Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hitab ettigi kişiye hic yollanmayacak yazılardan biri daha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en kötü insan gibi dusundugumde aklıma gelen seyler soyle:

*o eksi sevgiliyle bulusup bunun tum yaptıklarını anlatmak

*onun mail adresinden biseyler yazmak fln (ne olabilir bilmiyorum)

*bu konusmadıgımız 2 gün bittiginde basta asırı iyi davranıp sonra herseyi birden soylemek

daha kotu bisey gelmiyo aklıma
Mesaj tarihi:
dunno'yu yola getirme buluşmaları yapalım nevizadede içer dertleşiriz.
kim katılır dsfg.

herkes sırayla kötü anılarını anlatsın, karşı cinsin ne kadar kötü, şerefsiz, düzenbaz, it olduğunu anlatsın. sonra hepimiz eşcinsel oluruz herhalde.
Mesaj tarihi:
KÖTÜ HİÇBİŞİ YAPMAMAN LAZIM DİYOZ ALOO.
KÖTÜ BİŞİ YAPİYM DİYECEKSİN, ADAMIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜCEN HERİF KOLLARINI KAVUŞTURUP "HAHAAHA" ŞEKLİNDE 50 CENT KAHKAHASI ATACAK SURATINA. SONRA YİNE AĞLİCAN.
Mesaj tarihi:
kermit said:

burtonesk said:

ciddi cevap verince bile umrunda degil ki kizin. kendi aramizda konusalim biz bence.

NİYAN NABER ?

nolsun bebeyim ya takiliyoruz. cok yoruldum bugun. aslinda biraz warhammer oynamak istiyorum ama su an omer oynadigindan oynayamiyorum. oyle iste. senden naber^^
Mesaj tarihi:
Dunno,adamın yüzüne karşı açık açık mailine baktım,böyle böyle bir elemansın diye çemkir.Sonra hiç konuşmasına izin verme devamlı konuş,senin bu ilişki için yaptığın fedakarlıklar ve adamın bilimum yaptığı,yapacağı hatta yapmadığı hataları üzerine.En son gözyaşlarına boğul ve -tabi adamın ağzını hala açamadığını göz önüne alıyorum- tokadı patlat.Mutlu son...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...