roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben de lisede aldım bir tane, hala onu kullanıyorum. dışı böyle mor mavi karışımı bir şey. tasarımı çok hoş bence sdf. şaka bi yana, üniversiteye girdim hala üniversitede okuduğuma dair paso çıkarttırmadım. çok üşeniyorum, her akbil bayiinden de olmuyor ki. bir kolaylık yapsınlar, internetten falan başvuralım, ya da türkiye çağında bütün üniversiteler ortak bir temassız kimlik kartı teknolojisine geçsin, bizim kimlikler otobüste de geçsin. asya finans söz konusu olunca "HERYERDE GEÇEN" kredi kartı şıp diye yapılıyor kardeşim, bize niye yok. sabonis said: adam hacı koydu. ahah hacı koydu nedir. hacıladı falan denirdi benim bildiğim. tuttum bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 "roket adam" said: ben de lisede aldım bir tane, hala onu kullanıyorum. dışı böyle mor mavi karışımı bir şey. tasarımı çok hoş bence sdf. şaka bi yana, üniversiteye girdim hala üniversitede okuduğuma dair paso çıkarttırmadım. çok üşeniyorum, her akbil bayiinden de olmuyor ki. bir kolaylık yapsınlar, internetten falan başvuralım, ya da türkiye çağında bütün üniversiteler ortak bir temassız kimlik kartı teknolojisine geçsin, bizim kimlikler otobüste de geçsin. asya finans söz konusu olunca "HERYERDE GEÇEN" kredi kartı şıp diye yapılıyor kardeşim, bize niye yok. sabonis said: adam hacı koydu. ahah hacı koydu nedir. hacıladı falan denirdi benim bildiğim. tuttum bu lafı. internetten basvuru zaten war internetten iettnin sitesinden rezsim mesim cart curt her seyi dolduruyoun sonra gidiyorsun 1 gun sonra karakoydeki tunelin yanindaki iettye bir adet ogenci belgesi bide sanirim parayla direk aliyosun siraya felan girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 BonePART said: sabonis said: ben de 3 sene önceki akbilimi kullanıyodu. adam hacı koydu. versene kardeşim dedim içinde 10 ytl var, 50 ytl cezası var öde al dedi. kaldım ööle :) çok farkediyo yahu öğrenci akbili. aktarmada 750 yerine 200 basması çok kritik bir detay :D nasi erdin yaw benim kini sofor kirmisti adami dovuyodum NAPTIN OLMMMM!!!! diye ya ısrar ettim 3-4 kere ver diye, yok bana mısın demedi. aman şeyime kadar dedim. geçmişte otobüs şöförü kırmıştı bi tanesini, 2 ay sadece o demirle basıyodum akbili. basıyodum, geri çekemiyodum böle cebelleşiyodum falan. eğlenceli zamanlardı :P şimdi kardeşimin öğrenci akbili var onu kullancam bakalım. bu sefer cüzdan içinden basıcam. bakabilir miyim diyen adama da hayır dicem. bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Niye diye sorarsada kötü çıktım fotoda dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Baggio said: Umarım olur bir zarar, seneye falan çıkar pasoyu yenilerken :) Alt tarafı ara sıra İstanbul'a gelip, kendinin olmayan, geçen döneme ait indirimli akbille 60-70 kuruşun peşine düşen insanların 50 TL ile yırtması az bile açıkçası benim gözümde. Bunu yapan cezadan kaçmaya da uğraşır tabii, şaşmamalı. İstanbulda bir yerden bir yere giderken 10 tane aktarma yaparsan o 60-70 kuruş aylık güzel bir paraya tekabül ediyor arkadaşım.Ayrıca bende öğrenciyim kullansam ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 indirimli akbil kullandın + sonra aktarma yaptın 85Kuruş + 21 kuruş yaklaşık 1TL veriyorsun akbilin yoksa 1,5TL + 1.5 TL = 3 TL tek yönde 1 aktarma ile 2 TL fark oliii git gel + 30 gün diye düşünürsek çok farkediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Akbilin yoksa neden, en dramatiği olsun diye mi? Düz akbilde de aktarma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar