kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 halfmumi nerde ? bisikletten o anlar arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 halbuki orası avrupa alaala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ben küçükken bisikletim karpuz kamyonunun altında kalmıştı çok üzülmüştüm. Üç tekerlekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benimde pisletim vidanjör altında kalmıştı ufakkene sonra dedemle tamir etmiştik =) o değilde elektrik gitti üst komşu zengin heralde jeneratörü çalıştı kaçak internet kullanıyorum sızana kadar şarjım dayanır inş:/ gogo house :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 apartman dairesinde jenaratör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Evet teknoloji ilerledi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Teknoloji ilerledi o kadar da apartman dairesi değil. 2 ye bölünmüş villa. alt katta ben oturuyorum üstte başka amcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ahah 1 villayı alamamışlar doğru düzgün oda yetmez gibi amcanın jenarötörü var sizin yok çok ezikmişsiniz yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ıy fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sorma ya bi zahmet sen alıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 avruparada hırsızlık mı olur onlar üstün toplum aaa böyle şeyler olmaması gerek cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bizim evin yanındaki bahçeli apartmanın, bahçesinin etrafındaki demir korkulukları, betonuyla söküp çalmışlar geçen hafta. Açlık sınırındayız sanırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Gördüm o yüzden yazmadan edemiyeceğim.Bir gün ptt'ye fatura ödemeye gittim disarida elektrik diregine bagladim bisikleti sozde meğersem bisikleti seleden bağlamisim cektigim gibi elime aldim bisikleti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 DoGMeaT said: ahah 1 villayı alamamışlar doğru düzgün oda yetmez gibi amcanın jenarötörü var sizin yok çok ezikmişsiniz yazık yarılmadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 benim kapali balkonda duruyor bisiklet deli gibi kullanmayi ozledim ama apartmanda asansor yok yorgun argin eve gelip 3 kat merdivende bisikleti sirtinda cikarmak tam rocky nin girisicegi bir egitim calismasi asagida kilitli demir kapili kalorifer dairesi var anca kapici hiyar oldugundan paso acik unutuyor rahat suraya tasindigimizdan sonra gecen 8 sene icinde 5-6 bisiklet calindi oradan polisede gitmem yani hic vakit kaybi, arkadasin dukkanini 2 kere soydular, adam bilgisayarci gece kapanmasi gereken ve bekcisi olan pasajda oluyor olay, musterilerinin makineleri filan caliyorlar arkadas gelir gelmez resim cekiyor kapinin kanirtilmis kilidini filan polise veriyor buldugu sekilde resimleri polis elinin tersi ile itip "sen cok film izlemessin genc" diyor karakola gidiyor ertesi gun komiser azarliyip kovaliyor tutanak tutulmus yapicak baska bisey yok bak burda kac tutanak var hangi birinin pesine dusucez diye sigorta sirketi ugrasmasa pasajin bekcisini bile sorgulamiyorlardi kardes sen butun gece burdasin adamlarin pasaj kapisini acip 9 makineyi cikardigini nasil gormedin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bisiklet zaten 15-25 pound ya londra'da, hatta 15 poundluk bisikletler arasinda kendi bisikletini bile bulabilirsin suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar