Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 burası ergen konusuydu, niye uplayıp utandırıyosunuz insanları fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cCc brütal reyiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukpunk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kardeşim eğer bana diyosan ben kimseye utandırmak için demedim yanlış anlamayın beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 TÜRK MİLLETİ OLARAK BRUTALDE BİRİNCİ OLUCAZ. ALLAH TÜRKÜ VE BRUTALI KORUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 screaaam for me Sao Paulo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 çilek genç odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Xenocide said: TÜRK MİLLETİ OLARAK BRUTALDE BİRİNCİ OLUCAZ. ALLAH TÜRKÜ VE BRUTALI KORUSUN HEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Geçenlerde bir arkadaşım brutal vokal yaptığını söylemiş ve bir adet de video göndermişti bana. Brutal vokalin sadece böğürmekten ibaret olduğu yanılgısı fazlaca mevcut ülkemizde. O yüzden pek de sağlıklı brutal yapmaya gerek yok gibi. Yani anlayacağınız sadece böğürseniz dahi, sahnede insanları coşturabiliyorsunuz. Bunun en güzel örneğini de işte o arkadaşımda görmüştüm. Hatta kendisinin şöyle de bir söylemi vardı: "Sözleri bilmene gerek yok, ben zaten çoğunu bilmiyorum öyle rastgele söylüyorum". E zaten söylemek dediği de haa hööö diye bağırmaktan ibaret. Eğer profesyonel bir iş değil de sadece bir bar falan grubu için brutal yapmaya kasacaksanız cidden hiçbir zorluğu yok gibi. Sadece boğazı alıştırmak lazım, bir süre sonra ağrı yapmaması için... Hatta o arkadaşın videoyu da koyayım tam olsun: http://www.facebook.com/video/video.php?v=102601532295 Bu arada headbang'e dikkat =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 harbiden ergen topiciymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adamlar liseli saçlar bile kısa mauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FbdhraRaQXw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Evet bu çocuk liseli ve fazlasıyla da hissettiriyor. Komik bir video aslında, özellikle son 10 saniyedeki gömlek çıkarma hadisesi süper vokalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bunun belgeseli vardı gavur sitelerinde bi bakının hala merak edenler vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l-tpf7OFN0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi ne tatlı kadın bu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 liselerimizde müzik öğretmenleri bu dersleri vermeli gençler eğitimsizlikten gırtlaklarını parçalıyor, buna bir çözüm bulunmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 benim müzik hocam çok sevilmeyen biriydi bu çok sevimli olm nefret ederdim müzik dersinden be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 RIIIIIIIIIIIIIISEEEEEEEEEEEEEEEEEEE diye antrenman yapabilirsiniz brutal icin abartirsaniz oksuruk krizine hazir olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 2004 topaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar