Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mutlu son işte :D hohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fede said: üzüleceğin bişey yapmanı istemem dunno AHAHAHAHAHAHJSKDHAKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 en kötü insan gibi dusundugumde aklıma gelen seyler soyle: *o eksi sevgiliyle bulusup bunun tum yaptıklarını anlatmak *onun mail adresinden biseyler yazmak fln (ne olabilir bilmiyorum) *bu konusmadıgımız 2 gün bittiginde basta asırı iyi davranıp sonra herseyi birden soylemek daha kotu bisey gelmiyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ok ergenlikten cikman lazim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olm bu dunno arızalımı ? millet resmen dalga geçiyo burda kız hala ciddi ciddi cevap veriyo devam ediyo yazmaya yani. utanma arlanma yokmu kızım sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno'yu yola getirme buluşmaları yapalım nevizadede içer dertleşiriz. kim katılır dsfg. herkes sırayla kötü anılarını anlatsın, karşı cinsin ne kadar kötü, şerefsiz, düzenbaz, it olduğunu anlatsın. sonra hepimiz eşcinsel oluruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 /signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cok cocuk isi bunlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ciddi cevap verince bile umrunda degil ki kizin. kendi aramizda konusalim biz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: *onun mail adresinden biseyler yazmak fln (ne olabilir bilmiyorum) küfret mailinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi pipim düşücek birazdan bu topikte vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burtonesk said: ciddi cevap verince bile umrunda degil ki kizin. kendi aramizda konusalim biz bence. NİYAN NABER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 KÖTÜ HİÇBİŞİ YAPMAMAN LAZIM DİYOZ ALOO. KÖTÜ BİŞİ YAPİYM DİYECEKSİN, ADAMIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜCEN HERİF KOLLARINI KAVUŞTURUP "HAHAAHA" ŞEKLİNDE 50 CENT KAHKAHASI ATACAK SURATINA. SONRA YİNE AĞLİCAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Gökalp dota toplasana aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: burtonesk said: ciddi cevap verince bile umrunda degil ki kizin. kendi aramizda konusalim biz bence. NİYAN NABER ? nolsun bebeyim ya takiliyoruz. cok yoruldum bugun. aslinda biraz warhammer oynamak istiyorum ama su an omer oynadigindan oynayamiyorum. oyle iste. senden naber^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ağlarsa dunno ağlar gerisi ninja kaplumbağalar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 toplayım ömer bi sn şu questleri verip 58 olcam sonra ver elini outland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aşk, ihanet, ihtiras, entrika tekmili birden 5 paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 böyle topiklerde yavuz birden çat diye kitleyince aniden karşısına adam çıkan şahıs gibi irkiliyorum. hık ediyorum zıplıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fede un eledik ekmek yapcaz gelsene bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 maklube varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Dunno,adamın yüzüne karşı açık açık mailine baktım,böyle böyle bir elemansın diye çemkir.Sonra hiç konuşmasına izin verme devamlı konuş,senin bu ilişki için yaptığın fedakarlıklar ve adamın bilimum yaptığı,yapacağı hatta yapmadığı hataları üzerine.En son gözyaşlarına boğul ve -tabi adamın ağzını hala açamadığını göz önüne alıyorum- tokadı patlat.Mutlu son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sen atmazsan tokadı ben atarım.. istiyosna kermite söyle topuklarına sıktırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence görü$me bile noldu derse gördüklerini sölersin kafi ne bu kadar olayları kasıyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 erçin bile trolle başladı lan. topik kitlenebilir artık demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar