wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hangi patchi kullaniyoruz[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yazmistim ilk mesajda :P versiyon 1.08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benimki klasik kablo. var mi artiran?[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 vazgectim. kimsede iyi bi baglanti yoktur zaten. uzatmayalim. ben aciyim o zaman edit: kimler gelio simdi?[signature][hline]raki asmis biseydir [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 02 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gimli ve samden mesaj bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 burdayım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 göndereyim madem beklediğin mesajı.. :) sc başlığında o kadar ayağınız yerden kesilip moon tarikatı broşürü misali propaganda makaleleri yazmasaydınız daha önce mesaj atardım.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ok o zaman wanderer hadi, bekliyoruz acmani. ip yi bana atmana gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aciyorum o zaman. ip: 195.174.150.71[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ciktim abi, hicbirinizden mesaj dahi alamadim zaten. sam'de deniyelim mi bi?[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 81.213.28.24 1 dk içinde açılmış olur bir de bende deneyelim madem..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Nedir bu evde yanlız oturuyorum cnaım sıkılıyo benda oynicam bananee[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 geldim eve yeni yeni eu2 single modu açmadan gördüm ben varım suyu da ısıtayım çay için bari not: 2 çarşamba perşembe 7 ve 6 da yattım sabah dün erken yattım 4 gibi paso eu2 bünye hazır[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 düşeceksiniz düşeceksinizzzz mexinth le tekrar bağlanacaksınız. *düşme duasına çıkar*[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Download edilebiliomu ? nedir? yoksa satın alıp fln ?? Nasıl elde ediyoruz[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 heh düşmedik ama bende elektrikler kesildi ve sana da mesaj atamadan kgk'da güç bitti mexinth, host ben olduğumdan rehostluk durum oluştu.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 kimler kaldi simdi eheh? uniti ve ben burdayiz hala da gimli ve wand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 hehe öbür topice bakıyorum da içimden bi ses siz sc nin stratejik değerlerini tartışırken gimli nin dünyayı feth edeceğini söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ben burdayım valla kendi oyunumda millet azıttı enflasyonum 63 yuh ki ne yuh ama napiyim böyle tarihsel yapılar çıkınca dayanamayıp alıyorum giriyor 1000 altın o zamanda borç alıyoruz ve köklüyoruz aylık kazancı ... ben kaldım burdayım lalala[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 gimli ve wand yattiniz mi yahu? satti adamlar hemen ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ikisi de offline icq da eu2 yüklesem mi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 çalışması lazım bu arada patch için link europa universalis 2 v1.08 patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 europa universalis 2 scrshot koymaya ugrastigima degmez yani, googledan aratiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ben geliyim dicem ama oyunu bilmiyorum daha :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar