suddenly become all flirty and affectionate with you in front of her, until she grows jealous and won't believe it when you say we're just friends. But when she dumps you, that's just what we'll beResmen arkadan vurma ama bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne arkası, baya gözüne gözüne vurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Meriçlerin hiç olmazsa bir amacı var,ama kız tarafının amacı da yok tamamen kaotik.Ürkütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kız fatality çekmiş resmen. Hele o "i had insanely passionate sex with him" kısmı finishing move resmen. Ama acımamış yerdeyken de vurmuş. Acıdım ya, benim bile içim acıdı okurken. Ama sonra lafların gittiği kişinin bir meriç olduğunu hatırladım. İçim öyle bi huzurla doldu ki anlatamam... Böyle mahalle ülkücülerinin linç edildiğini izler gibi, kaçak balina avcılarının boğulmasını izler gibi okudum kalanını. Şaka bi yana, kız da zor durumda kalmış. Gidip allahın meriçine vermiycek tabi de, kırmayıp nazikçe reddetmek için o kadar kasmış filan... İşi zor bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 meriç geyiğinden haberi olmayan arkadaşlar için geliyor. Genç Meriçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sly-One said: Ardeth said: kız fiziksel olarak çekici bulmuyor bunu her kime yazdıysa helal sina başarılı tespit bir geek e göre uza git senin matematiğin çalıntı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 İyiymiş. Doğruymuş bazı bazı. Ama biraz abartılmış ve taraflıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ardeth said: Sly-One said: Ardeth said: kız fiziksel olarak çekici bulmuyor bunu her kime yazdıysa helal sina başarılı tespit bir geek e göre uza git senin matematiğin çalıntı kanka ooolm senin 1 hafta çalıştığın mat1 den 3 saatle senden yüksek aldıydım ben asdshsadhadh UNUTMA İLK SENE SONU ORTALAMALARIMIZI 3.51 eeee gakkoş köşede 3.48 UNUTMAM UNUTTURMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 son ortalaman kaç can? bi de kaç kredi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yalnız ders notuyla epeen buyumez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 lie cebiri kullanarak çözümü 1 ayda anlatılan diferansiyel denklemleri bir kaç saatte çözebilirim oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oo sidik son ortalamam senden düşük evet, mezun olduğum yer için ortalamanın üstünde lakin. akademisyen olma gayem olmadığı için erasmus senemde SEKS yaparken düşürdüm ortalamamı doğrudur. toplam 178 krediyle mezun oldum. 152 kâfiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 harbiden ha..ders notu ile olmaz bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 248 kredim var benim 145 normali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben 1 sene seks yaptım avrupalarda diyorum adam hala kredi diyor =( tebrik ediyorum hatta belki rekor kırarsın lan en çok krediyle mezun olan öğrencimiz diye heykelini dikerler güvercinler tüner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sidik yarışınız çok değişik kafalardaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 peki ben başvursaydım genetiğe de kapılarını tırmalasaydım şimdi ne olacaktı sorarım. bunu da düşünüp teşekkür etmen lazım adsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 BEYLER Bİ DAKKA DURUN SEKS DEDİ Şimdi bir seks kaç krediye denk geliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar