egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu yabancılar niye abuk sabuk ölçü miktarı kullanıyolar anlamıyorum yok ozmuş lbs miymiş mil miş. açık açık işte herşeyi yüzle binle çarpıyon kafa rahat bizde. 100 santim 1 metre 1000 metre 1 kilometre 1000 gram 1 kilo 1000ml 1 litre bi icki ypıcam mal oldum abuk subuk olcu ler heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 herkes niye aynı dili konuşmuyosa ondan farklı ölçü birimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oyle gelmis, bu saatten sonra degismesi zor olur, dingiltere kokenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mile nedir ya? yada feet? yada inch? yada pound? bu ingilizler ne garipler yahu.. dünyanın %90'u kilmoetre, kilogram vs kullanıyor.. bunlar cins cins şeyler kullanıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ölçüler bardakla, kaşıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Jahrein said: abi bende içkilerle ilgili bir periyodik cetvel var bi sikim anlamadıımdan yapamıorm şöyle bir zırva var: 1 dash 0,03125 oz. 1 tea spoon 0,125 oz. 1 table spoon 0,375 oz. 1 pony 1 oz 1 jigger 1.5 oz 1 wine gl. 4 oz 1 split 6 1 cup 8 abi dash nedir?! pony nedir ya midilli kadar mı atıcam karışıma?! bilen varsa anlatsın Dash azıcık demek, "bir damla" gibi. Pony de bir kadeh çeşidi oluyor, "Pony Glass" deyu aratırsan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: Ölçüler bardakla, kaşıkla. http://forum.paticik.com/read.php?25,4053613,4069852#msg-4069852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 neyini alıntılıyon armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 resimi ve yazıyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: neyini alıntılıyon armut. armut meyve olan dimi? canım çektide o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 orhan naber hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: Ölçüler bardakla, kaşıkla. boğuluyordum ahyvan herif öyle birden yapılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: orhan naber hacı. acıktım da ondan sordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 zira yemek denince aklıma sen geliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben bu ölçü olayını size güzel bi şekilde açıklardım ama okadar umrumda değilki şuan bukadar umrumda olamaz yani umrumda olmama durumuna 10 üzerinden puan vericek olsam 10 verirdim eyvalla utku terzi kendi söküğünüzü dikemez misali evde aç aç oturuyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar