roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kartan said: Dunno,adamın yüzüne karşı açık açık mailine baktım,böyle böyle bir elemansın diye çemkir.Sonra hiç konuşmasına izin verme devamlı konuş,senin bu ilişki için yaptığın fedakarlıklar ve adamın bilimum yaptığı,yapacağı hatta yapmadığı hataları üzerine.En son gözyaşlarına boğul ve -tabi adamın ağzını hala açamadığını göz önüne alıyorum- tokadı patlat.Mutlu son... En son gözyaşlarına boğul kısmından sonra dunno herifi dudağından hayvan gibi öper, sonra gece çook uzar. Benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utku bence kendini prize takıp sanal sex yapmayı icat edelim böylelikle insanlar böyle topik açmaktan kurtulr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 haklısınız. kotuluk olsun diye sacma sapan seyler yapmıycam. ama gercekten bilmesini istiyorum farkında oldugumu. soylerim iste sonra da giderim kalkıp. film diil bisey diil haklısınız. bi daha da buraya yazmam insallah hicbisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ginaly said: erçin bile trolle başladı lan. topik kitlenebilir artık demekki.Ben ciddiydim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno çok ciddiyim artık resim koy da bu adamlar sana bunu neden yapıyor anlayalım. hayır ya çok güzel ama salaksın, adam da vitrin olarak seni kullanıyor sen de kendi kendine ağlıyorsun, ya çok çirkinsin ama aynı sınıftasınız, adama ders notu veriyorsun da o da sana ilgi şefkat gösteriyor kfjhf. ya da ortalamasın, işte öyle adam da takılıyor sdf. artık koy resmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 adam muhtemelen sefkatten baska seyler de gostermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben belirtmek istemedim. sevgi de göstermiştir bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utopia said: ya çok çirkinsin ama aynı sınıftasınız, adama ders notu veriyorsun da o da sana ilgi şefkat gösteriyor AHAHAASHUDAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hikayenin arkasında kesin karı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kanli kanli et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utopia said: ben belirtmek istemedim. ben istiyorum ama olmaz sanirim, sansure takilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utopia said: hayır ya çok güzel ama salaksın, adam da vitrin olarak seni kullanıyor sen de kendi kendine ağlıyorsun, ya çok çirkinsin ama aynı sınıftasınız, adama ders notu veriyorsun da o da sana ilgi şefkat gösteriyor kfjhf. ya da ortalamasın, işte öyle adam da takılıyor sdf. burtonesk said: adam muhtemelen sefkatten baska seyler de gostermistir.Sizden korkulur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno kız mı erkek mi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 zaman kötü bebeyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tahmin ettiginizden cok daha saf yaşıyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tahmin etmistim ama ben bunu dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunnoyu bilmiyorum da su sevgilisinin eski kiz arkadasi aksam simidi gibi citir citirmis valla duduk gibi oter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben yazdı gitti sandım, o yüzden karı dedim. arkadaş aktif olarak yazıyormuş yauv. selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dınno bi sevişsen rahatlıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kibarlığımdan dınno diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ulan ne le$ adamsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Gerçekçi yaklaşım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 topic hakettiğini alıyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 resim konusunda çok ciddiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hammertime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar