Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Worldwide Developers Conference 2009 - 8 Haz. Pazartesi


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Yeni iPhone'un da tanıtılacağı bu konferansın başlığını şimdiden açalım, tahminleri yapalım. Yarın Türkiye saati ile 8 de olması lazım konferansın.

Edgadget alandan canlı raporlarla aktarıyor, ben de genelde orayı takip ediyorum: http://www.engadget.com/2009/06/08/phil-schiller-keynote-live-from-wwdc-2009/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni iphone un ne zaman cikacagi belli olur herhalde, gerci zaten temmuz 8 11 gibi diyorlar gene sanirim gecen sene iphone 3g nin ciktigi zaman dilimi. bunu da att kilitlemeseler ya bari 1-2 opsiyon daha olsa ya da direk unlocked satsinlar ne bilim 300 400 dollara flm biktim att olmasindan su iphone'un
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iPhone'un bu konferansta iki sürüm olarak tanıtılacağını, iPhone'a nano tarzı ufak bir kardeş geleceğini ve nano sürümün direkt o gün satışa sunulacağını söyleyenler var. Pek sanmıyorum ama mümkün olabilir tabii.
Ayrıca yeni nesil iPhone de fazla geç olmadan piyasada olur zira Palm Pre ve diğer hayvan makinalar yavaştan iPhone satışlarını etkilemeye başladı. ("iPhone'dan "sıkıldık"" diyor insanlar artık)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tableti açıklayacaklarını pek sanmıyorum. O muhabbet çok uzun zamandır var, belki bi prototip falan gösterirler ama zannetmiyorum. http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2009/05/21/urnidgns852573C400693880002575BD006DF5A2.DTL şeklinde haberler olsa da böyle bi işe 2009 yılında girmeyecekler bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7.2mbps 3G, video konferans kamerası, pusula, iki kat hızlı işlemci, iki kat fazla hafıza, video çekim destekli daha yüksek çözünürlüklü otomatik odaklamalı kamera gelecek diye bekliyoruz bakalım.
asıl iphone'den ziyade acaba ufak light iphone duyurulacak mı ben onu daha çok merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatta o pusula google maps'le birlikte calısıcak. yani dedikodulara göre tabi.
mesela bi yerde durup kamerayı bi binaya tuttugunuz zaman, yönünüz, binaya uzaklık vs vs sayesinde google maps size binanın adını verebilecekmis.
türkiye için ütopik hayaller bunlar ama olsun. inovasyon inovasyondur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

macbook ve macbook pro lardan bahsediyorlar su anda

macbook pronun fiyati dusurduk demisler ama ekran karti eski modelin ekran karti dusuk fiyatlida.

bellek 4gb olmus, express card yerine sd card slotu gelmis bu biraz enteresan olmus express i cikramasalardi keske. pili 17 inchlik modelin piline cevirmisler.

macbooklara da ayni pili eklemisler. 13 inchlik model cikmis falan filan da hadi be iphone istiyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...