Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Merhabalar, bende hacklendim de. password'um değiştirilmiş, muhtemelen dun girmişler ve değiştirmişler, pass'ide pazar gunu almış olmalılar. nereye mail atmam gerekiyor? skype'tan ara daha hızlı sonuc alırsın dedıler, skype'tan hangı numarayı aramam lazım? bir yardımcı olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 account support dıe bılıorm ama adres yok aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 SKYPEden ingiltereden arıyorum secenegini secip bu numarayı ara 0800 931 0800 ordan yardımcı olmaları lazım. Account kısmı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 birde çalınan acountları kendi bnet hesaplarına merge ediyorlar o zaman daha zor oluyor almak ama cüce mail atma direk ara kimlik falan yollayıp kısa sürede alırsın mail yolu baya zaman alıyor.. adam senin chardan aldıkları ile tatil yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aha Ozii cuceyi hacklemiş, paraylada tatile kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu ne ya ne iğrenç bişe cidden bende hacklendıgımden beri adam akıllı addon kullanmıyorum allah kolaylık vbersın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 teşekkürler, su anda backup alıyorum, format atıp akşam arıycam numarayı. umarım uild banka accessım falan yoktu hackendığım sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hd deki malware ıda yedeklemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Abi senin msn'de de problem var, reklam linki falan atıyordu dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 evet ordan geldi zaten o da xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 exe yedeklemiyorumki sorun cıkmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lind3r0th said: bu ne ya ne iğrenç bişe cidden bende hacklendıgımden beri adam akıllı addon kullanmıyorum allah kolaylık vbersın valla Addonlarla alakası ne şimdi bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 nod32 kaspersky tarzı bir antivirus kur olay bitsin addon indirirken içinde varsa keyloger odur yani yoksa addon kurdum şifremi aldılar diye bir olay yok hurafe o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ya bu topici gördüm direk Mobile Authenticator alıcam şimdi. Bence blizzard yapıyor Authenticator satmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 1 haftadır hiç birşey indirmedin internetten herhangi bir malware icerebilecek, onceki gun ilk kez bi addon paketi cektim, kurduktan snra windows bi hata verdi iplemedim, bir gun sonra hacklendim. baya interface'le igili yanı. cektiğimde wowinterface.com'dan cathy ui idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 O çektiğin manual, interface klasörüne unzip ettiğin birşey mi yoksa exe'si var kendisi mi kuruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 unzip ettiğim bişi, exesi yok. benide şaşırttı durum, ama sonucta addon dediğinde wow.exesiyle calışan programcıklar yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu hacking random mu yoksa fakirleri de hackliyolar mi? yani beni hacklese kazanci anca 3k g olur arastirma falan mi yapiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hacking random değilde Sayısal lotoda 3 tutturabilmek ile aynı orantıda.. Sallasanda sana çıkabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kimin pass/accnameını ellerine gecirirlerse onu hackliyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Durumlar değişti mi bilmiyorumda. Bende hacklenmiştim. Şifreyi değiştirmişler. Pc formatlayıp güvenli olduğuna emin olduktan sonra, gizli soru ile resetledim şifremi. Gönderdiler mailime. Tabi mail şifresinide değiştirdim bu arada. Sonrada oyun içinde gmle konuştum. Akşama geri verdiler bütün herşeyi. Kalktı mı şifre resetleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 benim şifremi değiştirmemişti salaklar. girip şifremi değiştirip gm page atmıştım hallolmuştu. senin durumda account support direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Okadar emek veriyorsunuz yazik 55 tl verip kurtulun bu dertten. Blizzard Authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya sorun 55 milyon falan değil, oyun oynıycam diye üst üste bilmem kac acc acıp key almak diğer taraftan lower ping acmak yok your freedom acmak falan. benı yoran bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Gecmis olsun :( Bu ara yine başladı furya heralde , dün gece bizim arkadaşlardan biri de hacklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar