roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yeni iPhone'un da tanıtılacağı bu konferansın başlığını şimdiden açalım, tahminleri yapalım. Yarın Türkiye saati ile 8 de olması lazım konferansın. Edgadget alandan canlı raporlarla aktarıyor, ben de genelde orayı takip ediyorum: http://www.engadget.com/2009/06/08/phil-schiller-keynote-live-from-wwdc-2009/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yeni iphone un ne zaman cikacagi belli olur herhalde, gerci zaten temmuz 8 11 gibi diyorlar gene sanirim gecen sene iphone 3g nin ciktigi zaman dilimi. bunu da att kilitlemeseler ya bari 1-2 opsiyon daha olsa ya da direk unlocked satsinlar ne bilim 300 400 dollara flm biktim att olmasindan su iphone'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 az bi zaman kaldı kanımca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 iPhone'un bu konferansta iki sürüm olarak tanıtılacağını, iPhone'a nano tarzı ufak bir kardeş geleceğini ve nano sürümün direkt o gün satışa sunulacağını söyleyenler var. Pek sanmıyorum ama mümkün olabilir tabii. Ayrıca yeni nesil iPhone de fazla geç olmadan piyasada olur zira Palm Pre ve diğer hayvan makinalar yavaştan iPhone satışlarını etkilemeye başladı. ("iPhone'dan "sıkıldık"" diyor insanlar artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bir onceki iPhone'dan yeni iPhone'a gecis tam olarak nasil olmustu? Ben ABD'deyim, AT&T ile iPhone 3G kullaniyorum simdi sadece alet parasi verip kontrati ellemeden yeni iPhone'a gecebiliyor muyum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 İlk nesil iPhone'dan 3G'ye geçişlerde sözleşme aktarımı tarzı bir şey yapmışlardı diye hatırlıyorum. Sözleşmen devam ediyorsa bir miktar daha ödeyip yeni sürüme geçebiliyorsun galiba ama emin değilim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DEvelopers conference'da yeni iphone mu tanıtıyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oyle bir ongoru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 fakat tablet pc de istiyorum ben. tanitirlarsa kesin alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Tableti açıklayacaklarını pek sanmıyorum. O muhabbet çok uzun zamandır var, belki bi prototip falan gösterirler ama zannetmiyorum. http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/g/a/2009/05/21/urnidgns852573C400693880002575BD006DF5A2.DTL şeklinde haberler olsa da böyle bi işe 2009 yılında girmeyecekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Herkes yeni phone tanıtılacak diye düşünüyor. 50 tane tasarım var yeni iphone boyle olacak soyle olacak diye, bakalım bu akşam göreceğiz release olacak mı ozellikleri nedir ne degildir falan. Saat 20.00da baslıyor konferans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 temmuza birakmazlar, aciklarlar bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ÖZellikleri bi belli olsa super olacak. İşallah gene yarım yamalak özellikler ile çıkan bir telefon olmaz da adam gibi herşeyi tam bir telefon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 7.2mbps 3G, video konferans kamerası, pusula, iki kat hızlı işlemci, iki kat fazla hafıza, video çekim destekli daha yüksek çözünürlüklü otomatik odaklamalı kamera gelecek diye bekliyoruz bakalım. asıl iphone'den ziyade acaba ufak light iphone duyurulacak mı ben onu daha çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 pusula ne ya bildiğimiz mekanik pusula mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Evet. http://www.appleinsider.com/articles/09/05/20/japans_asahi_kasei_to_supply_magnetometer_for_next_gen_iphone.html http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-10246238-233.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mekanik olmasa da pusula iste. yonu gosteren zimbirti.. aslinda cok onemli birsey o yon gosterme muhabbeti. cogu programa cok buyuk katki saglayabilir. ben sonuna kadar destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hatta o pusula google maps'le birlikte calısıcak. yani dedikodulara göre tabi. mesela bi yerde durup kamerayı bi binaya tuttugunuz zaman, yönünüz, binaya uzaklık vs vs sayesinde google maps size binanın adını verebilecekmis. türkiye için ütopik hayaller bunlar ama olsun. inovasyon inovasyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Son 15 dakika gençler. Linkleri tekrar vereyim: http://live.gizmodo.com/ http://www.engadget.com/2009/06/08/phil-schiller-keynote-live-from-wwdc-2009/ http://www.connectreviews.com/2009/06/05/live-blog-wwdc-2009-keynote-with-phil-schiller/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 macbook ve macbook pro lardan bahsediyorlar su anda macbook pronun fiyati dusurduk demisler ama ekran karti eski modelin ekran karti dusuk fiyatlida. bellek 4gb olmus, express card yerine sd card slotu gelmis bu biraz enteresan olmus express i cikramasalardi keske. pili 17 inchlik modelin piline cevirmisler. macbooklara da ayni pili eklemisler. 13 inchlik model cikmis falan filan da hadi be iphone istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Başladı. 13 inç Macbook Pro, Macbook'lardaki gelişmeler, Firewire 800 slotunun geri dönüşü, 8 GB ram'li MBP şu anda açıklanıyor. Air de geliştirilmiş. Çok enteresan. 13 inçlik unibody macbook artık yok sanırım. O da pro olmuş. Tablet mi açıklayacaklar acaba 13 inçlik mb yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 evet backlit keyboardla beraber artik macbook oyuncak kategorisinden cikti, guzel bi alternatif oldu macbook proya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oha yeni mac os surumunden bahsedicekler sanirim ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Macbook'un ismi değiştirildi işte, 13 inçlik Macbook artık Macbook Pro oldu. Düz macbook yok yanlış görmüyorsam. Air 700 dolara yakın ucuzlamış. 1400 e inmiş baz sürümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Abi tilt oldum simdi yaptiklari muhabbete yalniz. Apple yapmazdi boyle sidik yarisi muhabbeti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar