Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 MU Kitasi olarak adi gecen ve bir yigin arastirma teorileriyle gozler onunde durup hic tam alakayla ilgilenilmemis bu konu hakkindaki gorusleriniz nelerdir ? ( Ciddiyetli bir tartisma olursa inanin mutlu edersiniz )
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Fenomen diye bir dergi vardı 90 larda. Bir sayısında Anıtkabir'de bulunan bazı belgeleri yayınlamışlardı. Atatürk'ün el yazısıyla düştüğü notlar vardı belgelerin alt kısımlarında. Mu kıtasıyla ilgiliydi belgeler.
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 atatürk ve mu kıtası diye bi kitap vardı. baya başarılı bi kitaptı. hem atatürkün kıta hakkında yaptırdığı çalışmalar hem de kıta hakkında bilgi veriyordu
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 vikipedide var biraz bilgi bakistersen
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dikkatli tartisin mu kitasi ile ergenekon arasinda baglanti var sonra gume gitmiyelim :(
kopernik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 daha evvelden duymamistim bu kitayi wikipediden okudum baktim da konunun ergenekonla ne ilgisi var ki acep? sasirdim aciksasi :S
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ahahahah koperkin ahahaha ohohoh mu kıtası 2012 de su yüzüne çıkıcak bak ben söyliyim THY sefer başlatıcak adaya.
kopernik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ahahah ne blim yaw atlamisim iste bende :D
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tarihi belgelerin orijinalleri olan bi site var TDK'da. Konuyla alakalı olarak Güneş Dil Teorisi diye bi teori ortaya atılmış Atatürk döneminde. Bu konuda dünyaca ünlü profesörler falan gelmiş, araştırma yapmışlar. Bi tane araştırma var, kitap şeklinde ve Mu Kıtası'nı anlatıyor, çok ilginç okumanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki adreste konuyla alakalı araştırmalar ve yazışmalar var. En altta Atatürk döneminde Mu Kıtası'yla alakalı belge ve araştırmaları bulabilirsiniz. tdkkitaplik.org.tr tdkkitaplik.org.tr
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 türklerin mu kıtasından yayıldığıyla ilgili bişeyler okumuştum iki sene önce ??
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kimin teorisidi bu ünlü birisiyidi de kim Mu ve birşeyi daha vardi asıl o olayları değerini artırmıştı unutum ünvlü novel yazariydi sanırım ama kim kafama takildi şimdi..
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Şu mesajı atarken yeterince oturup düşündüğüne inanıyomusun? :D
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Tekrar okuyunca anlamadım ne dediğimi "ne kafası yaşamışsam", Demek istediğim Bu "Mu kıtası olayını ünlü bir yazarımız geçenlerde haber olmuştu ama o yazarın adı ne idi onu demek istedim".
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bana atlantis kadar saçma geliyor
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Senelerimi arkeolojiye veren bir kimse olarak Mu ve Atlantis kıtalarının olmadığını burda açıklıyorum, bunlara inanmak sevimlidir, ama bokunu çıkartmayın.
mahone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bence ileride gerçekliği yüzde yüz olan bir konu sinan meydanın bu konu hakkında iki ciltlik bir kitabı var kitabın ismide 'Atatürk ve mu kıtası' Atatürkde bu konu ile epey bi ilgilenmiş ama vefatından dolayı olaya noktayı koyamamıştır.
Öne çıkan mesajlar