Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar, bende hacklendim de.

password'um değiştirilmiş, muhtemelen dun girmişler ve değiştirmişler, pass'ide pazar gunu almış olmalılar.

nereye mail atmam gerekiyor?
skype'tan ara daha hızlı sonuc alırsın dedıler, skype'tan hangı numarayı aramam lazım?

bir yardımcı olabilirmisiniz?
Mesaj tarihi:
birde çalınan acountları kendi bnet hesaplarına merge ediyorlar o zaman daha zor oluyor almak ama cüce mail atma direk ara kimlik falan yollayıp kısa sürede alırsın mail yolu baya zaman alıyor.. adam senin chardan aldıkları ile tatil yapıyor..
Mesaj tarihi:
teşekkürler, su anda backup alıyorum, format atıp akşam arıycam numarayı.

umarım uild banka accessım falan yoktu hackendığım sırada
Mesaj tarihi:
nod32 kaspersky tarzı bir antivirus kur olay bitsin addon indirirken içinde varsa keyloger odur yani yoksa addon kurdum şifremi aldılar diye bir olay yok hurafe o
Mesaj tarihi:
1 haftadır hiç birşey indirmedin internetten herhangi bir malware icerebilecek, onceki gun ilk kez bi addon paketi cektim, kurduktan snra windows bi hata verdi iplemedim, bir gun sonra hacklendim.

baya interface'le igili yanı.

cektiğimde wowinterface.com'dan cathy ui idi.
Mesaj tarihi:
Durumlar değişti mi bilmiyorumda. Bende hacklenmiştim. Şifreyi değiştirmişler. Pc formatlayıp güvenli olduğuna emin olduktan sonra, gizli soru ile resetledim şifremi. Gönderdiler mailime. Tabi mail şifresinide değiştirdim bu arada. Sonrada oyun içinde gmle konuştum. Akşama geri verdiler bütün herşeyi. Kalktı mı şifre resetleme?
Mesaj tarihi:
ya sorun 55 milyon falan değil, oyun oynıycam diye üst üste bilmem kac acc acıp key almak diğer taraftan lower ping acmak yok your freedom acmak falan. benı yoran bunlar.
  • Yeni Oluştur...