ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bunlar vampirdi di mi? oyleylse arkada blade iyi olmus ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 adam bakışı 'biz geceleri nelerle ugraşıoruz bu lavuk aşk yaşıor' gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Lancelion said: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kurtar bizi wesley abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Parlayan gay vampir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 parlayan gay vampir! ahuahuahuahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu lavuk sabriye benziyor lan xaxaxaaxxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi sahibi geldi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bence Blade'in suratında "ulan ne hale geldi beee" ifadesi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sly-One said: abi sahibi geldi olmuş Yalnız hakikaten böyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aket-Atum said: bence Blade'in suratında "ulan ne hale geldi beee" ifadesi var :D "vampirliği de iyice ayağa düşürdüler yaa, eskiden böylemiydi vampirler peeeh..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sly-One said: abi sahibi geldi olmuş abi tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ShadowFury said: Aket-Atum said: bence Blade'in suratında "ulan ne hale geldi beee" ifadesi var :D "vampirliği de iyice ayağa düşürdüler yaa, eskiden böylemiydi vampirler peeeh..." şimdi düşündüm de, twilight için hep 14 yaş filmi diyorlar. bende ilk blade'i izlediğimde 13-14 civarıydım. bit bizim izlediklerimize bak bir de şimdikileri. değişen sinema endüstrisi üzerine tez yazan varsa kullansın bak bunları ..çok değerli veriler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hahaha muazzam. kaynak nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ShadowFury said: Aket-Atum said: bence Blade'in suratında "ulan ne hale geldi beee" ifadesi var :D "vampirliği de iyice ayağa düşürdüler yaa, eskiden böylemiydi vampirler peeeh..." aket'in bi üstteki mesajına da +1 buna da.. bu direk genç kızlara vampir kakalaması sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 wesley snipes da hala hapiste sanırım yaptığı vergi şeysi yüzünden :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ShadowFury said: Aket-Atum said: bence Blade'in suratında "ulan ne hale geldi beee" ifadesi var :D "vampirliği de iyice ayağa düşürdüler yaa, eskiden böylemiydi vampirler peeeh..." harbi abi. Wesley al abi hakıllarını dss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Blade (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ulan blade zaten tırışka, bu twilight lafı edilmicek kadar tırışka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 van minüt van minüt'!1! bleyde tırışka diyemezsin. mr hand, ellerin titriyor! sen de titriyorsun! bu pişmanlık belirtisidir. blade zamanının güzel aksiyon filmlerinden birisidir. saçma da olsa aksiyondur ve vesli snayps abimiz oynamaktadır. bu zenci familyasından vesley ve mistır tii abilerimiz, samuyel ceksın amcamız bi de morgın fırimın dedemize laf etmek yakışmaz. şeker kız kendi çekseler "sevdim bunu ağabey." diyecek, ellerini göbek hizasında, önünde kavuşturup başını eğeceksin. saygıda kusur etmeyeceksin. aksi takdir de eldivenini alıp gideceksin bu diyarlardan. akıllı ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yea bırag. bana böle büyüymüş elfmiş orcmuş vampirmiş şuursuzca fantezilerle gelmesinler. wesley amcaya kıl değilim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar