Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisikletim çalındı

zgrw

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
benim kapali balkonda duruyor bisiklet deli gibi kullanmayi ozledim ama apartmanda asansor yok yorgun argin eve gelip 3 kat merdivende bisikleti sirtinda cikarmak tam rocky nin girisicegi bir egitim calismasi

asagida kilitli demir kapili kalorifer dairesi var anca kapici hiyar oldugundan paso acik unutuyor rahat suraya tasindigimizdan sonra gecen 8 sene icinde 5-6 bisiklet calindi oradan

polisede gitmem yani hic vakit kaybi, arkadasin dukkanini 2 kere soydular, adam bilgisayarci gece kapanmasi gereken ve bekcisi olan pasajda oluyor olay, musterilerinin makineleri filan caliyorlar arkadas gelir gelmez resim cekiyor kapinin kanirtilmis kilidini filan polise veriyor buldugu sekilde resimleri polis elinin tersi ile itip "sen cok film izlemessin genc" diyor
karakola gidiyor ertesi gun komiser azarliyip kovaliyor tutanak tutulmus yapicak baska bisey yok bak burda kac tutanak var hangi birinin pesine dusucez diye

sigorta sirketi ugrasmasa pasajin bekcisini bile sorgulamiyorlardi kardes sen butun gece burdasin adamlarin pasaj kapisini acip 9 makineyi cikardigini nasil gormedin diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...