Soth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 kay albionda oynayan vatandaslardan zengin olan birisi bana sole 20-30 plat falan satabilir mi? acil scroll almam lazim[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ne kadar vermeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Plat para değilmi? nasıl satın alcan mytheril mi vercen?[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 TL verecek gibi geldi bana sanki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Hic aklıma gelmedi :) ben sana beleş 3 p veriyim kayda oynamıyorum artık zaten. pm at ulaş bana[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ilgilenen arkadaslara ozelden ulasacam.[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 eld sarmadi galiba seni.. gerimi dondun us servera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yok abi iki yerde de oynuyorum :) merce cok geride kaldi[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 plat satin alma isi biraz pahaliya patlar :) en son ebaya baktigimda 10 plati 100$ a satiyolardi[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hayir ben yeni baktim 20 plat 95 dolar:P[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 piyasa ucuzlamis yani :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Soth, 01 Haziran 2004 00:56 tarihinde demiş ki: hayir ben yeni baktim 20 plat 95 dolar:P Biri piyasayı fena mahfetmiş.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 aha bir aha da iki adamlar yüzlerce binlerce plat satıyolar piyasa mı kalır :p bunları görünce içimden bir ses birileri parayla ilgili bir bug bulmuş demeye başladı ;) [signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. [Bu mesaj BlackRose tarafından 01 Haziran 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok mu bi allahin kulu simdi satan? dohhh[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet kay olarak ararttım ebaydan almayı denedik olmuyor odeme seklinde de sıkıntı cıkıyor. niyeyse money order odemelerinde güvenlik nedeniyle odeme durduruldu diye email geliyo anlamadık.yoksa almıstım coktan:)[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: BlackRose, 01 Haziran 2004 16:19 tarihinde demiş ki: aha bir aha da iki adamlar yüzlerce binlerce plat satıyolar piyasa mı kalır :p bunları görünce içimden bir ses birileri parayla ilgili bir bug bulmuş demeye başladı ;) ya hakkaten bu adamlar bu işi nasıl yapıyolar fikri olan yok mu yaw, normal yollardan olabilecek bir iş mi bu?[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 df de çok rahat yapilir ii ayarlanmiş bi grpla[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 raidlerden kazanılan droplar + df dia + salvage + cm = bolca para 3-4 kişilik sağlam bi arkadaş grubunuz olsun bunları yapan paraya para demezsiniz.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 iyi de o linklere baktınız mı bilmiyorum da orda nerdeyse bütün us sunucularında bütün realmlerde her birinde 150-200 plat para satıyo adamlar toplamda en az 3-5k plat var işin içinde 1 plat 5 dolar, yani ortada dönen para 20bin dolarlar civarında, artık ne kadar sürede satıyosalar bunları dfde yaparsın salvage ile yaparsın eyvallah da bu şirket gibi bişe olsa gerek, bütün sunucularda bütün realmlerde ayrı ayrı aynı anda kasılır mı yaw[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 adamlar oyunu işe dönüştürmüş işte ya her server da charlari var ekmeini daoc tan çikario ehueh tabi bunlar 3 kişi deildir tabi onlarca kişidir heralde hangi serverda para satilirsa o serverdakiler paradan büyük pay alio dier ortaklar daha az aliodur[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 02 Haziran 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 black daoc gene eq nin yaninda bebe kalir:) www.mysupersales.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sirf bunun icin mmorpg oynuolar dedigin dogru sirket gibi...nerdeyse her oyunda war daoc ta l2 de eq da...biz de mi girsek ne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 aman blood sen bişiye girme ehehe[signature][hline]I r thy killa I r teh frightful thing that always follows u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: XaYd3r, 02 Haziran 2004 14:35 tarihinde demiş ki: raidlerden kazanılan droplar + df dia + salvage + cm = bolca para 3-4 kişilik sağlam bi arkadaş grubunuz olsun bunları yapan paraya para demezsiniz. Biz demiyoruz mesela :))[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu saptirmayin:) ben hala platin satcak birisini ariyorum:P[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar