Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

potansiyel eu2ciler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vazgectim. kimsede iyi bi baglanti yoktur zaten. uzatmayalim. ben aciyim o zaman

edit: kimler gelio simdi?[signature][hline]raki asmis biseydir

[Bu mesaj wanderer1985 tarafından 02 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
göndereyim madem beklediğin mesajı.. :)

sc başlığında o kadar ayağınız yerden kesilip moon tarikatı broşürü misali propaganda makaleleri yazmasaydınız daha önce mesaj atardım.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
81.213.28.24

1 dk içinde açılmış olur bir de bende deneyelim madem..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
Nedir bu evde yanlız oturuyorum cnaım sıkılıyo benda oynicam bananee[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
Download edilebiliomu ? nedir? yoksa satın alıp fln ??

Nasıl elde ediyoruz[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
heh düşmedik ama bende elektrikler kesildi ve sana da mesaj atamadan kgk'da güç bitti mexinth, host ben olduğumdan rehostluk durum oluştu.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
ben burdayım valla
kendi oyunumda millet azıttı enflasyonum 63 yuh ki ne yuh
ama napiyim böyle tarihsel yapılar çıkınca dayanamayıp alıyorum giriyor 1000 altın
o zamanda borç alıyoruz ve köklüyoruz aylık kazancı ...

ben kaldım burdayım lalala[signature][hline]sonunda yeniledim.
  • Yeni Oluştur...