Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne zamandır izmirde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorunlumusun ?
ufak yaşta ateşli hastalık felan mı geçirdin sonra annen baban üstüne battaniye örtüp bıraktılarmı öylece ?
yada doğum esnasında bıngıldak kemiğini bi yere mi çarptılar ?
söyle bunu ona göre yorum yapcam.
Mesaj tarihi:
hahah tırsaklar

istanbul depreminde evsiz bir adam zilleri çalmış, ilk çaldığı zildeki adam küfrederek kovmuş adamı. karısı da üzülmüş neden almadın diye kızmış kocasına. 5 dakika sonra deprem olmuş ve apartmandan canlı çıkan tek insan o kadınmış.

ayrıca 7.4 yetmedi mi !

daskta işe girdim de nette propaganda için ücret alıyorum. deprem sigortanızı kaskonuzu yaptırın.
Mesaj tarihi:
İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah
Mesaj tarihi:
kazım said:

İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah

Akıllı Konuş!

Doruk senin de söylediğin laf mı şimdi? Olsa mutlu mu olcan?
Mesaj tarihi:
senko said:

kazım said:

Akıllı Konuş!

konuşmuyorum napıcan
  • Yeni Oluştur...