adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katılsam mı la?:D kazanamayıp karizmayı kaybetmeyi göze alıp girsem mi diye düşünüyorum çünkü yemek kazanmıyo o yarışmada ama 10 bin de hiç fena değil düşünmeden edemiyorum bi gaza getirin bakiyim beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 KATIL! sfsdfjdls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katıl katıl hatta teklif götür gençler yarışıyor tarzı yapsınlar genç bayanlarda katılsın, bakarsın kazanmasan bile kazanırsın. anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 "yemek yapan erkek karizmatiktir" yok böyle bişi öyle bişi olsa ekmeğini ben yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katıl, destekliyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çorba ile açılış ara sıcak olarak erikli yaprak sarma(bi ismi vardı ama hatırlamıyorum şuan aklıma gelince yazarım) abagannuş ana yemek olarak köri soslu tavuk yanında sebze haşlama yada rosto tatlı olarak sütlü kadayıf yada cheese cake çok fazlada uğraşamam zaten baside kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 TOST MU YAPICAN?! dfg köri soslu tavuk yanında sebze haşlama EVLEN BENİMLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 evlenmesekde ben porsiyon hesabı para alsam falan hani öyle bişiler yapsak?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katılırsan bi mesaj atıcam bak sana.. 20kontör mü ne alıyorlar gerçi ama değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oo eyvallah :)halk oylaması %kaç etkiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katıl pls evde tv yok ama kahveye gider izlerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oy atarız bu topik sticky olur %100 kazanırsın her pati oy atsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bilimum bağyan pati-cons, fede veya ginaly falan olsan kesin kazanırdın da şimdi o kadar kolay degil %80 90 falan anca oy alırsın dfg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olsun ya bakarsın ulvi bi amac'a hizmet etmek istedikleri için oy atanlar olur nerden başvuruyoruz bu yarışmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bizene nedir pardon ? sdfl bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mutlaka katılmalısın daha sınra niye katılmadım dersin belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katıl bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 KATIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 konserveden garnitürü çıkarıp olduğu gibi yemeğe koyanların kazandığı yarışmanın neyine katılcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi katıl da. en son hollanda falan diyolardı bunlar dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katıl ben kesin oy atarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 adamınbiri said: evlenmesekde ben porsiyon hesabı para alsam falan hani öyle bişiler yapsak?:D OLMAZ EVIMIN HANIMI OLUCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 katılma sakın mal derler izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Katıl tabii, o kadar malı izliyo bütün Türkiye, seni de izlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar