kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sorunlumusun ? ufak yaşta ateşli hastalık felan mı geçirdin sonra annen baban üstüne battaniye örtüp bıraktılarmı öylece ? yada doğum esnasında bıngıldak kemiğini bi yere mi çarptılar ? söyle bunu ona göre yorum yapcam.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bide ağzını hayıra götünü bayıra doğru aç derler bizim burda.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hahah tırsaklar istanbul depreminde evsiz bir adam zilleri çalmış, ilk çaldığı zildeki adam küfrederek kovmuş adamı. karısı da üzülmüş neden almadın diye kızmış kocasına. 5 dakika sonra deprem olmuş ve apartmandan canlı çıkan tek insan o kadınmış. ayrıca 7.4 yetmedi mi ! daskta işe girdim de nette propaganda için ücret alıyorum. deprem sigortanızı kaskonuzu yaptırın.
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ali ağaoğlu hürriyet pazar'a verdiği demeçte şöyle demişti; "Ben artık İstanbul`un yüzde 70`ini arsa olarak görüyorum" Deprem mevzuuları yanee.
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kazım said: İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah Akıllı Konuş! Doruk senin de söylediğin laf mı şimdi? Olsa mutlu mu olcan?
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 senko said: kazım said: İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah Akıllı Konuş! konuşmuyorum napıcan
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dün kafam güzelken açmışım bu topii. olur arada öyle..
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 DoruK said: deprem olmuyo lan. niye? bayadır bu olay benim aklımda yaa valla uuzn zaman oldu olmuyor
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 en son şubatta flan olmuştu sanırım topici vardı.
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hafif hafif olsa iyi oluyo diyeler ama?
Öne çıkan mesajlar