DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 deprem olmuyo lan. niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sorunlumusun ? ufak yaşta ateşli hastalık felan mı geçirdin sonra annen baban üstüne battaniye örtüp bıraktılarmı öylece ? yada doğum esnasında bıngıldak kemiğini bi yere mi çarptılar ? söyle bunu ona göre yorum yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bide ağzını hayıra götünü bayıra doğru aç derler bizim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 e geçen salladım ya olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hahah tırsaklar istanbul depreminde evsiz bir adam zilleri çalmış, ilk çaldığı zildeki adam küfrederek kovmuş adamı. karısı da üzülmüş neden almadın diye kızmış kocasına. 5 dakika sonra deprem olmuş ve apartmandan canlı çıkan tek insan o kadınmış. ayrıca 7.4 yetmedi mi ! daskta işe girdim de nette propaganda için ücret alıyorum. deprem sigortanızı kaskonuzu yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ali ağaoğlu hürriyet pazar'a verdiği demeçte şöyle demişti; "Ben artık İstanbul`un yüzde 70`ini arsa olarak görüyorum" Deprem mevzuuları yanee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kazım said: İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah Akıllı Konuş! Doruk senin de söylediğin laf mı şimdi? Olsa mutlu mu olcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 senko said: kazım said: İstanbulda da olmuyor ya , şöyle bir olsa bütün binalar yıkılsa insanlar enkaz altında çığlık çığlığa kalsa çocuklar ınga ınga diye ağlasa , ambulanslarda sedyelerde yaralı insan cesetleri görsek ahh ah Akıllı Konuş! konuşmuyorum napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 SALLARIZ SENİ BİLADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dün kafam güzelken açmışım bu topii. olur arada öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 DoruK said: deprem olmuyo lan. niye? bayadır bu olay benim aklımda yaa valla uuzn zaman oldu olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 en son şubatta flan olmuştu sanırım topici vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hafif hafif olsa iyi oluyo diyeler ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar