Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Haydi darki haydi darki haydiii... lay lay.. eu2 ister del igönül[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yok hoca siz dandik oynuyorsunuz oyunu, yok savoy'du yok magdeburg'du filan hiçbişi anlamadım ben öyle. bir de öyle world conquest tarzı her yere dalmak olayı uymuyor bana..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Normal oynayalm dedik adamlar nuh dedi peygamber demedi. Ben de major oynamaktan yanayım ykosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ALOHA oyun var, oynayalım mı? ben ve unity başlamış bir oyun var, ama 1430'larda daha, oynayacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sam olm o dark varken oluyor, bi daha beraber oynayinca yine oyle absurd bi varyete olacak tabi. fakat simdi sifirdan oyun aciciiz. yahu bu arada ? minorle oynamak sikmiyor, yemiyor gibi bir imaj edindim ? yanilmis olmaliyim oyunda tartisiriz. mulayimin patronaji altinda oyunu actik bekliyoruz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben de geliyorum o zaman, cevap hakkı doğurdun şimdi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu akşam kaçta toparlanacağız? gene ben sunucu açarım herhalde, söyleyin de evsahipliği görevimizi ifa edelim.. ekleme: bir de şu litvanya olayını bırakıp adamakıllı bir ülke seçin, ille zor olsun diyorsanız iran filan oynayın..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. [Bu mesaj Sam tarafından 15 Mayıs 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben de gelcem de sınaf var hmpf sınav = proje bu arada aman akıllar karışmasın[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Sam, 15 Mayıs 2004 16:05 tarihinde demiş ki: bu akşam kaçta toparlanacağız? gene ben sunucu açarım herhalde, söyleyin de evsahipliği görevimizi ifa edelim.. ekleme: bir de şu litvanya olayını bırakıp adamakıllı bir ülke seçin, ille zor olsun diyorsanız iran filan oynayın.. sen niye ispanyadan avusturyaya oradan muscovye kosuyorsun sen de soyle neseli bi ulke al da senlenelim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 neşeliden kastın 'gay' herhalde, yok ben almıyim..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu aksam oynicaz mi[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 oynarız oynamasına da kaçta olacağını söyleyin, çünkü sabata'yı izlemeyi düşünüyorum. 22'den önce burada olmam muhtemelen..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eu2 ne desem küfür yer miyim??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yemezsin ama europa universalis 2 diye bir arattırıp iki satır okursan.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Oyunla ilgil sorunumu halletim ready to launch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 gimli kem küm ehoeho fransayi biraz sictim, ben aldigimda avusturya ile savasın vardı, biraz rahatlamak için adamlardan 2 eyalet alıp bitirdim o savası. sonra sanırım bir hata sonucu, strassburg ile olan savası 1 eyalet + vassal olarak bitireceğime, sadece vassal olarak bitirdim. italyanın oralarda bir yeri annex ettim sanırım, 1-2 eyalet var oralarda. helvetia'yı mı ne kapatıyordum, ki salak gibi adamın allyının barış teklifini kabul ettim, peace oldu. en son avusturya ile savasa girmis olabilirim tekrar, tam anımsamıyorum. savoyla da savasta olabilirim, onu da tam hatırlamıyorum. ekonomi fena değildi, çat pat hallediyordum en son. bayağı asker bırakmış olmam gerek ayrıca. bi de koloni işlerine sam'in map verme takvisyesiyle atılmış olabilirim, olmamış da olabilirim. böyleyken böyle fransa'nın hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bi de genoa mıydı neydi, toc diye çok kastım oraya lakin adası vardı, orada 30k inf 10k caval yapmış hayvanat, fazla adamla gidemediğim için orada da çaktım. bi de o taraflarda bayağı deniz savaşı kazanmama rağmen, galiba bir filom patlamıştı elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 abi oynayalim mi[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben hazırım, istediğiniz zaman katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 diyorum ki gimli sen ben baslayalim, sam ile uniti gelince katilir[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 iyi de save samde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben sizin yerinizde olsam her oyunun sonunda save i upload ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Aman bombacım ya.. Tüm hollandayı alacaktım ben o savaşta.. Neyse baştan başlamayı tercih ederim ben. Hem abzürt bi ülke olmazsın sen de[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya beyler o zaman madem bok oldu ortam, bastan baslayalim, ama lutfen son kez bastan baslayalim. sonradan girmek isteyenler de ainin yonettigi ulkelerden birini secsinler. kim oynar simdi?[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 abi ben dial up dial up çekiverdim kazaadan. bulma sorunu çekiyorsan da, kas; ben de zor buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar